Google Optimalisatie

Google Optimalisatie

Een mooie website alleen in niet voldoende, uw website moet ook gevonden worden. Daarom is Google optimalisatie (SEO = Zoekmachine optimalisatie) zeer belangrijk voor elk bedrijf  ! Ons team helpt dagelijks bedrijven over heel Vlaanderen om de posities van hun website te verbeteren in Google. Door SEO optimalisatie toe te passen zal uw omzet zienderogen stijgen. SEObureau zal u helpen om hoog in Google te komen via de organische zoekresultaten. Lees er meer over hier op deze pagina en voor meer informatie neem contact met ons op: info@seobureau.be

Wat is Google optimalisatie (SEO)

google optimalsiatieElk bedrijf weet dat Google optimalisatie zeer belangrijk is. Neem zelf de proef op de soms, als je een bepaalde dienst of product zoekt ga je via Google en je  klikt op een website die hoog in de resultaten verschijnt. Precies daarom moet u met uw website een bovenaan staan in Google.

SEObureau is het bedrijf dat u kan helpen met uw Google optimalisatie  . Onze specialisten werken dagelijks aan het optimale online rendement van veel bedrijfswebsites!

Google optimalisatie betekend door verschillende technieken er  voor zorgen dat een website op een veel Hogere ranking in Google  komt te staan. Deze aanbevolen technieken om de positie van uw bedrijf in de zoekresultaten van Google te verbeteren kan u zelf leren of late uitvoeren door specialisten en daarvoor zit u hier goed!

Google optimalisatie via SEObureau “een must”

Als u website niet genoeg bezoekers brengt is het tijd om onze SEO diensten  in te schakelen. Wij gaan uw website goed analyseren en nakijken waar de problemen liggen, na een grondige diagnose krijgt u van ons een voorstel en prijsofferte om uw website in Google geoptimaliseerd te krijgen. Tijdens de diagnose gaan we de content van uw website bekijken, bevat u website genoeg releavante inhoud, zijn er genoeg zoekwoorden aanwezig, zijn de titels en metatags in orde, bevat uw website genoeg links … Wij gaan u website optimaliseren voor Google door zowel de homepagina te herwerken als extra landingspagina’s voor zoekmachines te ontwerpen speciaal voor Google. Gebruik ook social media gebruikt zoals facebook, twitter, linkedin … Social media wordt meer en meer belangrijker voor Google, zeker voor het algoritme van Google!

Je hebt organische en betaalde Google optimalisatie

Er zijn twee manieren waarop u meer bezoekers naar uw website kunt trekken:

  1. U kan Google Adwords gebruiken, hiermee verschijnt uw website onmiddellijk in de zoekresultaten, maar u moet betalen per klik.
  2. U website laten optimaliseren zowel technisch als inhoudelijk, hiermee verschijnt uw website na enige tijd hoog in de organische zoekresultaten.

Wij kiezen voor puntje 2 en hebben hierin jarenlange ervaring. Onze specialisten zorgen voor het optimale resultaat op het gebied van zoekmachine optimalisatie, design en conversie!

Hoe werkt Google?

Wil je zelf aan SEO doen dan moet je eerst en vooral de basis begrijpen van hoe Google werkt, hoe Google het internet doorzoekt en websites gaat indexeren. Google presenteert de zoekresultaten met behulp van een scoresysteem genaamd PageRank, het is is een methode om pagina’s op internet te ordenen naar belang. Een pagina krijgt een hogere PageRank als er meer links van andere pagina’s zijn waarbij het aantal links op die andere pagina’s en de PageRank van die andere pagina’s ook van belang zijn.
SEO is een zeer brede term. Er zijn boeken, seminaries , websites … gemaakt om de term te bevorderen en te bespreken. Hier wil ik graag een perspectief presenteren op Google’s SEO oogpunt afgestemd voor webmasters. In principe zijn de aanbevelingen op basis van inhoud, technische procedures en kwaliteitscontrole. Ze bieden ook een aantal instructies over het toevoegen van uw website bij Google en het maken van een sitemap zodat uw websites goed kunnen geindexeert worden.

Waarom is het belangrijk om hoog in Google te staan

Google is de meest gebruikte zoekmachine in Google in Vlaanderen, daarom is optimalisatie voor Google belangrijk voor een onderneming. Uw Google vindbaarheid verhogen is aangewezen om meer bezoekers naar uw site te trekken.

Google optimalisatie zal uw website hoger in zoekmachines  brengen. U krijgt meer relevante bezoekers die zich omzetten in klanten en omzet. Heel wat voordelen die u dankzij optimalisatie bereikt.

Uw uitgave is snel terug betaald

Ons SEO kantoor  staat garant dat u investering of uitgave snel terug betaald is.  Google optimalisatie betaald zichzelf zeer snel terug. Door de structuur en content van een website te verbeteren zal het geld dat u uitgeeft aan SEO renderen.  Doordat Google de optimalisatieregels stelselmatig aanpast moeten wij ook regelmatig dingen aanpassen.

