De meest handige apps van dit moment

Mobiels: kunnen we ons ooit een leven zonder deze dingen voorstellen? Het maakt het leven leuker, makkelijker en… stukken handiger! Met een paar slimme apps op je telefoon ben je iedereen net een stapje voor. Wij vertellen welke apps je écht op je mobiel moet hebben.

1Password. Vergeet jij altijd je wachtwoord? Of ben je bang dat je wachtwoord te gemakkelijk is? Maar tja, als je het een stukje moeilijker maakt, vergeet je ‘m ook veel sneller. De app 1Password heeft daar een oplossing voor gevonden. Deze app maakt unieke wachtwoorden voor je aan en bewaart deze in het persoonlijke archief. Zo vergeet je er dus nooit eentje. En geen zorgen: de app is goed beveiligd.

Scanner Pro. Ken je de ouderwetse scanner nog? Nu kan je ook heel simpel met je telefoon scannen! Met de app Scanner Pro maak je een speciale foto van een belangrijk document of foto en de app zet de foto om in een duidelijke scan.

WebTrader. Deze applicatie is een lichtgewicht die overal toegankelijk is via een internetverbinding en computer. Deze applicatie biedt alle functionaliteit die hoort bij een robuust online handelsplatform, terwijl het gemak biedt dat lijkt op surfen op het web. Een dergelijke applicatie kunt u downloaden van het online handelsplatform – TradedWell.

Kassabon Scanner. We praten nog even verder door over de mobiele scanner. Want Kassabon Scanner is dé app voor de mensen die met hun pinpas wapperen, maar niet het overzicht van de gelduitgaven willen verliezen. Scan de kassabonnetjes in en bewaar ze voor een duidelijk overzicht.

Evernote. Deze app heet niet voor niets “Evernote”. Want werkelijk waar alles kan je als notitie opslaan. Foto’s, documenten, internetpagina’s… you name it! Je kan, alles wat je ook maar tegenkomt op je telefoon, met één druk op de knop opslaan.

Dataman. De telefoons van tegenwoordig worden steeds handiger, maar ook steeds duurder! Je mobiel vreet vaak data zonder dat je het daadwerkelijk door hebt. Met Dataman krijg je heel gemakkelijk inzicht in jouw datagebruik. Zie aan de hand van handige statistieken hoeveel je gebruikt, maar ook wanneer en hoe lang.

Type n Walk. Tot slot eentje waar ik hardop moest lachen. Deels omdat het enigszins onbenullig is, maar als je er even iets langer over na denkt juist heel slim en veilig is! Ken je dat? je bent al lopend druk aan het typen en je knalt opeens bijna tegen een lantaarnpaal aan. Met de app Type n Walk kan je met een gerust hart er op los appen. Zet de app aan en jouw achtergrond verandert in een camera. Zo kan je typen én live zien waar je loopt. Haaaaandig!