Website bouwer

Website bouwer

Bent u op zoek naar een website bouwer? Iemand die een aantrekkelijke website maakt die gemakkelijk in gebruik is, past bij uw onderneming en die goed scoort in zoekmachines? Dan zit je hier goed, SEObureau beschikt over de website bouwer die u zoekt. Een website bouwer met kennis van de laatste SEO technieken. Een website bouwer die bovendien over heel wat ervaring beschikt in het ontwerpen van mooie websites. SEObureau biedt u een website bouwer die u websites tot een succes zal brengen online!

Wij bieden onze klanten reeds een aantrekkelijke website aan vanaf € 599,-  Voor die prijs bouwen we een website met een gemakkelijk te beheren CMS systeem.

Om het voor onze klanten wat makkelijk te maken hebben we wij 3 pakketten ontwikkeld.

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

Websites bouwen in Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken, u krijgt een duidelijke kostenindicatie van de websitebouwer. Contacteer via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

Deze bedrijven gingen u afgelopen jaar al voor, is uw bedrijf het volgende?

Architect Gruwez Ouenaarde en GentMeer
vraag een offertekopie
Mijn BouwadviseurMeer
De Trouwfeest DjMeer
Beaustyle Hypoxicenter – Afslankingsinstituut Meer
Mortex RogitaMeer
Thienpont TuinaanlegMeer
Coerver Coacging Belgie voetbalschool Meer
Akita hondenMeer

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be |