Webdesign West-Vlaanderen, Waregem

Het ontwikkelen van een nieuwe website kan veel voordelen bieden ten opzichte van verouderde websites. Oudere websites zijn meestal niet compatibel met smartapparatuur (tablets en mobiele telefoons) wat inhoudt dat de website zijn menu en navigatie niet aanpast naar kleinere schermen. Hierdoor wordt het voor de bezoeker praktisch onmogelijk om de website duidelijk in beeld te krijgen, laat staan bestellingen te plaatsen. 

Beter gevonden worden op smart-apparatuur

Op dit moment gebruikt men in Vlaanderen en Nederland in meer dan 50% van de gevallen mobiele apparatuur voor zoekopdrachten in zoekmachine's als Google. Google toont op mobiele apparatuur websites die niet goed mobiel-proof zijn lager in de zoekresultaten. Logisch; de zoekmachine wil immers alleen de beste websites laten zien aan haar bezoekers. Op mobiele apparatuur zijn dat dus niet de websites die slechte mobiele prestaties leveren. Zorg daarom altijd dat uw website mobiel-proof is. 

Website ontwikkeling West-Vlaanderen

WP Design uit Waregem, West-Vlaanderen ontwikkelt voor haar klanten hyper moderne websites binnen het WordPress CMS. Het Grote Voordeel van WordPress is dat dit welbekende systeem beschikt over zeer veel website templates, met andere woorden: u hebt een ruime keuze uit het prototype website wat u wilt laten bouwen. Daarnaast beschikt WordPress over prachtige mobiel geschikte templates en zijn de theme's altijd SEO optimaal ingericht: handig om snel gevonden te worden in zoekmachine's. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier enkele zeer mooie WordPress voorbeelden. Uw website kan geheel gepersonaliseerd worden ingericht uiteraard.