Webdesign – Professioneel WordPress CMS

Webdesign

Op zoek naar een professionele website die u zelf kan aanpassen? Will je veel kwalitatieve bezoekers krijgen, veel klanten en veel aanvragen voor offertes krijgen?

Vraag dan een offerte of een afspraak bij SEObureau!

 

SEObureau is de specialist in WorldPress CRM webdesign. Het design van uw website moet een mooi uiterlijk hebben. Een goed uiterlijk van uw website is zeer belangrijk, omdat dit voor een bezoeker meteen zijn aandacht trekt. Bezoekers hechten veel belang aan een aantrekkelijke website, dit levert nu eenmaal meer klanten op. Trouwens uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. 
Wij zijn deskundige webdesigners, met passie voor websites ontwerpen die goed gevonden worden in Google. Wij bouwen websites die opvallen.Wij adviseren onze klanten op gebied van SEO en webdesign. Het team van SEObureau zal u voorzien van een ongeëvenaarde klantenservice en zorgt voor web oplossingen die aan uw marketing doelstellingen zullen voldoen. Wij zullen u online aanwezigheid verbeteren en maken het mogelijk uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. SEObureau is meer dan alleen een webdesign bedrijf met webdesigners . Ons doel is om uw bedrijf online te presenteren aan de duizenden  potentiële klanten gerelateerd aan u doelgroep.

Hier vindt u de basisprijssetting voor het ontwikkelen van een website.

Het is de bedoeling dat deze website  wordt ontwikkeld zodat deze vlot wordt teruggevonden in Google.De website zal volgens volgende principes worden opgemaakt.

CMS systeem WordPress

Het CMS systeem laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren.U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken (werkt met een soort MS-Word) U kan zelf teksten, foto’s, pagina’s wijzigen, verwijderen en bijplaatsen.

Lay-out

Wij verzorgen voor u de professionele voorbereiding van uw website. Volgens uw huidige website, in de stijl van uw bestaande huisstijl of met een volledig nieuw concept.Deze basis template wordt zo ontwikkeld dat deze op alle pagina’s kan opnieuw gebruikt worden.Uw basispagina’s worden gestructureerd en met een duidelijke navigatie ontwikkeld zodat de bezoekers vlot hun weg vinden.Responsive design

Uw website wordt zo ontworpen dat gebruikers van verschillende apparaten (vb. Smartphone, I-pad) en schermformaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring krijgen. Google houdt immers in zijn zoekresultaat rekening met deze specifieke toegankelijkheid, waardoor uw site bij uw gebruikers nog beter zal teruggevonden worden in het zoekresultaat.

Optimalisatie Zoekmachines

Zichtbaarheid geeft waarde aan uw website. Uw website wordt volgens alle gekende regels van de kunst ontworpen, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.

Meten

Objectief de in Google aanwezige spelers vergelijken is belangrijk. Daarom installeren we Google Analytics in uw website. Zo kan u snel vergelijken, en weet u waar u dient in te investeren.

Budget Basis Webdesign

Het ontwikkelen van een basis website, 5 pagina’s + contactpagina is 1100 euro. 

 

prijzen webdesign 2018

Hosting:

Pro Webhosting (domeinnaam, POP3 mailboxen, CMS webhosting, Database, 24/7 mailsupport, 99.8% uptime): € 275/jaar

OPTIE SEO

De website wordt specifiek geoptimaliseerd op zoekwoorden, per zoekwoord ontwikkelen van een aparte landingspagina voor  Google, deze pagina’s worden  volgens alle gekende regels van de kunst ontworpen, vooral met het doel de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.

Per zoekwoord gerelateerd aan uw diensten kunnen we een SEO pagina schrijven speciaal voor Google. Deze pagina’s kunnen we Provinciaal, Nationaal of regionaal positioneren in het organisch  resultaat van Google.

De prijs hiervan is afhankelijk van het aantal SEO pagina’s die we moeten ontwikkelen.

Onze nieuwe webcreaties deze maand:

portfolio1-hyssHyss.be

 

 ✓  Responsive webdesign in WordPress CMS

 ✓  SEO op alle belangrijke zoekwoorden

 ✓  Google analytics, Social media koppeling

 ✓   Hydraulische systemen en onderdelen van vrachtwagens.

http://www.hyss.be/

 

portfolio1-chavatteChavatte Huurwagens

 

 ✓  Responsive webdesign in WordPress CMS

 ✓  SEO op alle belangrijke zoekwoorden

 ✓  Google analytics, Social media koppeling

 ✓  Verhuur bestelwagens, autoparts…

http://www.chavattehuurwagens.be/

 

portfolio1-vertaalVertaalbureau Roemeens

 ✓  Responsive webdesign in WordPress CMS

 ✓  SEO op alle belangrijke zoekwoorden

 ✓  Google analytics, Social media koppeling

 ✓  Lacramioara Bran: Roemeens vertaalbureau – toldiensten

 

http://vertaalbureau-traduceri-roemeens.be/

 

portfolio1-luchthavenLuchtehavenvervoer Marc

 

