WordPress website laten maken

WordPress website laten maken?  Op zoek naar een professionele WordPress website? Dan zit je hier goed. WordPress is een opensourcesoftware die wordt gebruikt om websites te maken. Het wordt gepubliceerd onder de voorwaarden van de GNU General Public License (GPL). WordPress is momenteel het meest gebruikte contentmanagementsysteem. In eerste instantie was WordPress beperkt tot een systeem om weblogs mee te maken.

WordPress werkt met de programmeertaal PHP en slaat alle inhoud op in een MySQL-database. Met één WordPress-installatie kan één website worden beheerd. Voor meerdere websites is WordPress Multisite beschikbaar. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) dat het mogelijk maakt om inhoud (content) gemakkelijk te wijzigen en aan te vullen, zonder dat daarvoor technische kennis nodig is.

WordPress website laten maken?

Veel bedrijven willen een website die ze zelf kunnen beheren. Een contentmanagementsysteem biedt een oplossing en geeft zelfstandigen de mogelijkheid om hun eigen website te beheren. Wij werken met WordPress, het systeem is ontwikkeld zodat het gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen met een beetje internetkennis. WordPress is momenteel een van de beste CMS-websitesystemen op de markt en is betaalbaar!

WordPress website laten maken

Wilt u een gebruiksvriendelijk CMS website laten maken? Kies dan voor een WordPress website van SEObureau
Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en zijn specialist in Zoekmachine Optimalisatie. Een WordPress website is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk door uzelf aan te passen. Ons team maakt  websites met een topdesign, die en biedt u volledige ondersteuning en advies.

Wat kost een website WordPress website te laten maken?

Om het voor onze klanten wat makkelijk te maken hebben we wij 3 pakketten ontwikkeld.

Een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

€ 1250 (voor webdesign)

 

SEO landinsgpagina’s 

Wij ontwerpen SEO landingspagina’s voor jouw belangrijkste producten, activiteiten of diensten. Met onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en websiteontwerp, kunnen wij landingspagina’s ontwerpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Onze landingspagina’s zijn ontworpen met één doel voor ogen: het genereren van meer verkeer naar jouw website en het converteren van bezoekers naar klanten. Door gebruik te maken van strategische call-to-actions en overtuigende content, zorgen wij ervoor dat jouw landingspagina’s de gewenste resultaten opleveren.

Ons team van ontwerpers en ontwikkelaars werkt nauw samen om landingspagina’s te creëren die op maat gemaakt zijn voor jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige landingspagina of een meer complexe pagina met meerdere secties, wij kunnen het voor jou realiseren.

Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw landingspagina’s geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat jouw pagina’s hoog in de zoekresultaten verschijnen wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Door het gebruik van relevante zoekwoorden en het optimaliseren van de meta tags en pagina-inhoud, kunnen wij ervoor zorgen dat jouw landingspagina’s goed scoren op belangrijke zoekwoorden.

Wij ontwerpen SEO landingspagina’s voor uw belangrijkste producten, activiteiten of diensten.

De prijs voor 1 landinsgapagina : € 100

 


Wilt u ook WordPress website?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

Wij werken over volledig Vlaanderen, het grotendeel van onze klanten is gelegen in : Oost – Vlaanderen, West – Vlaanderen en Vlaams Brabant, maar we werken ook in Antwerpen, Brussel, Limburg tot zelfs in Nederland en Frankrijk.

WordPress Diensten

Bij SEObureau kunt u terecht voor het laten ontwerpen van een WordPress-website die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook hoog scoort in Google. Wij bieden verschillende pakketten en mogelijkheden aan, van een eenvoudige basiswebsite tot een uitgebreide website met volledige SEO-zoekmachine-optimalisatie. Met een WordPress-website heeft u veel mogelijkheden en bieden wij advies en ontwerp op maat binnen uw budget en wensen. SEObureau is een webdesignbureau met expertise in webdesign en SEO, en onze diensten omvatten niet alleen de ontwikkeling van uw website, maar ook de gepaste ondersteuning op het gebied van online marketing.

Een nieuwe WordPress-website in uw eigen huisstijl kan al worden gerealiseerd vanaf € 1250.

