Google vindbaarheid verhogen

Home > SEO diensten > De vindbaarheid van uw website bij Google verhogen >

Google vindbaarheid verhogen

Je hebt een mooie website, maar die is niet vindbaar in Google. Dat is zeer jammer maar kan snel opgelost worden! SEObureau kan uw Google vindbaarheid verhogen door de content op je website te optimaliseren, en landingspagina’s per zoekwoord te maken. De landingspagina’s bevatten de nodige content relevant aan het zoekwoord dat we gaan positioneren in Google, hoe sterker het onderwerp van de pagina, hoe beter vindbaar in Google.

Wilt u de vindbaarheid van uw website in Google vergroten?

Wij helpen bedrijven, kmo’s, winkels en verenigingen om beter vindbaar te zijn in Google. Dit doen we door uw website te optimaliseren en de content te verbeteren. Door te werken met landingspagina’s op de juiste zoekwoorden, verhoogd de vindbaar in google. Met het SEO Advies  van Seobureau zal u website hoger komen te staan.

Een flash website oogt zeer mooi, maar Google kan moeilijk de inhoud van de site doorgronden wat zorgt dat uw website niet goed gevonden wordt. Uw website laten optimaliseren is de eerste stap om hem beter vindbaar te maken. De juiste Metatags toepassen en het ontwerp van uw website in Html is belangrijk. De titel van uw website of landingspagina moet het onderwerp van de pagina bevatten en ook in de titel staan.

Hoe maken wij u website beter vindbaar in Google?

Een pagina die we hoog willen ranken ook relevante informatie bevatten in verband met het zoekwoord. Wij gaan niet alleen de content optimaliseren, onze landingspagina’s zal de bezoekers ook verder helpen met het product of diensten dat ze effectief zoeken.

Wij schrijven duidelijke teksten die perfect aansluiten op het zoekwoord, wat zeer belangrijk is bij het vergroten van de vindbaarheid van je website in Google. SEO copywriting is niet zomaar wat schrijven, de SEO pagina moet relevant zijn aan het product, dienst of zoekwoord waarop mensen zoeken, op die manier vergroten we de vindbaarheid.

5 Tips voor een betere vindbaarheid in zoekmachines

Er zijn enkele factoren belangrijk om de vindbaarheid te verhogen.

1. De techniek moet in orde zijn.

2. Actief zijn op Sociale Media is zinvol voor vindbaarheid.

3. Links van andere websites naar jouw website, linkbuilding is de beste manier voor een betere ranking in Google.

4. De juiste zoekwoorden toepassen op je website, zorg dat de metatags zijn ingevuld.

5. Zoeg voor sleutelwoorden op je website.

Goed gevonden worden

Wilt u ook beter gevonden worden? Neem dan contact op met SEObureau, veel bedrijven gingen u reeds voor! Wij kunnen de vindbaarheid van uw website verbeteren. We starten met een onderzoek en analyse van uw website.  Nadien gaan we een palen opmaken, met de punten waarmee we uw website structureel beter vindbaar kunnen maken. Check onze referenties van vele bedrijven die we een top 10 noteringen hebben bezorgd. Wil je meer weten over hoe je de vindbaarheid van je website kan vergroten? Of wil je het verhogen van de vindbaarheid uitbesteden?  Ook beter gevonden worden in Google?

 Contact

Wilt u meer informatie over wat SEObureau voor u kan betekenen? Wilt u een vrijblijvend gesprek over SEO advies of ondersteuning van uw website? Bel ons op 0495/21 45 83 voor meer informatie of neem contact  op via de contact pagina hier op onze website.

 

Tags :

Online-Internet marketing uitbesteden  –  SEO bedrijf  –  SEO diensten  –  SEO prijzen  –  SEO promotie website  –  Social media marketing  –  Website marketing  – Bovenaan staan in Google  – Google optimalisatie

 

