SEO Expert

Home   /   Online marketing expert inhuren?  /   SEO Expert

SEO Experts zijn specialisten

seo expertExpert is hetzelfde als ‘specialist’. Een SEO expert is zeer ervaren op het gebied van zoekmachine optimalisatie. De terugvindbaarheid van een website is zeer belangrijk voor een bedrijf , zeker met het oog op bezoekers en klanten is het van belang een expert onder handen te nemen die gespecialiseerd is in SEO. Kies dus voor een kantoor die weet hoe hij u website moet optimaliseren, die kennis bezit van content marketing, Google adwords, Google analytics … Iemand die weet hoe hij een website moet optimaliseren.

Het vak SEO is zeer technisch, voor een bedrijf loont het de moeite om zelf een kenner in dienst te nemen.  Veel bedrijven werken reeds met een Online Manager of Digital Manager, maar ook die mensen weten niet alles van SEO. Een zoekmachine optimalisatie specialist doet er bijvoorbeeld goed aan om niet alleen een expert te worden in zoekmachine optimalisatie, maar hij moet ook een goed overzicht hebben van wat er in de digitale markt leeft,  de evoluties in Google spelen hierbij een grote rol.

Een SEO Expert deelt kennis, analyses en opinies

Er is maar één manier om aan geïnteresseerden of potentiële klanten te laten zien dat je een expert bent en dat is door uw kennis zoveel mogelijk met hen te delen. We schrijven bijvoorbeeld blogs en geven tips en advies aan bedrijven, dat kan bij ons op kantoor of bij u op het bedrijf zelf. Onze blogs zijn voorzien van relevant Google nieuws, en analyses van de nieuwe ontwikkelingen. We werken uiteraard via Social media, zoals Twitter, Facebook of LinkedIn, deze geven ons de kans om direct te antwoorden op specifieke vragen van mensen. We komen bij u op kantoor om u problemen aan te pakken, dat begint met een analyse van uw website, we kunnen tips en advies geven rond content en techniek want onze prioriteit is dat uw website hoog in de ranking van Google verschijnt. U hebt dan de keuze om het zelf te doen of om alles aan ons over te laten.

LET OP wanneer u investeert in SEO. Het kost veel geld en tijd en dat moet renderen. Gelukkig zijn wij er om dit voor u te behandelen, naast onze uitgebreide ervaring zijn we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, feiten en  analyses rond SEO.

Vragen die je moet stellen aan voor een SEO expert

Als uw website niet vindbaar is op de eerste pagina van de zoekresultaten op Google, Bing en Yahoo, zullen uw potentiële klanten niet eens weten dat je bestaat. Een betere zoekmachine zichtbaarheid kan van cruciaal belang zijn voor het stimuleren van bezoeken aan uw website, wat kan leiden tot een grotere naamsbekendheid en een hogere omzet en winst. Maar wat als je de tijd en technische expertise niet bezit om de zoekmachine ranking van uw site zelf te behandelen? Dan is het zinvol om een ervaren, betrouwbare zoekmachine optimalisatie (SEO) expert of consultant in te huren.

Hier zijn 10 essentiële vragen die je moet  te stellen als je een SEO expert wil inhuren:

1. Mag ik een lijst van de huidige en vroegere klanten?

Een gerenommeerde SEO consultant moet openstaan voor het delen van een korte lijst van huidige en voormalige klanten.
Deze referenties kunnen u helpen peilen hoe effectief de kandidaat is, of je kan controleren of de persoon wel degelijk kennis bezit van SEO. Klanten kunnen geen specifieke analyses gevenmaar ze zijn in staat om je op zijn minst te vertellen of ze een positieve invloed zagen op hun positie in de zoekresultaten, vooral in conversies en bij het verkrijgen aanvragen. Deze moeten een direct gevolg zijn van de inspanningen van de expert.

