Website vernieuwen

Website vernieuwen

Je website vernieuwen

Het internet veranderd dagelijks, met een wagen kan je niet eeuwig blijven rijden met een website is dat ook zo. Je websites is na een tijdje ook aan vernieuwing toe. Veel bedrijven veranderen reeds na 3 jaar, wij beschouwen 5 jaar als de maximale houdbaarheidsdatum van een website.

Heb je een bestaande website en wil je de site in een nieuw jasje stoppen? Dan zit je hier goed! Bij SEObureau staat voor website vernieuwen aan een betaalbare prijs. Wij zorgen voor een nieuw webdesign, nemen de teksten, foto’s, content … van je huidige website mee over en gieten het in een modern jasje. Wij zijn een team van gedreven webdesigners die website maken en vernieuwd voor elke sector.

Wat bieden we?

  • Een zelf aanpasbare website CMS in (WordPress)
  • Aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk design
  • Op maat voor uw onderneming
  • Responsive, werkt op alle mobiele telefoons en tablets

 

WorldPress

Bij ons krijg je bij het vernieuwen van uw website, naast een nieuw design een content management systeem waarbij je zelf de website kan beheren en aanpassen. De sites zijn responsive en werken op elke laptop, ipad of mobiele telefoon. Je website is het visitekaartje van jou bedrijf, de mogelijkheden van webdesign veranderen constant. Een website vernieuwen is af en toe aan te raden!

Het vernieuwen van je webdesign kan reeds binnen één week. SEObureau biedt full-service Web-oplossingen voor bedrijven gericht op het maximaliseren van hun ROI. Wij zijn van mening dat een sterke aanwezigheid op het internet cruciaal is voor het duurzame succes van elk bedrijf.  Het creëren van een succesvolle zakelijke website kan zorgen voor een enorme impact op  uw bedrijf.

Ons kantoor biedt een heldere communicatie naar de klanten. Als je een vraag hebt, helpen wij u binnen het uur. Een website vernieuwen doen we met veel passie!

 

Is je site aan vernieuwing toe?

Neem contact met ons op en meld je aan om ons je nieuwe website te laten maken. We bespreken samen aan welke voorwaarden je nieuwe website moet voldoen.  Je kunt gebruik blijven maken van je bestaande domeinnaam en hosting. Mocht je dat niet willen dan bespreken we wat beter voor jou werkt.  Daarna gaan we voor je aan de slag. Binnen twee weken kan je vernieuwde website online staan.

 

Laat SEObureau je vernieuwde website maken!

Ons team zal uw website voorzien van een nieuw design. Interesse naar de mogelijkheden? Bel ons op 0495/21 45 83 voor meer informatie of neem contact  op via de contact pagina hier op onze website.

 

Tags :

Online-Internet marketing uitbesteden  –  SEO bedrijf  –  SEO diensten  –  SEO prijzen  –  SEO promotie website  –  Social media marketing  –  Website marketing  – Bovenaan staan in Google  – Google optimalisatie

Je bent hier hier terecht gekomen via Google, je haf waarschijnlijk de zoekterm ‘website vernieuwen‘ in, dit is onze sterkte. Wij zorgen voor een goede vindbaarheid van uw website in zoekmachines.  Een website vernieuwen alleen is niet voldoende, u site moet ook gevonden worden. Onze medewerkers staan paraat om uw website succesvol te vernieuwen, contacteer ons vandaag nog!

Er komt een tijd dat je aan een nieuwe website toe bent. Na één paar jaar zal de oude bijvoorbeeld niet meer voldoen aan de laatste HTML normen of  je website is misschien niet responsive (werkt niet op mobiele apparaten) . Wat de reden dan ook is ‘website vernieuwen‘? Contacteer ons.

 

 

SEObureau  – Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83