Webdesign Lierde

Webdesign en SEO in Lierde

Webdesign Lierde | SEObureau is een bureau dat zich onder ander richt op webdesign en SEO voor bedrijven in de omgeving van Lierde. Vanuit ons kantoor te Voorde verzorgen wij webdesign en SEO voor ondernemingen uit bijvoorbeeld de regio Lierde. Dankzij onze kennis van het bedrijfsleven in de regio en onze jaren lange ervaring in websites ontwerpen en zoekmachine optimalisatie, is SEObureau het aangewezen bedrijf voor webdesign in de regio Lierde.

Onze pakketten

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

 

Wij zorgen ook voor bezoekers regionaal

Winkeliers of kmo’s willen meestal in hun eigen regio  gevonden worden. Het is ook logisch dat een klant uit Antwerpen niet bij de kapper komt in Lierde en omgekeerd.

Een voorbeeld : Vdn Cleaning is een ruitenwasser die voornamelijk werkt in de regio Ninove – Geraardsbergen – Lierde – Brakel . We hebben speciaal voor dit schoonmaakbedrijf verschillende landingspagina’s gemaakt.  Zoals ruitenwasser Ninove, Ruitenwasser Geraardsbergen, ruitenwasser Lierde

 

webdesign lierde

Contact

Voor meer informatie contacteer ons via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

U zal snel merken dat je voor webdesign of zoekmachine optimalisatie in Lierde het best samenwerkt met ons kantoor. Wij werken ook in Deftinge, Hemelveerdegem, Sint-Maria-Lierde en Sint-Martens-Lierde.

Zie ook :

Webdesign-SEO Zottegem  –  Webdesign-SEO Ninove  –  Webdesign-SEO Geraardsbergen –  Webdesign-SEO Aalst  – Webdesign-SEO Brakel  – Webdesign-SEO Roosdaal  –  Webdesign-SEO Denderleeuw  – Webdesign-SEO Liedekerke

SEObureau  – Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83