2. Hoe zal u mijn zoekmachine ranking verhogen?

Vraag aan de SEO consultants om duidelijk uit te leggen welke methodes hij toepast. Hij moet de strategieën die hij gaat gebruiken om uw website hoger te krijgen in Google uiteraard met u bespreken, want veel bedrijven denken dat ze de juiste man hebben ingehuurd maar in wezen doet hij niets anders dan adwords plaatsen en geen individuele SEO . Als gevolg u betaald zeer veel geld en eens je campagne is afgelopen heb je ook geen bezoekers meer!
Zoekmachine optimalisatie is ook pagina optimalisatie, een proces om uw website zoekmachine vriendelijk te maken. Het gaat om het verbeteren van de content van uw website en de interne en externe linkstructuur, samen met het ontwikkelen van aparte pagina’s per zoekwoord!

3. Houdt u zich aan de richtlijnen voor webmasters?

Kies voor een consultant die zich strikt houdt aan webmaster tools van Google, er zijn op dit gebied 12 gemeenschappelijke SEO trucs, zoals het automatisch genereren van spam inhoud en valse verborgen tekst. Als een SEO specialist deze niet volgt kan uw website worden gedegradeerd tot een akelig laag zoekresultaat. Of, erger nog, Google kan u website volledige uit de zoekresultaten halen.

4. Kunt u garanderen dat mijn website op nummer 1 zal staan in Google?

Als de kandidaat antwoordt ja, let dan zeker op, “Loop verder in de andere richting zou ik zeggen.” Het is totaal niet mogelijk om een ​​nummer een ranking in een zoekmachine te garanderen, een top 10 positie is wel haalbaar, laat u niets wijsmaken!  Beschouw het als groot gebluf als iemand beweert een relatie met Google of een andere zoekmachine te hebben en voorrang krijgt op de zoekresultaten rankings. Alleen Google zal  bepalen hoe hoog of laag u websites zal verschijnen in de zoekresultaten.

5. Bent u mijn lokale zoekresultaten verbeteren?

Verschijnen in de top van de lokale zoekmachine resultaten is vooral belangrijk voor kmo’s en kleine bedrijven om nabijgelegen klanten aan te trekken. Wij hebben de expertise in huis om lokale SEO-technieken toe te passen.
Eigenlijk is het vrij eenvoudig, uw website moet lokaal geoptimaliseerd worden, hij moet verschijnen in het zoekresultaat wanneer iemand in de buurt is op zoek naar een bepaalde dienst of product. Om dat te bereiken, moet een SEO bedrijf in staat zijn om uw bedrijf lokaal of provinciaal te laten verschijnen en dat is perfect mogelijk.

6. Wat ga je aanpassen op mijn website?

Bij zoekmachine optimalisatie moeten er aantal wijzigingen in uw bestaande website gebeuren. Het is belangrijk om precies te weten welke aanpassingen de expert van plan is om te maken en hoeveel webpagina’s hij gaat aanpassen. Als u wilt dat de consultant uw toestemming moet krijgen voor de toegang tot en de wijziging van uw website, moet je dit zeker zeggen. Zo zal de consultant nieuwe titel tags toevoegen om uw bestaande HTML-code te wijzigen? Gaan ze extra copywriting toepassen, het aantal zichtbare, on-page trefwoorden veranderen of nieuwe pagina’s toevoegen aan uw site? Vraag ernaar!

7. Kan u het succes van uw SEO-campagnes meten?

Om het succes van SEO inspanningen te meten, moet er bijhouden worden hoeveel verkeer wordt verzonden naar uw website en waar het vandaan komt. Experts moeten ervaren zijn in het gebruik van Google Analytics om de verbeteringen in de zoekmachine ranking van uw site bij te houden, het aantal links van andere websites die verkeer naar de jouwe brengen, de soorten zoekwoorden die zoekers gebruiken om uw site te komen, van waar ergens de bezoekers komen, stad of land en nog veel meer. Vraag zeker na hoe vaak ze van plan zijn om deze belangrijke analytics met u te delen en hoe of ze de gegevens gaan gebruiken om het verkeer naar uw website te blijven verbeteren.

