Black hat SEO (zoekmachine optimalisatie)

Black hat SEO (zoekmachine optimalisatie)

In zoekmachine optimalisatie (SEO) terminologie, verwijst black hat naar het gebruik van agressieveSEO strategieën, technieken en tactieken die alleen gericht zijn op zoekmachines en niet op het menselijke publiek, en meestal niet voldoen aan zoekmachines richtlijnen.

Enkele voorbeelden van black hat SEO technieken omvat het plaatsen van veel zoekwoorden, onzichtbare tekst, het toevoegen van niet-verwante zoekwoorden en  de inhoud van de pagina te veranderen nadat de of de pagina webpagina  is gerangschikt door zoekmachines.
Black Hat SEO Usage

Black hat SEO wordt vaker gebruikt door degenen die op zoek zijn naar een snelle manier om hun website bovenaan te krijgen, in plaats van een investering op lange termijn. Black hat SEO kan er voor zorgen dat uw website zal  verbannen uit een zoekmachine, omdat de focus hier ligt om op een snelle manier hoog rendement te behalen, die dit echt niet want Black Hat SEO tactiek zal er voor zorgen dat u wordt verbannen in zoekmachines en dit is enigszins het risico niet waard!

 

SEOBureau Oost-Vlaanderen:  Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83 |