WordPress website laten maken

Banner-voor-webdesign-1

Veel bedrijven willen een website laten maken die ze zelf kunnen aanpassen. Een content management system of inhoudbeheersysteem is de oplossing en biedt zelfstandigen de mogelijkheid om hun website zelf te beheren. Wij werken via WordPress, het systeem is ontwikkeld zodat iedereen met wat internetkennis het kan gebruiken. WordPress is een van de beste CMS websitesystemen op de markt en betaalbaar!

WordPress website laten maken

Wilt u een gebruiksvriendelijk CMS website laten maken? Kies dan voor een WordPress website van SEObureau
Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en zijn specialist in Zoekmachine Optimalisatie. Een WordPress website is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk door uzelf aan te passen. Ons team maakt  websites met een topdesign, die en biedt u volledige ondersteuning en advies.

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management System (CMS) dat in 2003 is opgericht door Matt Mullenweg. In de beginjaren was het een simpel systeem voor het maken van een blog. Naarmate de tijd vorderde, werd het steeds verder uitgewerkt en is het tegenwoordig mogelijk om er ook websites, zoals degene waar je nu naar kijkt, en webshops mee te maken.  WordPress is vrije weblog-software, die onder de voorwaarden van de GNU General Public Licence (GPL) wordt gepubliceerd. WordPress maakt gebruik van de programmeertaal PHP. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren. Voor een meervoudige installatie is WordPress Multi User (WPMU) beschikbaar. WordPress is een contentmanagementsysteem (CMS) waardoor de gebruiker op een relatief eenvoudige wijze de inhoud (content) kan wijzigen en/of aanvullen zonder dat daar technische kennis voor vereist is.

Meer lezen: Wat is WordPress?

WordPress diensten

Een WordPress website laten ontwerpen bij SEObureau is kiezen voor een aantrekkelijke website die hoog zal scoren in Google, wij bieden verschillende pakketten en mogelijkheden aan. Van een simpele basis website tot een uitgebreide website met volledige SEO zoekmachine optimalisatie. Een WordPress website biedt u veel mogelijkheden, wij verlenen u advies en bouwen uw de website naar uw budget en wensen. Seobureau is een webdesignbureau met vakkennis in zowel webdesign als SEO, Onze diensten  zullen u naast de ontwikkeling van uw website ook de gepaste ondersteuning bieden op het gebied van online marketing.

Een nieuwe WordPress website, geheel binnen uw eigen huisstijl kan al worden gerealiseerd vanaf € 500,-.

Wat kost een website WordPress website te laten maken?

Om het voor onze klanten wat makkelijk te maken hebben we wij 3 pakketten ontwikkeld.

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

Wilt u ook WordPress website?

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

Wij werken over volledig Vlaanderen, het grotendeel van onze klanten is gelegen in : Oost – Vlaanderen, West – Vlaanderen en Vlaams Brabant, maar we werken ook in Antwerpen, Brussel, Limburg tot zelfs in Nederland en Frankrijk.

Tags :

WorldPress website optimalisatie  – Kosten website laten maken  –  Website laten maken  –  Webdesigner  – Betaalbaar webdesign  – Kosten webdesign  – Website bouwer  – Goedkope website

WordPress webdesign is populairder dan ooit

Wordpress website laten makenSEOburo is specialist in het ontwikkelen CMS websites van WordPress. Door een website in WordPress te ontwerpen kan u als klant zelf de website updaten en onderhouden. Heb je zin om teksten of foto’s aan te passen kan dit in een handomdraai.

Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe trends op gebied van webdesign en SEO, nieuwe technieken die we dan ook op uw website toepassen. Als je kiest voor een WordPress website van SEObureau krijgt u een   responsive website, wat betekend dat u website goed zichtbaar zal zijn op pc, tablet en smartphone. Neem het van ons aan een WordPress website laten maken is een website met het oog op de toekomst.

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap