Zoekmachine optimalisatie kosten

We krijgen bijna dagelijks de vraag wat zijn de kosten voor Zoekmachine Optimalisatie of wat zijn prijzen voor SEO? Dat is uiteraard de eerste vraag die een bedrijf stelt als ze van plan zijn om hun website te laten optimaliseren. Op die vraag zullen veel bureaus u geen concreet antwoord kunnen op geven, wij wel. Bij ons kan u meteen weten wat de kosten voor Zoekmachine Optimalisatie zijn om u website hoger te brengen in Google.

Zoekmachine optimalisatie kosten betalen zich snel terug

SEO moet je zien als een investering die zeer snel terugbetaald zal zijn. Als je per maand bijvoorbeeld 1000 euro aan adwords  (12.000 euro) per jaar betaald en je krijgt 2000 bezoekers op je website is dit zeker winstgevend te noemen, maar stel je voor dat je 4000 euro per jaar betaald en je krijgt 4000 bezoekers per maand en veel meer kwalitatieve bezoekers, dan zijn de kosten van Zoekmachine Optimalisatie  relatief laag en snel terig betaald.

Zoekmachine Optimalisatie is geen éénmalige opdracht

Zoekmachine Optimalisatie is een project dat continu moet bijgestuurd worden. Zoekmachine Optimalisatie betekend ook de lay-out van een website optimaliseren, content schrijven voor meer conversies en optimaliseren voor meer gebruiksgemak voor jouw bezoekers. Ons team is gespecialiseerd in Zoekmachine Optimalisatie en functioneel webdesign, wij maken gebruiksvriendelijke websites en we hebben de kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat jouw site hoger komt in Google

Gemiddelde kosten SEO

Doe zelf eens de test een vraag bij verschillende SEO bedrijven een offerte voor hetzelfde project. U zal merken dat de kosten voor dezelfde opdracht nogal sterk variëren. Wat wil zeggen dat er veel verschil zit  in de prijzen van SEO Wij deden een grootschalig onderzoek over de kosten voor Zoekmachine Optimalisatie en hieronder lees je onze bevindingen.

1. Zoekmachine Optimalisatie kosten per uur: tussen de 40 – 200 euro per uur
2. Zoekmachine Optimalisatie kosten per maand: tussen 100 – 2000 euro per maand
3. Zoekmachine Optimalisatie kosten per project: tussen de  2500 – 15.000 euro per project

De kosten lopen behoorlijk uiteen en leert ons dat Zoekmachine Optimalisatie voor iedereen een andere prijs heeft, het gaat er om wat je wilt bereiken. Wij houden het veel eenvoudiger en werken met klare pakketten.

zoekmachine optimalisatie kosten

Alle prijzen excl. BTW 21%

Opbouw kosten Zoekmachine Optimalisatie

Ondanks dat Zoekmachine Optimalisatie voor iedereen anders is, is er wel een indicatie te geven wat het proces is van gedegen Zoekmachine Optimalisatie.

1. Allereerst zal de SEO-er een website analyse moeten maken van een bestaande website. Wat staat er al op de site, wat mist er nog, wat moet worden aangepast en wat moet worden toegevoegd aan de website?

2. Zoekwoorden analyse. Ondanks dat de Zoekmachine-expert waarschijnlijk weet hoe hij jouw site in moet richten voor Google, is hij waarschijnlijk niet de expert op jouw vakgebied en weet hij niet exact wat jouw belangrijkste kernwaarden zijn en woorden waarop jij gevonden moet worden. Daarom zal een zoekwoorden analyse gedaan moeten worden. Dit bestaat uit het brainstormen over mogelijke zoekwoorden (inspelen op lange zoekopdrachten!) met de opdrachtgever, kijken naar Google Trends en kijken naar Google suggesties.

3. Bepalen van jouw Zoekmachine strategie

4. Technische implementatie van veranderingen

5. Content Optimalisatie

6. Promotie (Link building, Google Advertising, Social Media Strategie)

Meer weten over Zoekmachine Optimalisatie kosten?

Graag wat meer informatie of wil je meer weten over de kosten voor Zoekmachine Optimalisatie? Neem dan direct contact op! Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap