Google Marketing

Google Marketing

Met Google Marketing bedoelen we zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Adverteren (SEA). Als bedrijf  kan je kiezen voor een van de twee of een combinatie van beide. Als je Google Marketing goed uitbesteed zal uw website een hoge ranking krijgen in Google .

Wilt u meer weten over de meerwaarde van Google marketing? SEObureau kan u hier in adviseren. Onze  SEO diensten  werken een doeltreffend plan uit voor Google marketing.

Doeltreffende Google marketing = laat u website optimaliseren

Het voordeel van u website te laten optimaliseren  is dat u vrij snel zal te zien zijn in het organisch resultaat van Google, samen met u bepalen op welke zoekwoorden relevant zijn aan u producten of diensten. Voor een  is het belangrijk zijn Google vindbaarheid te verhogen. Doordat u meer bezoek genereert en relevante nieuwe traffic op uw website terechtkomt zal u meteen ook nieuwe klanten hebben en omzet genereren. Als je het bekijkt vanuit een Online marketing  standpunt is Google marketing een kosteneffectieve manier om het rendement van uw website te verhogen.

Hoe gaan we te werk:

  • Ons SEO bedrijf  zal de relevante zoekwoorden voor uw website bepalen en schrijven SEO pagina’s per zoekwoord die we in Google gaan postitioneren.
  • Wij houden deze pagina’s nauwlettend in de gaten en gaan deze aanpassen tot ze op de eerste pagina van Google verschijnen.
  • U website gaan we bekijken op techniek en content en indien nodig bijwerken of herschrijven.
  • Ons team onderzoekt wekelijks de ranking van uw SEO pagina’s en indien nodig gaan we aanpassingen aanbrengen.
  • Wij blijven u advies verlenen op SEO gebied.

SEObureau staat van maandag tot zaterdag tot uw dienst, samen halen we het maximale resultaat uit uw website!

Maandelijkse analyse van u Google marketing

Als je voor iets betaald wil je natuurlijk ook weten of het opbrengt. Wij bouwen Google analytics in uw website of koppelen ons project aan op uw bestaande analytics, op die manier kunnen we alles op de voet volgen. Hoeveel bezoekers komen er per dag op de website? Welke pagina’s hebben ze bezocht? Via welke zoekwoorden? Uit welke stad komen de bezoekers? Onze klanten ontvangen een maandelijkse analyse van hun Google marketing campagne.

Kies voor Google marketing van SEObureau:

google marketing

  1. Doeltreffende resultaten, reeds veel klanten doen al jaren beroep op onze diensten.
  2. Onze jaren lange ervaring in webdesign en SEO zorgt voor een effectief en efficiënt resultaat.
  3. Wij blijven u adviseren rond SEO
  4. De prijs van SEO ligt bij ons veel lager dan bij de meeste SEO kantoren
  5. Bent u van plan een nieuwe website te laten maken, ook dit kunnen we realiseren in WordPress CMS

Gedurende de volledige periode van onze samenwerking blijven we wekelijks uw website opvolgen, we doen regelmatig aanpassingen om een optimaal resultaat te blijven behouden.

Wilt u graag wat meer informatie ?

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie : Bel ons: +32 495 21 45 83 of Mail : info@seobureaubureau.be

Tags:

Google marketing projectGoogle marketing uitbestedenGoogle marketing prijzenGoogle marketing specialistGoogle marketing optimalisatie

 

Google Adviesbureau:  Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83 | Seo Sitemap