WordPress website optimalisatie

WordPress website optimalisatie

WordPress website optimalisatie

Voor WordPress website optimalisatie zit je hier goed bij SEObureau: Heb je een mooie WordPress website maar weinig bezoekers?  Staat jou WordPress website niet op de eerste pagina in Google op je belangrijkste producten of diensten? Laat dan je WordPress website optimaliseren  door SEObureau. Ons team is zeer ervaren in WordPress SEO. Wij gaan uw website optimaliseren op zowel de inhoud als techniek, zodat op elk belangrijk zoekwoord u website zal verschijnen op de eerste pagina in Google. De bedoeling van Zoekmachineoptimalisatie, (SEO), is om meer bezoekers te genereren vanuit Google en om je website gebruiksvriendelijker te maken zodat bezoekers gemakkelijker u producten en diensten gaan kopen of aanvragen. U kunt bij SEObureau ook terecht om een nieuwe WordPress  website te laten maken.

Waarom kiezen voor WordPress optimalisatie

Adwords is voor veel bedrijven heilig, maar niet altijd de beste oplossing. Je betaald veel geld en eenmaal de adwords campagne stopt ben je meteen  niet meer zichtbaar in Google. Het rendeert veel meer als jou website zelf in het organisch resultaat van Google staat en je bespaart veel in u geldbeugel. Dit kunnen we oplossen door onze optimalisatie technieken tot te passen in combinatie met linkbuilding.

Hoe kan ik mijn WordPress site laten optimaliseren?

We gaan eerst en vooral van uw WordPress website snellere webpagina’s maken voor een betere conversies en ranking. Geoptimaliseerde prestaties, plugins, modules en andere hulpmiddelen zullen ons helpen om de de snelheid van uw website te garanderen. WordPress  is een zeer populaire CMS gebruikt voor websites. Het aanbieden van een interactive interface voor het beheren en updaten van een WordPress website  is terecht zeer populair. Echter WordPress websites die traag zijn, kunnen schaden veroorzaken aan de ranking binnen Google.

Wij gaan uw website onderzoeken en kijken wat we moeten verbeteren. Deze analyse gebeurd zeer grondig want door deze analyse uit te voeren komen we te weten wat er moet geoptimaliseerd worden:

  • Analyseren van de content – We analyseren de content van je website
  • Structuur  – We onderzoeken of je bezoekers succesvol door je website navigeren
  • Copywriting – Wij landingspagina’s maken met leesbare teksten relevant aan een bepaald zoekwoord
  • Snelheid – De laadtijd van je website is cruciaal voor zowel zoekmachines als bezoekers
  • Concurrentie – We vergelijken jouw page rank met die van vergelijkbare websites

Waarom Speed Optimize WordPress?

Website snelheid is belangrijk, zowel voor conversies en de ranking in zoekmachines. Het is gebleken dat snelle meer bezoekers te converteren naar leads (om geld te besparen op bandbreedte).

Er zijn een aantal veel voorkomende problemen die je WorldPress website trager laten werken:

Te veel plugins waarschijnlijk het meest voorkomende probleem van trage WordPress websites
Niet-WordPress geoptimaliseerde server overladen shared server hosting
Externe widget vertragingen widgets die  onzekere vertragingen veroorzaken
Overgewicht inhoud sliders en multimedia zijn de grote boosdoeners
Unoptimized thema’s thema’s die veel bellen, ongebruikte standaard inhoud

Optimalisatie van je WordPress site

Hoe gaan we te werk bij WordPress website optimalisiatie? Op basis van ons onderzoek de analyse en je budget doen we een optimalisatievoorstel en/of voeren deze voor je uit. Hierbij kunt je onder andere andere denken aan de volgende optimalisaties:

  • Landingspagina’s – Voor belangrijke trefwoorden stellen we landingspagina’s op die goed gevonden worden voor specifieke zoekwoordcombinaties.
  • Linkbuilding – Veel link van en naar uw website is belangrijk voor Google. We zorgen voor relevante links naar websites die te maken hebben met u producten of diensten. Door Linkbuilding toe te passen zal uw website stijgen in waarde.

Je WordPress website laten optimaliseren door SEObureau?

Interesse om in WordPress website optimalisiatie of om je website te laten optimaliseren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en meteen een duidelijke offerte voor uw website te krijgen. Contacteer via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

WordPressNieuws

Er zijn hele boeken geschreven door Jakob Nielsen over WordPress

Jakob Nielsen is een bekend consultant op het gebied van gebruiksvriendelijkheid  van software en websites. Reeds in 1991 schreef hij een boek over gebruiksvriendelijkheid van websites. Toen hij bekend werd als autoriteit op dit gebied richtte een consultancybedrijf met als gebruiksvriendelijkheid als belangrijkste aandachtspunt.

Ervoor zorgen dat juist jouw website in het oog springt is niet zo eenvoudig als het lijkt. Door de enorme overvloed aan webpagina’s die allemaal hun aandacht opeisen zijn vormgevers en Internet bedrijven gedwongen alles op alles te zetten om bezoekers aan te trekken. Een manier om dit te doen is om de site zo functioneel mogelijk te maken. Dit klinkt heel simpel maar surf maar eens rond en je zal merken dat het in de praktijk best wel tegenvalt. Wel eens nagedacht over een kortere URL zodat de kans op een typefout en daardoor het niet kunnen vinden van de site wordt verkleind? In ‘Functioneel webdesign’ legt Jakob Nielsen haarfijn uit waar het allemaal om gaat: gebruikersvriendelijkheid. Hij beschrijft dit op een unieke manier en aan de hand van talloze voorbeelden. Hij verplaatst je in de gedachtewereld van de gemiddelde bezoeker van een website en legt hiermee een link tussen gebruiker en vormgever. Het boek legt je vooral uit wat je moet doen en niet zozeer hoe. het is dus niet gebaseerd op techniek maar op inzichten van een van de meest vooraanstaande mensen op dit gebied. Lees Meer

De ultieme gids voor hogere rankings met WordPress sites

WordPress is een van de beste CMS-en, zo niet het beste contentmanagementsysteem als het om SEO gaat. Daardoor denk je misschien dat het zonde van je tijd is om aan je WordPress SEO te werken. Maar dat is het zeker niet. Als je jouw site optimaliseert volgens de richtlijnen en voorbeelden in dit artikel, zul je hogere rankings en meer bezoekers/abonnees krijgen. Bovendien wordt je site er in het algemeen een stuk beter door. Aangezien wij nogal een holistische visie hebben op (WordPress) SEO, wat inhoudt dat ik vind dat goede SEO in alle aspecten van je online marketing en PR verwezen moet zitten, is deze gids behoorlijk uitgebreid. Je krijgt dus heel wat leesvoer voorgeschoteld. Bekijk de inhoudsopgave hieronder om snel naar de voor jou interessante paragrafen te gaan. Lees Meer

De conclusie van SEObureau

Het optimaliseren van WordPress is belangrijk voor je  website en zorgt voor meer bezoekers. Ons team kan zowel een nieuwe website ontwikkelen als SEO toepassen op u bestaande WordPress website.  WordPress is een zeer gebruiksvriendelijk CMS systeem, maar een Worldpress website moet gebouwd zijn volgens de regels van de kunst, alleen dan zal de website goed wordt gevonden in zoekmachines. SEO voor WordPress  toepassen is dus zeer belangrijk om met je website hoger in Google te komen.

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be