Zoekmachine rankings verbeteren met een website certificaat

Zoekmachine rankings verbeteren met een website certificaat? Om uw website betrouwbaarder en veiliger te maken, moet u zeker een website certificaat verkrijgen. Dit zal u helpen de privacy van uw gebruikers en hun gegevens te beschermen, en u ook helpen uw zoekmachine rankings te verbeteren. Het beveiligen van een website is even belangrijk als het beveiligen van een woning via alarmsystemen, het zorgt ervoor dat men niet kan inbreken.

Veilige online transacties

Een websitecertificaat is een belangrijk stukje technologie dat veiligheid garandeert bij online transacties. Door een certificaat op uw site te installeren, beschermt u de persoonlijke gegevens en creditcardnummers van uw klanten. Met een SSL-certificaat op uw site heeft u ook meer kans om hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines.

Het eerste wat u moet doen om online transacties te beveiligen, is ervoor zorgen dat uw website geschikt is voor SSL. SSL is een standaard beveiligingstechnologie die door miljoenen websites wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat gegevens die tussen een webserver en een browser worden verzonden, worden gecodeerd, wat betekent dat derden ze niet kunnen zien.

Er zijn verschillende certificaten waaruit u kunt kiezen. Extended Validated SSL-certificaten bieden het hoogste niveau van beveiliging en authenticatie. Ze worden aanbevolen voor e-commerce sites, grote organisaties en websites met gevoelige informatie. Kijk bijvoorbeeld naar een Extended Validated SSL-certificaat als u diensten of producten aanbiedt waarbij gevoelige informatie moet worden doorgegeven.

Zoekmachine rankings verbeteren

Als u de positie van uw website in zoekmachines wilt verbeteren, is een eenvoudige stap die u kunt nemen het verkrijgen van een SSL-certificaat. Dit is een beveiliging die u beschermt tegen phishing-aanvallen en andere zwendelpraktijken. Het zorgt er ook voor dat de verbinding tussen uw site en uw bezoekers versleuteld is.

In 2014 kondigde Google aan dat het sites zou belonen die SSL-encryptie gebruiken voor hun websites. De SSL-functie werkt nu als een tie breaker, wat betekent dat de ranking van een website met een SSL-certificaat een klein voordeel heeft ten opzichte van een vergelijkbare site zonder SSL-certificaat.

Hoewel de verandering in de ranking misschien niet onmiddellijk merkbaar is, zal het een verschil maken. Zoekmachines zullen de voorkeur gaan geven aan sites die veilig zijn, wat zal resulteren in meer verkeer en meer klanten.

Om deze verandering door te voeren, moet u de configuratie van uw website aanpassen. Meestal moet u HTTPS (secure) toevoegen voor de URL van uw primaire pagina.

Gebruikersgegevens beschermen

Als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw website, moet u weten dat SSL-certificaten een cruciaal instrument zijn om gebruikersgegevens te beschermen, het is een soort van Beveiligingscamera. Met een dergelijk certificaat beschermt u de gegevens van creditcards en bankpassen. En, nog belangrijker, het voorkomt ongeoorloofde toegang tot deze gevoelige persoonlijke gegevens. Google heeft zelfs aangekondigd dat het websites met encryptiecertificaten hoger zal waarderen dan websites zonder. Met deze bescherming voelen gebruikers zich veiliger. Het is belangrijk om na te denken over de mogelijke gevolgen van een online beveiligingslek en of u bereid bent de nodige stappen te ondernemen om de veiligheid van uw site te waarborgen.

Websites die een certificaat gebruiken, genieten ook een aantal andere voordelen. Zo zal de klantenbinding toenemen en zullen meer bezoekers worden aangetrokken. Bovendien krijgen beveiligde sites een groter aandeel in het zoekverkeer van Google. Een website met beveiligingsmaatregelen is een goed idee, vooral voor medische en gezondheidsgerelateerde bedrijven.

)