De kracht van het Ripple-protocol

RIPPLE is een Asset Transfer Protocol (ATS), een wereldwijd digitaal cashnetwerk en een betalingsnetwerk ontwikkeld door Ripple Labs Inc, een op de VS gebaseerd informatietechnologie. Dit activum- en betalingsnetwerksysteem is oorspronkelijk ontwikkeld door financiële instellingen, betaalbedrijven, online verkopers en telecommunicatiebedrijven als middel om kredietoverdrachten tussen verschillende partijen te bevestigen. Het systeem wordt momenteel in meer dan 200 landen wereldwijd gebruikt. Het is ontworpen voor veilige communicatie met hoge snelheid via internet met behulp van blokgroepen, servers en gateway-netwerken.

Dit systeem heeft twee componenten die bekend staan als Ripple Exchange Point (Ripple Expane) en RIPPLE Consensus Layer (RIPPLE Consensus)...

Lees meer

De waarde van Bitcoins

De Bitcoin-rente is het soort rente waar de meeste beleggers nieuwsgierig naar zijn. Dit komt omdat ze willen weten hoe het hen beïnvloedt, vooral omdat veel mensen er aandacht aan beginnen te besteden. Velen speculeren over wat de implicaties hiervan zullen zijn, en of het al dan niet de manier waarop de munt het doet zou kunnen veranderen.

Hier zijn enkele dingen die u moet weten.

Ten eerste is de waarde van de Bitcoins in de Verenigde Staten en andere landen nog steeds relatief laag in vergelijking met andere munteenheden. Daar zijn een paar redenen voor. Een ervan heeft te maken met het feit dat niet veel mensen zich bewust zijn geworden van deze virtuele valuta. Er zijn enkele uitzonderingen, maar over het algemeen zijn de aantallen klein...

Lees meer

SEO: Waarom is het zo belangrijk?

Je wordt er waarschijnlijk mee doodgegooid, zeker als je net een bedrijf bent begonnen; SEO. Maar wat houdt SEO nou echt in? Een website zonder bezoekers is een onzichtbare website, hoe goed de site ook is. SEO (Search Engine Optimization) zal helpen om gebruikers naar een site te halen. Het is ook belangrijk om te bedenken dat het aantrekken van relevante gebruikers een sleutelrol speelt bij de groei van een website. Het gaat niet alleen om het creëren van een algemeen publiek, het gaat erom potentiële klanten binnen te halen.

Het is een investering voor lange termijn

SEO is een investering waarvan je een lange tijd de vruchten kan plukken. Eigenlijk zo lang als je website in de lucht is. Pak je het goed aan, dan werpt het ook zeker vruchten af...

Lees meer

De meest handige apps van dit moment

Mobiels: kunnen we ons ooit een leven zonder deze dingen voorstellen? Het maakt het leven leuker, makkelijker en… stukken handiger! Met een paar slimme apps op je telefoon ben je iedereen net een stapje voor. Wij vertellen welke apps je écht op je mobiel moet hebben.

1Password. Vergeet jij altijd je wachtwoord? Of ben je bang dat je wachtwoord te gemakkelijk is? Maar tja, als je het een stukje moeilijker maakt, vergeet je ‘m ook veel sneller. De app 1Password heeft daar een oplossing voor gevonden. Deze app maakt unieke wachtwoorden voor je aan en bewaart deze in het persoonlijke archief. Zo vergeet je er dus nooit eentje. En geen zorgen: de app is goed beveiligd.

Scanner Pro. Ken je de ouderwetse scanner nog? Nu kan je ook heel simpel met je telefoon scannen! Met de app Scanner Pro m...

Lees meer

Voordelen van online marketing

Online marketing wordt steeds belangrijker. Mensen zoeken niet meer naar advertenties in kranten of posters langs de kant van de weg, maar gaan het internet af naar de beste bedrijven. Je moet er daarom als ondernemer voor zorgen dat je goed zichtbaar bent. Dit kan onder andere met een goede website. Als ondernemer wil je hier echter zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Uitbesteden is daarom een betere optie. Het laten maken van een website brengt echter wel een aantal zaken met zich mee om rekening mee te houden. Onderstaande informatie legt jou daarom uit waar je naar kunt kijken.

Een website laten maken door een professional

Online marketing door middel van een goede website is de beste oplossing. Met een website word je namelijk altijd gevonden in de zoekmachines...

Lees meer

Hoe gebruik je video’s om je SEO-positionering te verbeteren?