 ✓  Responsive webdesign in WordPress CMS

 ✓  SEO op alle belangrijke zoekwoorden

 ✓  Google analytics, Social media koppeling

 ✓ Luchthavenvervoer, koerierdiensten, taxi

http://luchthavenvervoermarc.be/

 

Andere webdesign voorbeelden

http://www.taxibedrijfantwerpen.be
http://meesterklusser.be/
http://mauriciotravels.com/
http://www.carwash-sirocco.be/
http://villabouwgruwez.be/
http://www.baeyenseric.be/
http://tempus-thuisverpleging.be/
http://www.mortex-rogita.be/
http://www.osteopaat-dilbeek.be/
http://www.beaustyle.be

Responsive  webdesign en SEO advies is belangrijk bij een nieuwe website!

Als bezoekers op uw website terechtkomen moeten ze meteen visueel een beeld krijgen van u producten en diensten, zodat die bezoekers ook klanten worden. Wij ontwikkelen responsive websites dat op elk mobiel apparaat zoals een laptop, ipad, notebook of smartphone kan gelezen worden. Het is belangrijk een prachtige vormgeving te hebben dat schitterend online resultaat oplevert. Door uw website op zoektermen te analyseren en te optimaliseren, kunnen wij ervoor zorgen dat uw website hoog scoort, en snel goed gevonden zal worden in Google!  Als uw website volledig klaar is kan u als klant zelf aanpassingen doen, zoals pagina’s bijmaken, foto’s veranderen, nieuwe producten plaatsen …

Wij maken onze websites met een open source Content Management System (CMS) van WordPress. Dit systeem is zeer handig en gebruiksvriendelijk, u bent altijd verzekerd van een up-to-date gebruiksvriendelijk CMS systeem. Daarmee kunt u uw website zelf onderhouden zonder dat u daarvoor kennis van Internet technieken nodig heeft.

Al meer dan 10 jaar adviseren wij bedrijven op het gebied van SEO. Met SEO advies en Zoekmachine Optimalisatie helpen we onze klanten om meer omzet te genereren via Internet. Website design en SEO staat niet stil, in de wereld van ontwerp en internetmarketing zijn er dagelijks nieuwe ontwikkelingen waar wij rekening mee moeten houden. Ons team van webdesigners staat perfect op de hoogte van alle veranderingen binnen zoekmachines en passen die ook toe bij het bouwen en optimaliseren.

Waarom kiezen voor SEObureau als webdesigner?

Wij bespreken samen met u het ontwerp en de layout van uw website. Wij ontwikkelen dagelijks gebruiks- en klantvriendelijke websites. Iedere website zit in een CMS systeem met database, die via een paswoord en login kan aangepast worden. Het design van onze website wordt volgens de regels van de kunst gemaakt, zodat potentiële klanten uw website vinden. Naast een mooi webdesign is Zoekmachine Optimalisatie nodig, SEObureau is gespecialiseerd in Zoekmachine marketing en heeft tientallen bedrijven geholpen aan een hoge ranking in Google. Van zoektermen zoals tuinaanleg tot villa bouwen, we zorgen ervoor dat bij onze klanten de conversie op de website toeneemt.

Eenmaal de bezoekers via Google op uw website zijn gekomen via optimalisatie gaan we uw website verder optimaliseren en onderhouden. SEObureau staat in Vlaanderen voor gebruiksvriendelijk webdesign zodat potentiële klanten de weg naar uw website snel terugvinden. In onze websites bouwen we Google Analytics in, zodat we een overzicht krijgen van de bezoekers, welke pagina’s worden het vaak bezocht, via welke zoektermen komen bezoekers op uw website, van welk land , stad of gemeente komen uw bezoekers… Alles wordt gemeten en bijgehouden in een keurig rapport, waarvan u steeds inzage van krijgt.

Meer info

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Vul ons contactformulier in hier op de website – Bel 0495/21 45 83 of mail : info@seobureau.be.

Seobureau staat voor een full service van webdesign en SEO. Contacteer ons voor:

 ✓   Responsive webdesign

✓    Content Mangement System (CMS)

✓    SEO advies

✓    Conversie optimalisatie

✓    Zoekmachine optimalisatie

 

SEObureau – Camberg 15 – 9400 Ninove – E-Mail: info@seobureau.be / www.seobureau.be / Tel: 0495/21 45 83 – BE:  0712.497.464