Goedkope website

banner webdesig

Laat uw website goedkoop ontwerpen door SEOBUREAU

Wil je een goedkope website (laten bouwen)? SEObureau helpt u graag verder als u een voordelige website nodig hebt. Wij hebben ervaring en kennis met het bouwen van betaalbare, gebruiksvriendelijke en mooie websites. En natuurlijk moeten uw potentiële klanten uw website ook kunnen vinden. Ook daar houden we rekening mee, want wij zorgen voor een hoog resultaat in Google! Dus: heeft u een goedkope website nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

SEObureau is een klein bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign en zoekmachine optimalisatie, wij werken over volledige Vlaanderen. Een goedkope website laten oontwerpen kan bij SEObureau aan zeer scherpe prijzen?

Onze voordelige website pakketten

 A : Goedkope basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

B : Goedkope zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

C : Goedkope uitgebreide website 

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

 

Contacteer ons voor een goedkope website

Bij SEObureau zit de ondersteunen ook inbegrepen in de website. Laat vandaag nog een goedkope website bouwen door ons team. Contacteer onze diensten voor meer info of een vrijblijvend gesprek. Neem contact  op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

Tags :

Webdesign-SEO Zottegem  –  Webdesign-SEO Ninove  –  Webdesign-SEO Geraardsbergen –  Webdesign-SEO Aalst  – Webdesign-SEO Lierde  – Webdesign-SEO Brakel  –  Webdesign-SEO Denderleeuw  – Webdesign-SEO Roosdaal

 

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap