Mobiele kantoorruimte levert tijdwinst op

Mobiele kantoorruimte staat voor luxe, zakelijk vervoer in een afgehuurde vip touringcar. De touringcar is geheel naar zakelijk gebruik ingericht, zodat zakelijke klanten op comfortabele wijze met elkaar kunnen vergaderen of presentaties kunnen houden. Hoe werkt het precies en wanneer huur je luxe zakelijk vervoer?

Wat is mobiele kantoorruimte?

Mobiele kantoorruimte is zodanig ingericht dat de zakelijke passagiers in de lengte tegenover elkaar zitten in comfortabele, lederen fauteuils met in het midden vaste tafels waar bijvoorbeeld glazen in geplaatst kunnen worden. Aan kop van de tafel is een presentatie gedeelte met beeldschermen, zo kan men een presentatie houden of vergaderen. Indien gewenst kan catering aan boord ingezet worden met bedienend personeel. De mobiele kantoorruimte is dusdanig ingericht dat de veiligheid van de passagiers tijdens het vervoer gewaarborgd is. Daarnaast is er een privé chauffeur aanwezig, indien u vervoerd gaat worden.

Waarom mobiele kantoorruimte huren?

De meest voorkomende redenen om mobiele kantoorruimte te huren zijn divers, u kunt hierbij denken aan het volgende:

  • Een wat groter, zakelijk gezelschap van bijvoorbeeld 30 personen moet van A naar B vervoerd worden over een wat langere afstand. Om deze reistijd optimaal te benutten is de keuze voor mobiele kantoorruimte voor de hand liggend. Tijdens de reis kan het gezelschap vergaderen of een bespreking houden, waarbij men met het volledige gezelschap tegenover elkaar zit en een drankje kan nuttigen.
  • Mobiele kantoorruimte leent zich uitermate goed om een unieke presentatie te organiseren. Dankzij de aanwezige, overzichtelijke beeldschermen, een microfoon geavanceerde audio technieken is de presentatie voor alle aanwezigen duidelijk te volgen.
  • Een team heeft vervoer nodig en kan tijdens het huren van mobiele kantoorruimte gewoon verder werken achter de eigen laptop, zo wordt de reistijd optimaal benut wat vooral tijdens langere afstanden een pre is.
  • Ook in het geval van tijdelijk kantoorruimte huren kan mobiele kantoorruimte gehuurd worden. Uw onderneming kan deze mobiele ruimte gewoon huren voor het uitvoeren van kantoorwerkzaamheden. Deze plaatsvervangende kantoorruimte biedt alles wat een modern kantoor nodig heeft en kan een uitkomst bieden tijdens een verhuizing of verbouwing. U hoeft dan geen nieuwe kantoorruimte in te richten, alles wat u nodig hebt is al aanwezig.

Maak kennis met mobiele kantoorruimte

Natuurlijk kunt u om geheel eigen redenen gebruik maken van mobiele kantoorruimte. Wilt u eigen invulling geven aan het boeken van deze ruimte dan is dat uiteraard mogelijk. Wellicht hebt u zelf ideeën die nog niet eerder genoemd zijn. In alle gevallen staat het team van VipBus graag voor u klaar.

Contact

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van mobiele kantoorruimte en wat deze kan betekenen voor uw onderneming, bezoek in dat geval de website VipBus.nl. Neem gerust contact op met het team indien u vragen heeft over het concept, zij adviseren u graag verder.