Tips voor een betere vindbaarheid van je website

De eerste stap om effectief zelf aan zoekmachine optimalisatie te doen is begrijpen wat een SEO-strategie inhoud. Zoekmachine optimalisatie betekend uw website laten verschijnen  in de onbetaalde, of organische, zoekresultaten teruggegeven door Google en andere zoekmachines. De meeste gebruikers klikken op de eerste resultaten van een zoekopdracht, en gaan raar of zelden naar de 2 de pagina kijken.Als je daar niet verschijnt heb je ondersteuning nodig .
Je moet goed onderzoeken welke zoekwoorden bepalend zijn voor uw website.  Controleer of uw afbeelding-tags, title-tags en H1-tags overeenkomen met de zoekwoorden die u wil positioneren in Google.
Zoekwoorden  gebruiken blijft  verstandig want het is nog steeds een belangrijk onderdeel van SEO. Doe een onderzoek om de beste resultaten te krijgen!  Google Analytics zal u helpen om aan de slag te gaan – kijk naar Inhoud> Site Content> Inhoudsdetails> Tags (ja, dat zijn trefwoorden), voor starters.

Probeer erachter te komen of  een aantal kernwoorden overeenkomen met uw zaak, dienst, product of aanbod . Probeer de nieuwe zoekwoord planner van Google, dit is een schitterend hulpmiddel  om erachter te komen  welke zoekwoorden de mensen het meeste opzoeken in Google.

De meta beschrijvingen en pagina titels zijn de eerste dingen die elke bezoeker zal zien  als ze uw website gevonden hebben – dat is wat ze zien op pagina van de zoekmachine resultaten. Zorg ervoor dat uw pagina titels en meta omschrijvingen bevatten die rond de zoekwoorden die u eerder bepaalde. Je moet ervoor zorgen dat ze correct zijn geschreven, zodat ze goed weergeven zijn in de zoekmachines. Maar eerst en vooral,  moeten ze worden ontworpen met uw gebruikers in het achterhoofd.

Het  is niet genoeg om uw een pagina vol zoekwoorden te droppen. Je moet voorzichtig zijn bij het gebruik hiervan. In feite, als je ze te vaak gebruikt, zal je jezelf pijn te doen. Je moet een het zoekwoord  niet  meer dan 3% gebruiken in de u uw tekst dat je aan het maken bent. Als je dat doet, zullen zoekmachines dat zien als  spammen, en dit zal je resultaten kwetsen.  Inkomende links zijn belangrijker geworden – het is nog steeds een waardevol onderdeel van SEO

Interne links zijn een belangrijk onderdeel van een succesvolle SEO-strategie, omdat het zoekmachines helpt om dieper te graven in  delen van de site. Ga uw intern linking systeem structureren, zodat de zoekwoorden die u hebt staan in de inhoud van uw site linken naar andere pagina’s. Op deze manier kunt u uw resultaten verbeteren.  Trefwoorden zijn belangrijk in uw website, ook in uw pagina-URL’s. U moet ervoor zorgen dat uw pagina-URL’s die zoekwoorden bevatten waarop u zich richt. Op deze manier zal de zoekmachine uw site hoger ranken. Keywords gaan veel verder dan de eenvoudige tekst die u gebruikt als  inhoud van uw website. Samen met uw URL’s, moet u uw ook de HTML optimaliseren. Om dit te doen, controleer of uw imago-tags, title-tags en H1-tags overeenkomen met de zoekwoorden waar u op zich wil op richten.

Wanneer u uw zoekwoorden heeft geselecteerd, en toegevoegd aan uw inhoud en je volgde alle stappen voor SEO, zult u snel resultaten zien, maar we willen dit ook meten! Daarvoor gebruiken we  Google Analytics. Je hebt toegang tot heel wat gegevens, door de resultaten op te vragen kan je zien waar je aanpassingen moet doen om nog betere resultaten te krijgen.

Veel mensen gebruiken tegenwoordig hun mobiele apparaten voor het surfen op het web, het is essentieel dat je website responsive is gemaakt . Eenentachtig procent van de internetgebruikers gebruiken hun telefoon om zoeken. Omdat zoekmachines uw site hoger ranken als u een website mobiel werkt mogen we dit punt zeker niet negeren.

Door voortdurend uw content aan te passen en het creëren van nieuwe content blijf je goed scoren. Of u nu de lancering van uw website of de fine-tuning ervan moet verzorgen er zijn bepaalde dingen die je in gedachten moet houden bij het formuleren van een SEO-strategie. Leren hoe SEO werkt is een een lange weg, maar het rendeert naar verkoopt van tijd!