8. Hoe zullen we communiceren en hoe vaak?

SEO consultants  variëren hierin, sommige communiceren veel en andere hoor je niet.  Je hebt iemand nodig die u op de hoogte houd van de resultaten, u regelmatig een document bezorgd met de status van het verkeer en de positie van de zoekwoorden in Google. Vraag of de kandidaat met u wil praten via telefoon, Skype, sms of e-mail. Vraag duidelijk na hoe vaak hij u zal contacteren met status updates.

9. Wat zijn uw kosten en betalingstermijnen?

Je moet weten hoeveel u moet betalen voor SEO natuurlijk, en ook of de adviseur per uur werkt of project. Projectmatige betalingen zijn de meest voorkomende in de SEO sector, en ze kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van een project. De meeste SEO opdrachten lopen tussen de € 1000,- en € 10.000,-. Uit een recente studie is ook gebleken dat de meest voorkomende prijzen voor SEO variëren tussen de € 251,-  tot € 500,-  per maand aan de onderkant en € 2.500 tot € 5.000 per maand . Als een SEO expert volgens een uurtarief werkt varieren de prijzen van € 76 tot €  200. per uur. Consultants die specifiek werken voor kleine bedrijven rekenen vaak minder per maand en per uur. Andere belangrijke gerelateerde vragen rond betaling zijn: Hoe snel moet ik mijn factuur betalen – om de 30, 60 of 90 dagen?

 10. Wat gebeurt er als we tot een deal komen?

Wanneer uw contract afloopt of indien u het vroeger wil beëindigen, moet u dan verder de geoptimaliseerde web content betalen, zal u eigenaar zijn van de pagina’s … U moet er zeker voor zorgen dat het in het contract staat dat. We hebben al veel meegemaakt dat bedrijven die stoppen met hun SEO partner al hun landingspagina’s kwijt zijn, en dat is niet de bedoeling natuurlijk . Een consultant mag niet zomaar alles gaan veranderen of verwijderen als de klant besluit om niet meer verder met hem te werken. Je moet ook aan de adviseur vragen of er kosten of een eventuele vergoeding moet betaald worden om de overeenkomt vroegtijdige te beëindigen.

seo expertSEO Expert inhuren?

Mensen verwachten van een SEO expert dat zij hun kennis ook duiden. Het is uiteraard van belang dat wij een mening vormen over de kennis van zoekmachine optimalisatie. Contacteer ons gerust voor referenties van tevreden klanten of kom met ons praten.  Tijdens een verkennend gesprek geven wij veel informatie en opinies rond SEO.. Wil je meer weten? Bel ons : 0495/21 45 83 – Mail : info@seobureau.be

Meest bekeken pagina’s :

SEO kantoor Succesvolle SEO vergt geduld  Website laten optimaliserenWorldPress website optimalisatieWat is een SEO dienstverlener?Internet marketing uitbestedenSEO dienstenZoekmachine optimalisatie SEO referentiesGoogle vindbaarheid verhogenSEO adviesHoge ranking in GoogleSEO prijzenOnline marketing adviesbureauSEO promotie websiteHoger in zoekmachinesZoekmachine marketing bureauWorldPress website optimalisatieBovenaan staan in GoogleWat is Organische SEO? – SEO bedrijfSEO BelgieWat is SERP – Search Engine Results Page? – Website wordt niet gevondenZoekmachine marketingSEO SpecialistSEO ExpertWebsite optimalisatieZoekmachine optimalisatieInternet marketingHoger in GoogleGoogle optimalisatieSocial media marketingWebsite marketingZoekmachine marketingOptimaliseren websiteWebsite promotieWat is SEOWat is White Hat SEO? – Wat is Black Hat SEO?

 

SEObureau  – Camberg 15 – 9400 Voorde (Oost-Vlaanderen) – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83