Wat moet ik aanbieden als SEO bureau?

Bent u van plan om een SEO bureau op te zetten? Dan zult u rekening moeten houden met een aantal zaken, want er bevinden zich al enorm veel spelers op de online marketing markt. Een belangrijk punt is daarom de verschillende services die worden aangeboden en waar u dan ook kennis en tijd in wilt en gaat steken.

Online reputatie belangrijk

Doordat steeds meer aankoop via het internet worden gedaan zijn er steeds meer reviews te vinden op het internet. Daarom doet u er goed aan om na te denken het aanbieden van een soortgelijke dienst. Mensen die online reputatiemanagement afnemen zullen over het algemeen de negatieve reviews naar beneden willen halen en de neutrale of positieve berichten omhoog brengen.
Het is natuurlijk lastig om sommige klanten in uw bestand op te nemen, want wanneer zij daadwerkelijk zijn gelinkt aan criminele activiteiten raden wij u aan om deze mensen niet te helpen. Dit zorgt voor een scheef beeld ten opzichte van huidige klanten en kan u zelfs problemen opleveren.

Content steeds belangrijker

Bent u bekend in de online marketing branche? Dan zult u vast wel hebben vernomen dat kwalitatieve content steeds belangrijker is geworden. Dit heeft te maken met het genereren van relevante links op externe sites, maar ook door de ‘crawlers’ van de zoekmachine. Deze lezen hele sites uit en bepalen mede door de content die zich op site bevindt of een website relevant is voor bepaalde zoekwoorden. Zorg er dus voor dat er te allen tijde een goede en ervaren content marketeer in uw onderneming aanwezig is, zodat dit mee kan worden genomen in de aangeboden diensten.