Leuke relatiegeschenken voor de IT-branche

Wanneer u als ondernemer actief bent in de IT-branche, zal het ieder jaar lastiger worden om een leuk relatiegeschenk te vinden. Relatiegeschenken worden vaak aan het eind van ieder jaar aan medewerkers en vaste zakenpartners gegeven, als blijk van waardering voor de fijne samenwerking. Waar men voorheen vaak een bos bloemen of een fles wijn gaf, proberen ondernemers tegenwoordig origineler te zijn. Dit is niet voor niets! Door te kiezen voor originele relatiegeschenken is de kans groter, dat anderen over uw relatiegeschenken en dus uw bedrijf zullen praten. Dit vergroot mogelijk de naamsbekendheid van uw onderneming! 

 

Relatiegeschenken voor marketingbureaus 

 
Marketingbureaus helpen bedrijven bij het trekken van meer bezoekers naar hun website, het aanbieden van reclame op maat, enzovoorts. Probeer te kiezen voor relatiegeschenken die hierbij aansluiten, zoals een USB-stick! Een USB-stick kunt u personaliseren hier een persoonlijke boodschap op foto op te plaatsen. Des te persoonlijker een relatiegeschenk is, des te langer zal deze ook bijblijven bij de ontvanger van uw relatiegeschenken. 
 
Tip: laat originele relatiegeschenken bedrukken! Het bedrukken van een relatiegeschenk kan vaak tegelijk met het bestellen van de relatiegeschenken. Neem bijvoorbeeld Lavista Relatiegeschenken, waar u eerst het gewenste relatiegeschenk selecteert, vervolgens de kleur van de relatiegeschenken aangeeft en tot slot een logo of bedrijfsnaam uploadt. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar! 
 

Gebruik relatiegeschenken als marketing

 
U kunt er als marketingbureau ook voor kiezen om relatiegeschenken als marketingmiddel te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte aanstekers die u op festivals uitdeelt, poncho’s voor festivals of leuke petjes voor een bedrijfsfeest. Door dergelijke marketingmiddelen uit te delen krijgen veel bezoekers uw logo of bedrijfsnaam te zien, wat uw bekendheid bevordert. Voor welke marketingmiddelen kiest u, om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten? Relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn, zeker niet als u meerdere artikelen in ene keer bestelt.