Onze klanten hebben het voordeel dat wij zelf ook websites ontwikkelen, wat betekend dat wij zowel het webdesign als de SEO kunnen behandelen. U hoeft dus uw Online-Internet marketing niet uit te besteden. De inhoud

Richtlijnen van Google

Hier is een overzicht van de pagina Google’s “Richtlijnen voor webmasters“, hier bespreekt men hoe u de beste inhoud kan maken (klik op de link hierboven voor meer informatie):
– Plaats interessante links op uw website  (maar niet te veel betaalden links).
Inhoud moet relevant zijn en zoektermen bevatten die betrekking met de inhoud van een webpagina, bijvoorbeeld als je bloemen verkoopt moet dit een deel van je tekst zijn: Verkoopt bloemen en planten voor binnen (snijbloemen, bloeiende planten, bloemstukken, sierplanten, gedroogde bloemen, …) en buiten (sierstruiken …
Vermijd het gebruik van foto’s voor kritische informatie; er is tekst met inhoud nodig. Google kan geen foto’s indexeren.
–  Zorg ervoor dat uw HTML-code foutloos is.
–  Wees ervan bewust dat dynamische pagina’s niet zo nauwkeurig kunnen worden geïndexeerd (of helemaal niet) als statische pagina’s.
  
Ga geen inhoud kopiëren van andere sites, tenzij het een toegevoegde waarde voor de gebruiker kan betekenen.

Google webmaster tools

Google webmaster tools is een programma dat Google heeft gemaakt om de indexering van een website te evalueren. Hiermee kan dus worden gemeten of de zoekmachine marketing technieken succesvol zijn. Met deze tools kunnen wij de volgende aspecten van uw website analyseren: sitemaps, crawlertoegang,  Adreswijziging, instellingen, zoekopdrachten,  links naar uw site, zoekwoorden, interne links, crawlstatistieken …

Technische procedures

Direct voorbeelden van Google zijn onder andere:

Gebruik een tekst browser zoals Lynx om uw site te onderzoeken, omdat de meeste zoekmachines uw site zien zoals Lynx dat doet. Alle mooie functies, zoals JavaScript, cookies, sessie-id’s, frames, DHTML, of Flash kan een zoekmachine moeilijk lezen en kan problemen veroorzaken bij crawlen van uw site.

“Zorg ervoor dat uw web-server de IfModified-Since HTTP-header ondersteunt. Deze functie maakt het mogelijk om aan Google te vertellen of je de inhoud veranderd is sinds uw site het laats doorzocht werd. Ter ondersteuning van deze functie bespaart u bandbreedte.

“Maak gebruik van het robots.txt-bestand op uw webserver Dit bestand vertelt crawlers welke mappen wel of niet kunnen worden doorzocht.  U kunt uw robots.txt-bestand testen om ervoor te zorgen op voorwaarde dat de robots.txt analyse tool beschikbaar in de Google Webmaster Tools …

Voor elk bedrijf is het belangrijk om in Google gevonden te worden op zijn producten en diensten. Staat uw website er niet tussen dan kopen potentiele klanten bij uw concurrenten.  Hoger in Google staan zorgt voor meer bezoekers, wat automatisch  meer klanten en omzet genereert . Google optimalisatie is voor elke onderneming zowel voor een eenmanszaak, kmo als groot bedrijf zeer belangrijk! Besteed uw marketingbudget goed en contacteer ons voor meer informatie.

Google optimalisatie (SEO) nodig?

Contacteer onze diensten voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact  op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

 

Google optimalisatie

Tags :

Hoge ranking in Google  – Hoger in zoekmachines  – Online-Internet marketing uitbesteden  – SEO bedrijf  – SEO Belgie  – SEO diensten  – SEO prijzen  – SEO promotie website  – Social media marketing  – Website marketing  – WorldPress website optimalisatie  – Zoekmachine marketing  –  SEO referenties

 

Tips en advies om het zelf te doen

Hoe kunt u uw webpagina’s optimaliseren en Google tevreden houden?

Het optimaliseren van uw website is cruciaal voor het krijgen bezoekers, gebruik deze tips, het zijn de basisprincipes van wat er moet worden gedaan om hoger in zoekmachines te ranken. Google moet uw website of webpagina’s goed kunnen lezen, is dit niet het geval dan is er werk aan de winkel!


