Professioneel webdesign

Professioneel webdesign en SEO

SEObureau is een klein webdesign kantoor gespecialiseerd in professioneel webdesign en zoekmachine optimalisatie. Wij ontwerpen websites voor bedrijven, kmo’s en winkels in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant, Brabant en zelfs tot in Limburg. Onze webdesign is professioneel en gemakkelijk zelf te begeren via ons gebruiksvriendelijk CMS systeem.

Reeds voor de prijs van 599- euro kunnen wij een professionele website ontwerpen. Daarnaast kunnen wij ook u website optimaliseren. Met SEObureau krijg je naast betaalbaar en professioneel webdesign ook een website die zal gevonden worden op internet.

 

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

 

Wilt u meer weten over professioneel webdesign?

Contacteer onze diensten voor een vrijblijvend gesprek over het ontwerpen van een professionele website en eigentijds webdesign of SEO advies voor uw zaak! Neem contact  op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

 

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap