SEO copywriting

SEO Copywriting – Copywriting voor websites

Goede SEO teksten op uw website  zijn zeer belangrijk om de Google vindbaarheid te verhogen. De content van een website moet leesbaar zijn en gemakkelijk te begrijpen zijn voor een bezoekers en OOK voor zoekmachine Google. Een mooie aantrekkelijke website is niet goed genoeg, een website moet goede content bevatten om hoger in zoekmachines te geraken. SEO Copywriting is een van de sterkte troeven van SEObureau, wij schrijven dagelijks teksten voor website met als bedoeling  hoog te ranken in Google

Wat is SEO Copywriting?

Een SEO copywriter is iemand die teksten schrijft  voor Zoekmachine optimalisatie. Hij is gespecialiseerd in het schrijven van teksten die een website hoger in het organisch resultaat van Google plaatsen Een SEO tekstschrijver schrijft enkel zakelijke en commerciële SEO teksten voor websites. Gewone Copywriters schrijven teksten voor websites, folders, brochures, e-mailings of postmailings, verkoopbrieven, nieuwsbrieven, personeelsbladen of advertenties.

SEObureau Copywriting werkt doeltreffend!

Ons SEO kantoor  schrijft niet alleen leesbare content, wij zorgen voor een volledige optimalisatie van uw website. zorgt niet alleen dat uw website beter vindbaar is in Google. Bovenaan staan in Google is een totaalproject van techniek, structuur en  goede teksten. Door copywriting te combineren met deze punten en linkbuilding gaat u website door Google beter gevonden worden, dat zorgt op zijn beurt voor meer bezoekers en omzet!

Lees meer over Conversie optimalisatie

Hoe werkt SEO Copywriting?

Als je op een bepaald zoekwoord in Google wil gevonden worden moet er een tekst geschreven worden waarin dat zoekwoord voorkomt, wij doen dit zo:

  • We zorgen dat het zoekwoord regelmatig voorkomt en gebruiken ook synoniemen.
  • We schrijven duidelijke tekst die relevant is aan de zoekterm
  • De meta-omschrijving zal ook de belangrijkste trefwoorden bevatten.
  • Het trefwoord/trefwoorden zal voorkomen  in de URL van de pagina.
  • Het sleutelwoord laten we voorkomen in de eerste alinea van het bericht.
  • We plaatsen uitgaande verwijzende links relevant aan het zoekwoord.
  • De afbeeldingen op de pagina krijgen de naam van het zoekwoord.
  • Onze teksten voldoen aan de Google richtlijnen .
  • Enz

Veel mensen denken dat ze snel boven aankomen met een tekstje te schrijven, maar dat is helemaal niet zo. Je moet rekening houden met een aantal aspecten rekening om goed te scoren. Daarom is het aan te raden om  SEO Copywriting uit te besteden. SEO specialisten hebben de kennis en ervaring in huis, niet alleen in teksten schrijven maar in zoekmachine optimalisatie algemeen.

Voor SEO copywriting moet deskundig gebeuren

De prijs van copywrinting is bij SEObureau best betaalbaar, informeer naar onze tarieven. Laat SEO Copywriting over aan een vakman, laat de juiste teksten schrijven voor uw  website en die zullen het verschil maken tussen een bezoeker die je website weer verlaat en een bezoeker die iets koopt.  Zoekmachineoptimalisatie is een zeer waardevol middel, door SEO pagina’s op de juiste manier te schrijven wordt de Google vindbaarheid verhoogd

 SEO-copywriting begint met goede inhoud

Als je als bezoeker op een website terecht komt wil je weten welke producten dat bedrijf verkoopt of welke diensten ze aanbieden. Als copywriter gaan wij uitzoeken wat u bedrijf juist en we gaan ons verdiepen in u activiteiten. Op die manier kunnen wij duidelijke teksten schrijven over een product of dienst. We ontwikkelen externe SEO pagina’s die relevante content bevatten rond het zoekwoord dat we gaan positioneren. De inhoud van deze SEO pagina’s bevatten naast goede teksten ook de juiste titels, metatags …

SEO-copywriting begint met een afspraak met onze copywriter

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw diensten maken we best een afspraak. Na de afspraak maakt onze SEO copywriter een draaiboek van uw project. Op basis van uw wensen gaan we een  copywriting plan opmaken en starten we met het schrijven van de teksten voor uw website.

SEO-copywriting in de praktijk

Stel je voor dat je een dj bent die trouwfeesten draait. Dan heb je helaas veel concurrentie, in Google Belgie alleen zijn er Ongeveer 71.600 resultaten. De meesten daarvan hebben net als jij een website. Die willen natuurlijk allemaal bovenaan de zoekresultaten verschijnen als iemand “dj trouwfeest” bij Google intikt. Hoe kom je daar ooit zelf tussen? Het antwoord is simpel: niet!

Wij van SEObureau kunnen dit wel oplossen, we zijn er in geslaagd om 3 websites in de Top 10 van Google te krijgen op het zoekwoord “dj trouwfeest”! Zie hieronder.

 

seo copywriting

 

Meer info over SEO-teksten

SEObureau Copywriting Bureau kan er ook voor zorgen dat uw website wordt gevonden in Google.  Door onze uitgebreide ervaring zorgen wij voor snel goed vindbare en omzetverhogende teksten.  Bel ons op 0495/21 45 83 voor meer informatie of neem contact  op via de contact pagina hier op onze website.

De totaalaanpak van  SEO copywriting en optimalisatie van SEObureau brengt u website hoog in Google!