T: Titel tag
M: Meta beschrijving en keywords tag
H: Header tags: H1, H2, H3
I: Afbeelding bestandsnamen en alt-tags
D: Diverse trefwoorden
R: Relevantie
L: Gerenommeerde koppelingen

Gebruik deze tips om een betere positie in Google te krijgen

Het eerste wat je nodig hebt zijn de zoekwoorden waarmee u uw site wil optimaliseren:

Kies eerst uw zoekwoorden, d
e nieuwe verbeterde Trefwoorden tool helpt u de zoekwoorden te bepalen. De tool is een onderdeel van Adwords en is eigenlijk bedoeld voor adverteerders om te kijken of een keyword bruikbaar voor een Adwords campagne is maar kan ook uitstekend gebruikt worden voor SEO doeleinden.

title tag


<title> Mijn Pagina Titel </ title>

De title tag, of meta title, is een zeer belangrijk onderdeel van je webpagina. Met een goede title tag kan je pagina al snel beter scoren in Google, omdat deze je belangrijkste zoekwoord bevat en in het kort samenvat waar je pagina over gaat. Doe je dit goed, dan kan de title tag je veel opleveren.

Maak uw titel overtuigend om doorklikken te verhogen. Leg de focus op een primaire sleutelwoord en maak eventueel van een tweede of derde trefwoord. Plaats de primaire sleutelwoord meteen aan het begin.
Zorg ervoor dat uw primaire sleutelwoord in de inhoud op uw pagina relevant is.
Beperk uw title-tags tot 69 tekens, gebruik je iets meer dan zal Google dit afsnijden.Gebruik een unieke titel tag voor elke pagina, zodat Google je niet zal zien als duplicate content.

Meta description tag


<meta name = “description” content = “Mijn beschrijving” />

De beschrijving moet dienen als een kort en bondig overzicht van wat uw webpagina, over wat ze gaat met een beetje meer details over de inhoud.

De belangrijke Meta description punten:

De beschrijving moet zinvol zijn voor de bezoekers. Gebruik kernwoorden, maak geen opsomming van kernwoorden, want daar houden zoekmachines niet van. Een beknopte zin boordevol met interessante woorden wel. Als het enkel kernwoorden zijn zal de zoekmachine je meta description helemaal niet gebruiken. Zoekwoorden in je meta description worden in het vet aangeduid. Beperk de lengte, titels blijven best onder de 75 tekens. Een beschrijving kan iets langer, tot 160 tekens maken. Het kan langer, maar dan krijgt de beschrijving minder waarde en wordt ze afgekort.


Meta keywords tag


Meta keywords zijn niet meer zo belangrijk de dag van vandaag.
Google maakt trouwens geen gebruik van de meta tag zoekwoorden  ivoor de ranking te bepalen.

H: Header tags: H1, H2, H3

<h1>, <h2>, <h3> etc (maximaal 6)

Je moet maar één H1-tag per pagina maken en dit is je kop: het is de tekst die uw bezoekers moeten lezen.

Probeer om voor uw doelgroep zoekwoorden te gebruiken in uw header tags. Google legt meer gewicht op de zoekwoorden van de H1-tag dan de anderen. Ze kunnen helpen bij het verhogen van uw ranking en dit door simpelweg gebruik te maken van leesbare teksten, waardoor mensen gaan doorklikken, dit zal uw bounce rate verbeteren (dit is de snelheid waarmee uw bezoekers uw site verlaten.)


I: Afbeelding bestandsnamen en alt-tags


<img src = “mijn-nieuwe-wagen.jpeg” alt = “Mijn nieuwe wagen” />

Geef altijd uw foto’s een alt-tag (alternatieve tekst tag). Dat zal zoekmachines informeren over uw pagina de tekst is van van essentieel belang voor de bereikbaarheid. Google kan geen beelden lezen, alleen teksten, vergeet dat niet. Natuurlijk, is het relevant om de afbeelding alt-tags de naam van een trefwoord te geven.


D: Diversiteit


Maak gebruik van primaire en secundaire zoekwoorden in uw tekst, maar van andere on-topic woorden, zodat het niet blijkt dat de tekst vol met trefwoorden is gevuld. Maak uw inhoud leesbaar, interessant, goed geïnformeerd en niet te lang.

R: Relevantie


De zoekmachines verwachten om relevante content op een pagina te zien, c
ontent die relevant is, wordt door Google beter gewaardeerd en zal dus hoger in de organische zoekresultaten worden weergegeven. Vergroot de zoekwoorddichtheid in je webteksten,  hoe meer tekst er te lezen staat dat met je product of dienst te maken heeft, hoe beter je scoort in Google. Net zo belangrijk is het moment nadat je gevonden bent en bezoekers bewust vanuit Google naar je site navigeren.

L: Gerenommeerde Links (backlinks)


Een backlink is een link van een andere website naar uw website. Die andere website vindt de informatie op uw website blijkbaar belangrijk en daarom verwijst die link naar de webpagina op uw website.
Waarom zijn backlinks belangrijk voor de vindbaarheid van uw website? Vanuit de klassieke definitie geven ze uw website autoriteit en relevantie vanuit een specifiek thema.

Wanneer een website over een bepaald onderwerp gaat en die website geeft een link naar uw website dan betekent dat u waarschijnlijk verdieping of extra informatie biedt over dat thema.

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be