Linkbuilding nodig? SeoBureau biedt een van de hoogste kwaliteit link building diensten in België en Nederland.

Wij leveren linkbuilding die autoriteit creëert voor uw website of webshop. Onze linkbuilding techniek  verhoogt de Google-positionering en zorgt voor meer bezoekers en klanten. We hebben veel tijd en middelen geïnvesteerd in het openen van kanalen naar enkele van de meest invloedrijke platforms in de digitale sfeer. Wij ontwikkelen relevante High Quality websites speciaal voor onze klanten. Als onze linkbuilding websites hebben een DA van 50+, DR van 40 + en TF en CF van 30+. 

Linkbuilding door kwalitatieve backlinks

Wat is kwalitatieve linkbuilding? Een kwalitatieve backlink is een kwaliteits link verkregen van een website met een hoge SEO waarde. Websites van hoge kwaliteit die afhankelijk zijn van hun reputatie om inkomsten te genereren, zullen alleen linken naar andere sites van hoge kwaliteit.

Waarom heb je linkbuilding nodig?

Een sterke backlink van een website van hoge kwaliteit is het bewijs dat uw site de kwaliteitscontroles van de linkende site heeft doorstaan. Daarom, wanneer een website van hoge kwaliteit naar uw website linkt, zal het vermogen van uw site om goed te presteren in Google worden verbeterd.

Linkbuilding prijzen 2021

Linkbuilding


 

Meer over kwalitatieve backlinks


Kwalitatieve backlinks verkrijgen via SEO linkbuilding is de basis om op de eerste pagina van Google te komen. Het hele proces kan erg moeilijk te begrijpen zijn voor beginners, en het creëren van efficiënte backlinks is nog moeilijker.

SEO Links Bouwen

SEO link building houdt in het verkrijgen van referentielinks van websites met autoriteit die terugverwijzen naar uw website. U moet ernaar streven om backlinks te krijgen van websites binnen uw niche om de beste resultaten te verkrijgen. Links kunnen worden verkregen bij ons door middel van homepagelinks, contentlinks en blogs. Wij werken totaal niet via linkruil. Onze linkbuilding gebeurd in eigen beheer.

Waarom moet u Backlinks creëren?

Zoekmachines hechten veel belang aan de hoeveelheid en de aard van backlinks naar een website. Backlinks spelen een belangrijke rol in de berekening die web crawlers maken om uw ranking te bepalen; en backlinks van websites van hoge kwaliteit kunnen een aanzienlijke mate van verkeer naar uw website produceren.

Websites met een aanzienlijke hoeveelheid waardevolle links worden gezien als specialisten over hun onderwerp en zullen hoog scoren op Google, Yahoo, en Bing.

Door welke methode kunnen SEO links worden gemaakt?

Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt om backlinks te vervaardigen. Een deel van de aanvaardbare en algemeen gebruikte strategieën omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Gast Bloggen
Reacties op blogs of forums
Wederkerige links
Eenrichtingslinks
Artikel Marketing


Dit zijn uiterst succesvolle methodes en kunnen ook gebruikt worden om sociaal bewijs te leveren. Artikelen moeten worden samengesteld met behulp van uw zoekwoorden en moeten linken naar uw belangrijkste website.

Commentaar op Blogs of Forums

Links kunnen gecreëerd worden door commentaar te geven op blogs en forums. Het is een goed idee om een link terug naar uw website in uw gebruikersnaam te zetten en niet in uw commentaar. Deze techniek voor SEO link building wordt zwaar gemodereerd, en u zult merken dat een aanzienlijk aantal blogs en forums commentaren wissen die geen waarde bevatten.

Wederkerige links

Het is een goed idee om een paar wederkerige links van hoge PR websites te hebben. Dit zijn twee websites die naar elkaar linken, en het staat bekend als een corresponderende link. U moet alleen linken naar een website met een hoge PR (page rank) die relevant is voor uw niche. Links kunnen worden verkregen door contact op te nemen met de websitebeheerder van de website waar u een backlink van wilt. Het is van cruciaal belang om de PR van de pagina die naar u linkt te controleren, aangezien niet alle webpagina’s dezelfde PR hebben.

One-Way Links

Eenrichtingslinks met autoriteit zijn het goud van SEO. De web crawlers geven een hogere waarde aan one-way links dan wederkerige links. Het plaatsen van inhoud (geen commentaar) op mainstream blogs of hoge PR websites produceren kwalitatieve backlinks. Sommige blogs en websites staan gastberichten toe en het is van vitaal belang om een relatie op te bouwen met dit soort sites.

Bladwijzers

Dit is een andere strategie die ernstig is mishandeld in het gebruik van kwalitatieve one-way links. Kwalitatieve backlinks kunnen werken door bookmarking uw websites op verschillende sociale sites. De waarde van deze links is verminderd als gevolg van misbruik, maar toch is het nog steeds een geschikte SEO link building strategie.

Zakelijke Indexen

U kunt kwalitatieve backlinks opbouwen door uw website URL in te dienen bij online directories. Probeer uw inzendingen te beperken tot directories met een hoge PR.

Wat niet te doen:

Maak geen backlinks van verboden sites
Maak geen links van goksites  of porno sites
Maak geen enorme hoeveelheid links in een kort tijdsbestek
Gebruik geen blackhat methoden

De beste manier om een succesvolle kwalitatieve linkbuilding strategie te beginnen is om constant backlinks te creëren over een lange periode. Je zou elke dag 10-20 links moeten creëren door de hierboven genoemde strategieën te mixen. Dit moet niet meer dan twee uur per dag, en het is de moeite waard het werk, ongeacht hoe vervelend het kan lijken. Het is essentieel om te begrijpen dat kwalitatieve linkbuilding  een serieuze inspanning vereist en uw website zal niet van de ene op de andere dag op de eerste pagina van Google komen.

De meeste bedrijven hebben hiervoor niet de middelen, nog de tijd en besteden hun linkbuilding uit aan ons kantoor.