Wat is SEO? Het is eenvoudiger dan je denkt!

wat is Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Ons team van SEO specialisten hebben een schat aan ervaring in huis voor het bedenken en implementeren van effectieve zoekstrategieën die gericht zijn op het verhogen van de online zichtbaarheid voor websites in Vlaanderen. Gevonden in Google is eenvoudig met SEObureau.

SEO is belangrijk voor Google

Google zet websites of landingspagina’s  bovenaan waarvan de zoekmachine van mening is dat ze relevant zijn aan een bepaald zoekwoord.  Google meet de relevantie door het analyseren van de pagina-inhoud, de teksten die we lezen op de pagina. De zoekmotor gaat de relevantie  bepalen op basis van die webpagina en de kwaliteit van de andere pagina’s die linken naar de pagina’s die getoond worden.

Hoe zal mijn site scoren in de zoekresultaten?

Hoe kan je met je website aan goede zoekresultaten komen binnen Google? Vrij eenvoudig: de inhoud van de webpagina’s en de link kwaliteit is zeer belangrijk, door aandacht te besteden aan deze 2 punten krijg je SEO succes! Wij helpen en adviseren verschillende bedrijven om door de juiste SEO techniek te te passen en hun website te laten scoren binnen zoekmachines. 

Hoe werkt Google en page rank?

Google promoot pagina’s waarvan ze denkt dat goed zijn en plaatst die aan de top van de ranglijst. Het is onze taak om goede pagina’s te maken. In eenvoudige termen gaat het om het schrijven van content en het goed opbouwen van de SEO pagina. Wij gaan SEO pagina’s schrijven met relevante inhoud betreffende een bepaald zoekwoord, zoekwoorden die mensen gebruiken in zoekopdrachten, wij zorgen van interne en externe links van en naar andere pagina’s, om te laten zien hoe belangrijk die pagina is in vergelijking met anderen

SEO is een eenvoudige stap voor betere Zoekresultaten

We schrijven inhoud die woorden en zinnen bevatten die gebruikt worden door mensen die op zoek zijn naar uw product, We bouwen links naar pagina’s om te laten zien dat ze belangrijk zijn.
Zoekmachine Optimalisatie of SEO is de activiteit om een website te laten vinden in zoekmachines op de bepaalde zoekwoorden gekoppeld aan relevante teksten. In veel opzichten is het gewoon een kwaliteitscontrole voor websites. Voor veel mensen is SEO zeer moeilijk te begrijpen? maar in werkelijkheid is dit echt niet zo!
Vraag een aantal SEO bedrijven wat ze bedoelen met SEO en ze zullen u proberen te verblinden met wetenschap en je laten denken dat het een zwarte kunst is. Vraag aan een aantal bedrijven wat is SEO ? en twee uur later zult u nog niets wijzer zijn. Dat is niet zo hier bij SEObureau.

Wij passen SEO toe met passie en deskundigheid en onze klanten krijgen de resultaten. Wij adviseren onze klanten constant, bij ons krijg je kwaliteit en service!

Links zijn Belangrijk, Hoe krijgen we ze?

Links zijn zeer belangrijk, maar ga links niet verwarren met kwaliteit of kwantiteit. 10 of 15 links van kwalitatieve relevante bronnen of pagina’s aan uw webpagina zal een veel grotere impact hebben dan 1000 links op een pagina die niet te maken geeft met uw producten of diensten, veel bedrijven verkopen links aan SEO bedrijven, links van pagina’s die niets te maken hebben met uw business. Dit soort links gaan we niet toepassen want ze worden door Google gezien als  spammers !!  In plaats daarvan gaan wij op zoek naar goede links van andere sites, als wij ze relevant vinden gaan ze pas koppelen aan uw website.

SEO: werk van lange adem

Na het optimaliseren van een website is het werk niet gedaan. Een SEO project moet verder onderhouden worden, Google vind het belangrijk dat de inhoud van de testen van uw website of landingspagina’s regelmatig aangepast wordt. Indien we dit niet doen gaat de vindbaarheid snel dalen in Google, de realiteit is dat SEO landingspagina’s binnen een paar weken misschien van de eerste naar de derde pagina in het organisch resultaat van Google zullen zakken!

Door te kiezen voor SEO van SEObureau zal u vrij snel meer verkeer naar uw website zien, meer bezoekers is ook meer klanten! En dat is bepalend voor een goede SEO ondersteuning.

SEO Contact

Meer weten over zoekmachine optimalisatie (seo)?Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en meteen een duidelijke offerte voor uw website te krijgen. Contacteer via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be