Autobelettering, een opvallende reclamemethode!

Autobelettering, een opvallende reclamemethode!

Heb je een eigen onderneming? Dan wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen hier kennis van nemen. Vandaag de dag heb je gelukkig talloze manieren om jouw onderneming onder de aandacht te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld reclame maken voor jouw bedrijf. Dit kan door een advertentie in lokale of regionale media, maar ook op het internet. Je kunt er ook voor kiezen om sponsor te worden bij een (sport)vereniging of bijvoorbeeld grote vlaggen op te hangen bij jouw bedrijf. Op deze manier val je goed op. Hebben deze reclamemethodes geen succes? Of ben je op zoek naar een methode die meer opvalt? Kies dan eens voor autobelettering van Vormgenoten!

Waarom autobelettering?
Autobelettering is vaak niet het eerst waar ondernemers aan denken bij het maken van reclame. Toch is het een uitstekende manier om op te vallen. Waarom? Omdat je waarschijnlijk geregeld op pad bent voor jouw onderneming. Werk je zelf voornamelijk vanaf een vaste locatie? Dan zijn er ongetwijfeld medewerkers die het land of de regio intrekken. Autobelettering is in dat geval een goede optie. Indien je de naam, diensten en contactgegevens van jouw bedrijf op een auto laat zetten, komen andere weggebruikers in aanraking met jouw bedrijf. Hierdoor bestaat de kans dat je nieuwe klanten binnenhaalt. Autobelettering kan dus zeker een positief effect hebben.

Voorzie een wagenpark van belettering
Er zijn bedrijven die over een volledig wagenpark beschikken. En nee, we doelen in dit geval niet op een autobedrijf. Neem bijvoorbeeld een koeriersdienst. Dergelijke bedrijven zijn dagelijks met meerdere busjes of auto’s op de weg. Door de voertuigen te voorzien van autobelettering, ziet iedereen direct voor welk bedrijf zij werken. Niet alleen weggebruikers komen hierdoor met jouw bedrijf in aanmerking, maar ook ondernemers waar je over de vloer komt. Indien zij zelf nog op zoek zijn naar een koeriersbedrijf, is de kans aanwezig dat ze bij jouw bedrijf terechtkomen. Die kans is natuurlijk alleen nog maar groter wanneer ze tevreden zijn over de werkwijze.

Wat kost autobelettering?
Overweeg je om (een deel van) jouw wagenpark te voorzien van autobelettering? Dan ben je ongetwijfeld eerst benieuwd wat dit gaat kosten. Veel ondernemers schrikken van de prijs van autobelettering. Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want het is namelijk niet goedkoop. Al hangt de prijs natuurlijk af van wat je precies laat beletteren. Zo is het een stuk duurder om een volledige auto te beletteren dan wanneer je enkel de naam van jouw bedrijf op een auto aan laat brengen. Op voorhand is het dan ook niet mogelijk om een vaste prijs aan te geven. Wil je meer informatie over de prijs van autobelettering? Kijk dan eens naar deze verdere informatie.

Beletter jouw auto niet zelf
Zoals gezegd kost autobelettering betrekkelijk veel geld. Daarom zijn er ondernemers die proberen zelf hun auto te bestikkeren. Verstandig? Wat ons betreft zeker niet. De kans is namelijk groot dat je de belettering op de verkeerde manier aanbrengt. Dit zou natuurlijk zonde zijn. Daarom raden wij je aan om de autobelettering uit te besteden. Je kunt jouw auto(‘s) bijvoorbeeld laten beletteren door Vormgenoten. In dat geval weet je zeker dat de letters allemaal juist op jouw auto komen. Hierdoor zien andere weggebruikers altijd direct om wat voor een bedrijf het gaat. Indien de letters niet juist op het voertuig zitten, hoeft dit niet het geval te zijn. Zorg dus dat je de plank niet misslaat en laat autobelettering altijd over aan een gespecialiseerd bedrijf.