Succesvolle SEO vergt geduld

succesvolle seo

We leven in een snelle wereld waar mensen verwachten onmiddellijke resultaten te boeken. De meeste bedrijven wensen om meteen een boost in de website rankings te verkrijgen, maar zo werkt het niet! SEO is iets van lange adam. Helaas krijgen we vaak bedrijven over de vloer die onze hulp vragen nadat ze zijn afgestraft door Google en hun rankings beginnen te dalen meestal na het nemen van “black hatSEO shortcuts, zoals:

  • Duplicate content
  • Het creëren van snel geproduceerde content met veel sleutelwoorden
  • Het kopen van links of gebouw links op irrelevante, lage kwaliteit sites

 

Dergelijke snelkoppelingen kunnen snel resultaat opleveren, maar dit is maar tijdelijk. Het duurt niet lang voor Google u website een tik op de vingers zal geven omdat men probeert om de zoekresultaten te manipuleren. Succesvolle SEO vergt een investering op lange termijn. Het is beter om uw website langzaam te laten  klimmen in de resultaten van Google. Een plotselinge toename zal Google een signaal sturen dat wijst op schaduwrijke SEO praktijken.

Hoewel het verleidelijk is om te doen wat nodig is om snel resultaten te bereiken, een goede SEO campagne vraagt geduld. Als u op koers wil blijven, moet je SEO  toepassen volgens de normen van Google, dan  zal het rendement op uw investering aanzienlijk meer zijn. Wat belangrijk is, is het inhuren van een SEO bedrijf dat uw belangen op het oog heeft; een bedrijf dat u zal vertellen om kalm te blijven en die al weigeren om verouderde, zwarte hoed SEO tactiek gebruiken.

 Wilt u snel resultaat? ga dan voor adwords PayPer-Click

Als je investeert in SEO, en snel resultaat wil bereiken, maken Adwords payperclick (PPC) een deel van uw SEO initiatief. Hoewel er meer mensen op de organische zoekresultaten klikken dan op betaalde advertenties, Google Adwords (PPC)  is een effectieve en snelle manier om uw bedrijf te krijgen in de voorkant van de ogen van zoekers.
Elke onderneming die wil starten met  een SEO campagne zal uiteindelijk geduld nodig hebben. Het kan enkele maanden duren voor wij als SEO bedrijf u positieve ranking rapporten kunnen tonen, we begrijpen hoe moeilijk het is om achterover te leunen en te wachten. Maar goede dingen komen aan degenen die in de SEO wereld willen wachten. Als je een goed SEO-bedrijf onder de arm neemt zal uw investering vrachten afwerpen in een mum van tijd.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van SEObureau?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en meteen een duidelijke offerte voor uw website te krijgen. Contacteer via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be