Wat kan RBG Finance voor jouw bedrijf betekenen?

RBG Finance is een advies- en bemiddelingsbureau. Dit houdt in dat ons team bedrijven op twee gebieden kan ondersteunen. RBG Finance neemt op gebied van data management een adviserende rol aan door bedrijven te adviseren over data management voor rapportage processen en het bieden van een data management plan. Indien nodig, assisteert RBG Finance bedrijven ook bij de uitvoering ervan. Hier blijft het echter niet bij: bedrijven kunnen tevens een beroep doen op ons grote netwerk. RBG Finance neemt in dat geval een bemiddelende rol aan. Waar je als bedrijf ook naar op zoek bent, wij kunnen jullie in contact brengen met de gevraagde specialist.

Advies geven

Data management is erg belangrijk indien een bedrijf naar succes streeft. Schone data is een vereiste, omdat het de basis is van een goed rapport en/of analyse. RBG Finance is gespecialiseerd in het geven van advies over datamanagement voor rapportage processen. Dit advies komt op zorgvuldige wijze tot stand. Er is namelijk speciaal hiervoor een plan van aanpak ontwikkeld. Door gebruik te maken van deze aanpak zullen zowel interne als externe stakeholders inzicht verkrijgen in de vereiste standaarden van het rapport.

Specialisten in de financiële dienstverlening vinden

Veel openstaande vacatures en geen geschikte kandidaten? RBG Finance kan jouw bedrijf ondersteunen bij de zoektocht naar een specialist in de financiële dienstverlening. RBG Finance beheert een groot netwerk van ambitieuze kandidaten, waaronder data consultantsEen van deze kandidaten kan wellicht goed passen bij het profiel van een vacature binnen jouw bedrijf. Alle consultants beschikken over ruime bemiddelingservaring. De specialisten in dit netwerk zijn altijd geschikt, veelgevraagd in deze markt en op korte termijn beschikbaar.