Google mijn bedrijf – Google Plus pagina

Wij zorgen voor het volledige totaalpakket van Google ondersteuning, Google places, Google plus…

Het is belangrijk dat je een volledig ingericht Google Plus bedrijfspagina hebt voor je bedrijf, vereniging, winkel of kmo. Om een Google Plus pagina te kunnen maken is het noodzakelijk dat je een persoonlijke Google Plus account hebt. Onder deze account hangen we de bedrijfspagina van Google Plus.

google-plus-logo
Google Plus (+1) het social netwerk van Google is een zeer belangrijk netwerk geworden voor bedrijven. Het marktaandeel van Google+ ilopt nog iets achter dan Facebook en Twitter maar dit gaat de komende jaren veranderen. Er zijn veel redenen waarom wij voor uw bedrijf Google plus (+1) aanmaken en optimaliseren.

Social media zijn de dag van vandaag zeer belangrijk geworden als ranking factor in Google. Naast de likes van zijn die van   Google voor de +1 ook belangrijk. Als bezoekers op je website een pagina plussen (+1), dan zal die betreffende webpagina door Google belangrijk gevonden worden en een hoger ranking krijgen binnen Google. Als bezoekers op je Google plus pagina klikken, bedoelen ze daarmee dat ze een bepaalde webpagina interessant vinden en daardoor wordt de pagina gedeeld met hun sociale netwerk.

Volgens onderzoek van Newcom zal in 2014 zal het aantal Google Plus gebruikers in Nederland toenemen van 2,0 miljoen in 2013 naar 3,3 miljoen in 2014. Kortom het aantal gebruikers op Google+ neemt behoorlijk toe.

Google lijkt vastbesloten en wil met Google Plus het beste social media netwerk worden. Naar verwachting zal Google+ veel invloed gaan hebben op de rankings van je website in de zoekmachines. Voor u dus alle reden om zakelijk in te gaan zetten op Google+

Heb je nog geen idee hoe een Plus profiel eruit ziet dan hier een link naar mijn G+ profiel. Neem ook even een kijkje op de Ompro G+ bedrijfspagina.

U bedrijf op Google

google-plus-local
Met Google Mijn Bedrijf komt u rechtstreeks in contact met klanten, of ze u nu zoeken op Google Maps of Google+.
Wij zorgen ervoor dat Uw bedrijf op Google verschijnt, dit bied klanten de juiste informatie, bouwt blijvende klantenrelaties is … Google Mijn Bedrijf helpt u aan klanten relaties. Uw klanten kunnen hun waardering tonen met beoordelingen en recensies, de +1 knop gebruiken om te laten zien dat ze een post van u leuk vinden en uw Google+ berichten opnieuw delen op internet.

Met Google Mijn Bedrijf wordt uw bedrijfsinformatie weergegeven op Google Zoeken, Maps en Google+ zodat klanten u altijd kunnen vinden en op elk apparaat. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om contact met u op te nemen. Een vermelding via mijn bedrijf van Google bied klanten de juiste informatie op het juiste moment. Of dat nu routebeschrijvingen zijn naar uw bedrijf in Maps, uw openingstijden in Zoeken of een telefoonnummer waarop ze u kunnen bellen.

 

Met Google Places plaats je een vermelding van je bedrijf op Google Maps.

Wat is Google Maps?

Google Maps is het kaartensysteem van Google. Deze dienst maakt het mogelijk om bedrijven in de buurt snel te vinden. Wanneer je een regiogebonden zoekopdracht (bijvoorbeeld DJ) ingeeft, wordt er een kaartje weergegeven met DJ’s bij jou in de buurt. Google weet namelijk aan de hand van je IP adres in welke plaats je je bevindt. Via deze link zie je een voorbeeld.

Lokale vindbaarheid in Google Maps

Google plus bedrijfsmatig gebeurd door  u bedrijf via Google Maps op de kaart kan zetten, dit is een regionale of lokale SEO. Je bedrijf wordt dan getoond op de kaart als er gebruik wordt gemaakt van de routeplanner voor de betreffende regio.

Google Plus Lokaal biedt u de mogelijkheid om regionale nieuwe klanten aan te trekken. Wij maken u Google plus pagina aantrekkelijk door er op de bedrijfspagina foto’s of video’s te plaatsen.