SEO positionering is afhankelijk van een groot aantal factoren. Van het webdesign van jouw pagina tot jouw Social Media strategie. Maar één van de belangrijkste factoren is zonder twijfel de content die je gebruikt om jouw publiek te bereiken. En binnen alle mogelijkheden die content marketing biedt, is video er eentje die je het meest kan helpen om de beste positionering van jouw website te hebben. Dit betekend echter niet dat elke video marketingcampagne een automatisch succes wordt en jouw SEO zal verbeteren. Zoals elk ander element van jouw digitale strategie moet je dit doen door enkele richtlijnen te volgen.

Richtlijnen om met behulp van videomarketing jouw SEO positie te verbeteren 

1. Kies de juiste platforms

Wat ga je doen met de video? Op welke platforms ga je ‘m uploaden? Wie...

Lees meer

Hoe werkt SEO? Beginners uitleg & praktische tips

Wat is SEO en hoe werkt het? De meeste mensen hebben wel eens van de term SEO gehoord, maar weten misschien niet wat het precies is. Iets met Google en vindbaarheid? Nou dan zit je er al heel dicht bij. Een SEO specialist of Online Marketing bureau kan je goed helpen met je vindbaarheid, maar het is altijd goed om  er zelf ook iets meer van af te weten.

Voor veel ondernemers is hun vindbaarheid  een hele belangrijke factor in het succes van hun onderneming. Ga zelf maar na hoe vaak je begint met Googlen voordat je iets aanschaft. En hoe vaak kom je nog op de 2e pagina in google? Meestal kun je dat wat je zoekt wel al vinden tussen de 10 zoekresultaten op de eerste pagina.

Omdat SEO zo belangrijk, maar voor veel ondernemers ook zo ingewikkeld is leggen we in dit artikel uit wat het is en ...

Lees meer

Wat is de LED-kleurtemperatuur?

Als mensen het over LED-kleur hebben, bedoelen ze in de meeste gevallen niet Rood, Groen of Blauw. Ze hebben het over ‘kleurtemperatuur’.

De kleurtemperatuur van de LED is de kleur van het licht dat door de LED wordt uitgestraald. Het heeft niets te maken met hoe warm een lampje aanvoelt, maar met de kleur van de gloed die de LED genereert. De meest voorkomende kleurtemperaturen zijn warm wit, natuurlijk wit en koel wit.

Wat is Kelvin?

De kleurtemperatuur van een lamp wordt gemeten in graden Kelvin (K). Kelvin varieert van 1900K tot 6500K. De Kelvin-schaal loopt in de tegenovergestelde richting van de temperatuurschaal; hoe warmer de gloeikleur, hoe lager de Kelvin-waarde.

Een warm licht heeft bijvoorbeeld een lage Kelvinwaarde van 2700K met een geel/oranje gloed...

Lees meer

YouTube-views kopen?

Struggling to get more YouTube views? Before a serious “YouTuber” thinks of making a video. He should think about how to get the video on the front page of YouTube. It’s simple, more exposed your video, more views it gets.

Why make a video if only person who watches the video is you? Most of the inexperienced marketer after uploading a video, start thinking of ways to promote the video so that it gets millions of views. They even consider purchasing YouTube views and in the process lose a lot of money.

So is it this easy to get thousands of views on YouTube? I wouldn’t say it is easy or effortless, but if you’re aware that you need to do something to get more views on YouTube, you can learn the tricks of the “ProYouTubers” that will get you tons of views in no time.

Ping Pi...

Lees meer

Woosa WooCommerce Plugins

Het creëren van een eigen webwinkel in WordPress wordt bewerkstelligd met WooCommerce. WooCommerce fungeert als het winkelwagensysteem. De keuze voor een WordPress webwinkel ligt voor de hand, aangezien WordPress een van de meest gebruikte CMS systemen vormen wereldwijd. Dit is niet voor niets; WordPress biedt een oneindig scala aan commerciële plugins, die allerlei mogelijkheden bieden. Zo kun je WordPress als een bouwpakket zien, wat relatief eenvoudig in gebruik is, altijd actueel en SEO vriendelijk is ingericht.

Producten verkopen via overige kanalen

Zodra de eigen webwinkel gerealiseerd is en de producten te bestellen zijn, kan het van belang zijn de producten/ goederen hiernaast ook via andere populaire kanalen aan te bieden. Erg populair zijn kanalen als Bol.com, Marktplaats...

Lees meer