iPhone reparatie door experts

 

U staat op met uw iPhone en gaat ermee naar bed, altijd bent u online en u geniet hiervan. Dan is het superlastig als opeens uw iPhone van de ene dag op de andere uitvalt, zeker als u er geen idee van heeft waarom. U krijgt hem niet aan de praat, ook al zet u hem talloze keren aan en uit. U volgt alle adviezen online, zonder resultaat. Dan is het de hoogste tijd een iPhone repaircentrum te zoeken in de buurt van Schoten, een zaak waar u snel heen kunt gaan voor een deskundige, maar betaalbare iPhone reparatie. En dan komt u zeker uit bij New Phone Repair, een reparatiezaak voor iPhones en andere merken smartphones, waar men getraind is in het maken van supersnelle diagnoses van uitvallende iPhones. En waar men de defecte iPhones ook meteen kan gaan herstellen.

New Phone Repair voor een razendsnelle iPhone reparatie

New Phone Repair heeft vele jaren een deskundige naam opgebouwd op het gebied van iPhone herstellen. Zij hebben meerdere vestigingen in België, ook bij u in de buurt van Schoten. Zij werken onder het motto “klaar terwijl u wacht”, met andere woorden zij proberen van iedere iPhone herstelling een spoedherstelling te maken. Zo hoeft u maar een keer op en neer vanuit Mortsel naar New Phone Repair. Dat de meeste iPhone reparaties razendsnel verlopen heeft te maken met het feit dat in de repairshops de originele iPhone onderdelen voorradig liggen, de monteurs zeer vakbekwaam zijn en het meest moderne efficiënte gereedschap gebruik wordt voor de iPhone reparaties.

Een gespecialiseerde iPhone schermvervanging in nog geen half uur.

Is uw scherm gescheurd door een onhandige valpartij? Geen nood, ook de originele iPhone schermen liggen op voorraad bij New Phone Repair. In het geval van een gescheurd glas vervangt de monteur uw oude scherm voor een totaal nieuw glashelder touchscreen. Deze schermvervanging duurt nog geen half uur, u kunt hier gewoon op wachten in de gezellige wachtkamer onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Waarom naar New Phone Repair ?

–        Sterk concurrerende tarieven

–        Snelheid en precisie

–        Professioneel serviceteam

–        12 maanden garantie op reparaties

–        Kosteloos onderzoek (met uitzondering van waterschadetoestellen)