Seo prijzen | Kosten Zoekmachine Optimalisatie – Tarieven

Wat kost SEO – Zoekmachine Optimalisatie kosten?

Een van de eerste vragen die zelfstandigen zich stellen als ze hun website willen optimaliseren is:  wat is de prijs voor Zoekmachine Optimalisatie (SEO)? Helaas is het moeilijk om zomaar op SEO een prijs te kleven, er zijn zo veel mogelijkheden, het tarief hangt af van wat u wil bereiken, hoeveel werk er is om u website of webdesign beter te laten scoren…

Tarieven van Seo, voor het plaatsen van websites hoog in zoekmachines zoals Google.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is vakgebied dat deskundig moet uitgevoerd worden. De kostprijs van SEO is niets vergeleken met de return dat je krijgt. Stel je eens voor dat u dagelijks honderden potentiële bezoekers op uw website krijgt, dan is de kostprijs van SEO snel terug betaald.  Wij maken u graag een Zoekmachine optimalisatie SEO tarief op maat, als u goed gevonden wil worden binnen de onafhankelijke resultaten van de belangrijkste zoekmachines.

Seo – Zoekmachine optimalisatie wat kost het? Vraag een offerte

Het tarief van onze SEO is afhankelijk van het werk en het aantal zoekwoorden waar u in Google op gevonden wil worden. Een SEO pakket kan reeds vanaf € 599 ,- . Om te beginnen is er een SEO ontwerp nodig en nadien een opvolging kost. SEO is dan ook een zeer goedkope marketingoplossing.

Wat mag u van ons verwachten :

✓   Wij onderzoeken uw website en brengen een uitgebreide analyse

✓   Samen met u bespreken we de mogelijkheden en zoekwoorden door middel van zoekwoord analyse

    Per zoekwoord dat u wil gevonden worden bouwen we een aparte pagina die we op de eerste pagina van Google positioneren. Het is de bedoeling als de webpagina’s er staan dat ze ook blijven staan, Seo is een zaak van lange adem. Uw pagina’s worden door ons bijgewerkt, indien nodig!

Iedereen wil voor zijn Seo prijs ook kwaliteit  Als SEObureau hebben we jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites.

Om het voor onze klanten eenvoudig te maken hebben we enkele SEO pakketten ontwikkeld als voorbeeld.

seo-prijzen

Of je nu kiest voor een budget SEO pakket, zakelijke SEO pakket,  professional SEO pakket of een business pro SEO pakket in pakket zit 6 maand update en onderhoud inbegrepen. Na het ontwerpen van landingspagina’s is het voor ons nog niet afgelopen,  dan begint pas de optimalisatie. SEO pagina’s moeten regelmatig een update  krijgen om een blijvend resultaat te kunnen garanderen.

Prijzen linkbuilding

Nadat uw website geoptimaliseerd is kunnen we linkbuilding toepassen. We gaan links plaatsen op gerelateerde websites met een hoge DA en PA waarde en op die manier de website en landingspagina’s ondersteunen.

Pakket 1: 173 € / tarief per maand = ondersteunen van 5 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 2: 345 € / tarief per maand = ondersteunen van 10 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 3: 518 € / tarief per maand = ondersteunen van 15 zoekwoorden/pagina’s

Pakket 4: 690 € / tarief per maand = ondersteunen van 20zoekwoorden/pagina’s

Link building extra woord = 35 € 

Eémalige betaling = 15% korting

(alle prijzen excl. 21% BTW)

Voor meer zoekwoorden/pagina’s maken we graag een offerte op maat.

Inbegrepen in onze linkbuilding pakketten: ABC linkbuilding (handmatig), schrijven en plaatsen van artikelen, blogs, SEO Adies, bijwerken van landingspagina’s …

We kunnen uw pagina’s door middel van linkbuilding  op de eerste plaats van Google krijgen enkel en alleen indien uw pagina’s reeds op de 2 de of 3 de pagina van Google staan.

Indien nodig moeten we eerst de pagina’s optimaliseren of moeten er eerst geoptimaliseerde pagina’s geschreven worden. De prijzen liggen hier per pagina tussen de € 100 en € 200 éénmalig, afhankelijk van het aantal SEO pagina’s dat u wenst.

