Woosa WooCommerce Plugins

Het creëren van een eigen webwinkel in WordPress wordt bewerkstelligd met WooCommerce. WooCommerce fungeert als het winkelwagensysteem. De keuze voor een WordPress webwinkel ligt voor de hand, aangezien WordPress een van de meest gebruikte CMS systemen vormen wereldwijd. Dit is niet voor niets; WordPress biedt een oneindig scala aan commerciële plugins, die allerlei mogelijkheden bieden. Zo kun je WordPress als een bouwpakket zien, wat relatief eenvoudig in gebruik is, altijd actueel en SEO vriendelijk is ingericht.

Producten verkopen via overige kanalen

Zodra de eigen webwinkel gerealiseerd is en de producten te bestellen zijn, kan het van belang zijn de producten/ goederen hiernaast ook via andere populaire kanalen aan te bieden. Erg populair zijn kanalen als Bol.com, Marktplaats.nl en Amazon. Die laatste zal toekomstig steeds groter worden in Nederland en een geduchte concurrent van Bol.com gaan vormen.

Producten aanbieden op Amazon via WordPress plugins

Hoe biedt je jouw producten aan op Amazon? Het complex proces van producten te koop aanbieden op Amazon wordt dankzij de Amazon WooCommerce plugin vereenvoudigd. Niet alleen wordt het proces vereenvoudigd, daarnaast handel je alles af gewoon in je eigen webwinkel. Alle producten zijn te beheren en aan te passen via WooCommerce op je eigen website; ook bestellingen van Amazon komen hierdoor binnen op je eigen website. De Amazon plugin vormt hiermee een belangrijke schakel voor online succes en is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf Woosa.com.

Check de website eveneens voor plugins van andere grote Marketplaces en ontdek hoe deze een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan jouw online succes.