WordPress-webdesign is populairder dan ooit tevoren, en SEOburo is een specialist in het ontwikkelen van CMS-websites met WordPress. Door een website in WordPress te ontwerpen, kunt u als klant de website zelf updaten en onderhouden. Teksten of foto’s aanpassen kan in een handomdraai.

Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van webdesign en SEO en passen de nieuwste technieken toe op uw website. Als u kiest voor een WordPress-website van SEObureau, krijgt u een responsive website, wat betekent dat uw website goed zichtbaar zal zijn op pc, tablet en smartphone. Het laten maken van een WordPress-website is een slimme keuze voor de toekomst.

Wat is een webdesigner?

Een webdesigner is een grafisch kunstenaar die verantwoordelijk is voor het ontwerpen van de lay-out, de bruikbaarheid en het visuele uiterlijk van een website. Een webontwikkelaar is iemand die de kernstructuur van een website bouwt en onderhoudt.

Een succesvolle webdesigner moet beschikken over een scala aan creatieve, grafische en technische vaardigheden.

Een webontwikkelaar is belast met het omzetten van het webontwerp in een functionele website, met behulp van coderingstalen zoals HTML, JavaScript, PHP en Python.

Als u een carrière als webdesigner of -ontwikkelaar overweegt, moet u een goed begrip hebben van de verschillende rollen en vereiste kwalificaties en vaardigheden. U moet ook rekening houden met factoren zoals het gemiddelde salaris, de doorgroeimogelijkheden en de verschillende soorten webdesigners en -ontwikkelaars.

De taken en verantwoordelijkheden van een webdesigner zijn zeer divers. In essentie draait het werk van een ontwerper om het creëren van de lay-out en visuele aspecten van een website, met als doel deze zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk te maken en bezoekers aan te moedigen zo lang mogelijk te blijven.

Naast het ontwerpen van de algemene structuur en lay-out van de website, omvat het werk van webdesigners ook het overwegen en bouwen van conversie-genererende elementen en het ontwerpen van webpagina’s op een manier die goed vertaalt op verschillende apparaten. Zij moeten op de hoogte blijven van de laatste trends en zich houden aan normen en best practices in webdesign.

Een webdesigner moet vaak werken aan merkafbeeldingen, kleurenpaletten, lettertypes en andere ontwerpelementen. Om ervoor te zorgen dat elke website er consistent uitziet, stellen velen zelfs een webdesign-stijlgids op.

Naast het ontwerpen van de website zelf, moeten ontwerpers ook belangrijke documenten en middelen opstellen, beheren en overzien, zoals webdesigncontracten, websitebriefings, website-ontwerp-vragenlijsten en websitevoorstellen.

Het werk van een webdesigner omvat ook een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek en testen om ervoor te zorgen dat de website voldoet aan de verwachtingen van de gebruikers en de specificaties van de klant. Zij moeten ook overwegen hoe hun ontwerp de codering van de website beïnvloedt, aangezien ontwikkelaars het ontwerp tot leven brengen door de site te coderen.

Na de lancering van de website kan een webdesigner ook diensten aanbieden zoals contentcreatie en -updates, onderhoud en monitoring, en doorlopende prestatiecontroles.

Er zijn verschillende soorten webdesigners, elk gericht op een specifiek type werk. Gebruikerservaring (UX) ontwerpers helpen ervoor te zorgen dat de website gestructureerd is op een manier die bezoekers betrekt en een positieve ervaring oplevert. Gebruikersinterface (UI) ontwerpers richten zich op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website en het optimaliseren ervan op een manier die conversies bevordert. Visuele ontwerpers zijn gericht op de lay-out en visuele elementen van de website en zorgen ervoor dat deze zowel esthetisch aantrekkelijk als gemakkelijk te gebruiken is.

Webdesigners maken gebruik van verschillende tools, software en programma’s om hun taken uit te voeren, zoals ontwerp- en bewerkingssoftware zoals Adobe Photoshop, stockfotografiebronnen en beeldoptimalisatie- en compressietools. Zij maken ook gebruik van een CMS zoals WordPress en een websitebouwplatform zoals Elementor. Wireframe- en prototype-tools zijn ook nuttig voor het uittekenen en visualiseren van de website.