Website wordt niet gevonden

Wordt je website niet gevonden in Google? Dan kunnen wij u verder helpen.

Hoe zorg ik dat mijn website in Google gevonden wordt?

We krijgen regelmatig telefoon of mails van ondernemingen met de melding mijn website wordt  niet gevonden, kunnen jullie daar iets aan doen! Natuurlijk, als je website  niet geoptimaliseerd  is scoor je niet meer de dag van vandaag!  Wij kunnen zorgen voor een betere vindbaarheid in de zoekresultaten van Google! Onze diensten zijn gespecialiseerd in websites vindbaar maken! Let op succesvolle SEO vergt geduld!!

Je website wordt niet gevonden, dat is een spijtige zaak

Als je website niet gevonden wordt in Google op je belangrijkste producten of diensten, dan heb je een probleem, een groot probleem. Want de dag van vandaag gaat meer dan 80 % van de mensen die iets nodig hebben zoeken via Google. Een tuinman, DJ, aannemer, schilder … Je doet Google open en zoekt, als u website niet op de eerste 10 plaatsen staat, krijg je geen bezoekers en geen klanten. SEObureau kan dit verhelpen.  Ons team zal er voor zorgen dat u website wel  gevonden wordt in Google.

Om op bepaalde zoekwoorden gevonden te worden, zal ons kantoor SEO landingspagina’s schrijven. Pagina’s speciaal voor Google, met de nodige content betreffende dat zoekkwoord. Alleen een website zonder landingspagina’s scoort niet meer. Zoekmachines moeten jouw website als relevant beschouwen op  zoekwoorden. Wij zorgen voor leesbare, gerelateerde content, dus gedaan met website wordt  niet gevonden in Google“.

Enkele voorbeelden

We kregen een oproep van VDN Cleaning een ruitenwasser uit Geraardsbergen onze website wordt niet gevonden in Google.  De website is nu volledig geoptimaliseerd, we hebben speciale landingspagina’s gemaakt om regionaal gevonden te worden. De website van de firma wordt  nu wel gevonden op bv. : Ruitenwasser Zottegem zie resultaat , Ruitenwasser Ninove zie resultaat, Ruitenwasser Geraardsbergen zie resultaat, Ruitenwasser Brakel zie resultaat

 

website wordt niet gevonden

Thienpont Tuinaanleg uit Ninove had al meer dan 1 jaar een website, maar kreeg weinig bezoekers en geen werk via de website. Dat was normaal want de website werd niet gevonden in Google. We hebben een nieuwe website gemaakt en volledig geoptimaliseerd met als gevolg, meer dan  20.000 bezoekers per jaar. De website staat op de eerste pagina in Google op : Tuinonderhoud Oost-Vlaanderen zie resultaat , Tuinonderhoud West-Vlaanderen zie resultaat, Dubbele poorten zie resultaat, Klassieke poorten  zie resultaat

Waarom wordt jou site niet gevonden in Google?

Waarom wordt jou website niet gevonden in Google ? Meestal is daar een logische verklaring voor. De website is misschien niet zoekmachine vriendelijk, misschien niet geoptimaliseerd,  er wordt misschien niet genoeg gelinkt naar jou website, de site is misschien in Flash gemaakt, er zijn misschien geen landingspagina per zoekwoord …  Als je geen goede ranking hebt in Google kan het aan verschillende redenen liggen. Contacteer ons, wij zullen snel ontdekken wat het probleem is  en u een passende oplossing aanbieden.

Weldra wordt je website wel gevonden!

Er is niets erger dan een aantrekkelijke website dat niet gevonden wordt en geen bezoekers krijgt.  Ons team zal dat voor u oplossen, interesse naar de mogelijkheden? Bel ons op 0495/21 45 83 voor meer informatie of neem contact  op via de contact pagina hier op onze website.

 

Tags :

Online-Internet marketing uitbesteden  –  SEO bedrijf  –  SEO diensten  –  SEO prijzen  –  SEO promotie website  –  Social media marketing  –  Website marketing  – Bovenaan staan in Google  – Google optimalisatie

Waarom wordt mijn site niet gevonden in Google?

Advies en Tips

Waarom wordt mijn site niet gevonden in google ? Vaak krijgen wij die vraag en is er een logische verklaring voor. Bijvoorbeeld als je site nog maar net online is zal je site niet direct in Google te vinden zijn. Hieronder hebben wij nog enkele ander mogelijkheden.

Er wordt nog niet of niet genoeg gelinkt naar je website

Zoekmachines zullen een website pas indexeren en opnemen als andere sites naar jou website linken. Of de site is aangemeld bij Google webmaster tools. Veel links van gerelateerde en goede websites zorgen tegelijk voor een hogere waardering voor Google. Het is dus belangrijk om aan linkbuilding te doen. Zodra er gelinkt wordt naar jou website zullen zoekmachines deze vanzelf gaan indexeren.

Pas een paar dagen online

Is je site pas net online? Dan duurt het nog even voordat de site wordt bezocht door Google. Afhankelijk van een aantal factoren kan dit enkele dagen tot enkele weken duren. Het gaat meestal sneller als de site aangemeld wordt bij Google Webmaster Tools.

De website is geheel opgebouwd in Flash

Flash is al een wat verouderde techniek. Met flash kan Google de tekst niet doorlezen en zal jouw website waarschijnlijk veel slechter worden geïndexeerd. Als een website in Flash is gemaakt zal er tegenwoordig ook in Webmastertools een melding worden getoond.

Zoekwoorden worden niet gebruikt op de site

Om op bepaalde termen gevonden te worden, moet je er voor zorgen dat deze ook worden gebruikt in jouw web teksten, anders zullen zoekmachines jouw site als niet relevant voor deze zoekwoorden/keywords beschouwen. Zorg voor goede, gerelateerde content en afwisselend taalgebruik.

Getroffen door de Google Sandbox-filter

Dit filter, bedoeld om het spammers lastig te maken, kan er voor zorgen dat nieuwe sites enige tijd niet of nauwelijks in zoekresultaten verschijnen. Als je site wat langer online is dus ongeveer een half jaar zal deze filter van je site vaak af gaan. Of deze Google Sandbox nog steeds actief is is onbekend.

De site is gemarkeerd als spam

Je site is gemarkeerd als spam, is gehackt of heeft materiaal wat volgens Google onethisch is. Daardoor is je site vaak verwijderd uit Google of een stuk lager gezet in de zoekmachine.

 

Wat we moeten onthouden is het volgende : Wanneer uw nieuwe website minder dan circa 8 weken oud is en u uw domeinnaam in het zoekvenster van Google invoert, is de kans groot dat uw site nog niet gevonden wordt. Uw website is namelijk nog niet door de spider van Google geïndexeerd en Google weet dus nog niet van het bestaan van uw website af. De makkelijkste manier om uw website op te roepen is door uw domeinnaam  in de adresbalk van uw browser in te voeren. Google indexeert dus niet alle websites op het internet maar alleen de pagina’s die door de spiders gevonden worden. Omdat er iedere dag veel meer pagina’s aan het internet toegevoegd worden dan Google kan indexeren, zal het doorgaans een aantal weken duren voordat uw website ook in de zoekresultaten verschijnt.

 

 

 

SEObureau  – Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83