 Deze klanten kozen voor SEO en webdesign van SEObureau

Trouw-feest-DJ

  Trouw Dj : Plaats 1 in Google
  Huwelijk Dj : Plaats 1 in Google
  Feestzaal Knokke : Plaats 1 in Google
  Dj prijs : Plaats 3 in Google
  Dj trouwfeest : Plaats 1 in Google
  Dj Huwelijksfeest : Plaats 1 in Google
  DJ Sweet 16: Plaats 1 in Google
   Openingsdans : Plaats 3 in Google

Beaustyle

  Valse wimpers : Plaats 1 in Google
  Hypoxi: Plaats 1 in Google
  Ontharen prijs : Plaats 1 in Google
  Intraceuticals: Plaats 1 in Google
  Rimpelbehandeling : Plaats 4 in Google
  Gezichtsbehandeling: Plaats 6 in Google
  Kyalin Plaats 5 in Google
  Efit: Plaats 2 in Google

 

Esthetica Ninove

  Permanente make up : Plaats 1 in Google
  Definitieve ontharing: Plaats 4 in Google
  Mesotherapie : Plaats 4 in Google
  Prijzen ontharen: Plaats 7 in Google
  Permanente make up West-Vlaanderen : Plaats 3 in Google
  Permanente make up Oost Vlaanderen : Plaats 2 in Google

Mortex Rogita

  Mortex : Plaats 1 en 2 in Google
  Plaatsen van mortex : Plaats 2 in Google
  Mortex badkamer: Plaats 3 in Google
  Mortex plaatser : Plaats 1 in Google
  Mortex verdelers : Plaats 7 in Google
  Mortex renovatie : Plaats 1  in Google
  Mortex vloer : Plaats 5 in Google
  Mortex voorbeelden : Plaats 1 in Google

Architect Gruwez

  Landelijk bouwen : Plaats 1 en 2 in Google
  Pastorijstijl : Plaats 1 in Google
  Eigentijds bouwen : Plaats 2 in Google
  Droomhuis : Plaats 5 in Google
  Huis Bouwen : Plaats 3 in Google
  Luxe villa bouwen : Plaats 2 in Google
  Woning Ontwerpen: Plaats 1 in Google
  Manoir stijl : Plaats 1 in Google

Chavatte

  Bestelwagen huren Oost Vlaanderen : Plaats 5 in Google
  Camionette huren Oost-Vlaanderen : Plaats 4 in Google
  Bestelwagen huren Dendermoden : Plaats 4 in Google
  Bestelwagen huren Halle : Plaats 5 in Google
  Bestelwagen huren Vlaams Brabant : Plaats 4 in Google

Dit zijn enkele van onze klanten. Voor deze referenties verzorgen we een volledige dienstverlening.  De SEO projecten hierboven zijn klanten waar we het volledige Search engine project voor behandelen.
Voor deze bedrijven regelen we ook de opvolging in Google, zodat Topposities worden behouden. Onze klanten krijgen maandelijks of per kwartaal een overzicht van de behaalde resultaten. vraag een offertekopie

Web Design Prijzen – Tarieven

Na onze jaren ervaring op SEO vlak, ontwikkelen we sinds kort ook webdesign aan voordelige prijzen. Wij hebben een paar web design pakketten ontwikkeld om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Hieronder ziet u de kosten,  pakket A is alleen een website design prijs, in pakket Ben C zit ook SEO inbegrepen. Onze diensten maken u een prijs voor het ontwikkelen van de perfecte website!

 

Webdesign prijs PAKKET A :

Een website, geschikt voor kmo’s, winkels of bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Inbegrepen CMS module en responsive design.

Webdesign prijs PAKKET B :

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van extra landingspagina’s inbegrepen. Er zijn verschillende modules inclusief CMS module en de website is responsive.

Webdesign prijs PAKKET C :

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een SEO pakket en CMS module, responsive …  Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

SEObureau  hanteert duidelijke en redelijke prijzen voor het laten bouwen van een website.

Heb jij ook interesse om je website te laten vinden op de eerste pagina in Google? Vraag nu de kostprijzen/prijs voor Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Contacteer ons voor een SEO pakket, SEO tarieven, link building of webdesign. Voor meer info : 0495/21 45 83 of mail : info@seobureau.be

Door uw webdesign te combineren met de SEO van ons Bureau , bent u optimaal vindbaar binnen de belangrijkste zoekmachines voor een vaste prijs. Deze combinatie leidt tot meer kliks op zowel uw onafhankelijke positie als uw advertentie, waardoor u dus nog meer rendement uit uw campagne kunt halen. Geen vuistdik rapport, geen marketing taal, maar een actieplan met doel en visie. Waarom heeft de organisatie een website of wil men deze gaan ontwikkelen? Welke rol krijgt de website en welk doel wordt hiermee nagestreefd? Vragen die leiden tot een juiste overweging van keuzes die gemaakt moeten worden. Een plan dat ook helpt om als leidraad binnen een project te fungeren. Verantwoordelijkheden en doelstellingen zijn concreet benoemd, zodat evaluatie en bijstelling mogelijk worden gemaakt. SeoBureau heeft jarenlange ervaring met Zoekmachine Optimalisatie en is hierin gespecialiseerd. Maandelijks bereiken we miljoenen mensen via internet. Vraag ons meer info rond de kosten zoekmachine optimalisatie.