Webdesign Geraardsbergen

SEObureau – Samen groeien naar een steeds mooier resultaat!

SEObureau webdesign verzorgt professioneel webdesign en zoekmachine optimalisatie (SEO) in Geraardsbergen  en omstreken. Een zeer aantrekkelijk ontwerp wat aansluit bij uw wensen en huisstijl.

  • 100% klantentevredenheid
  • Team van webspecialisten
  • Webdesign en SEO
  • Gevestigd in de regio Wetteren

Webdesign van een ervaren team

Webdesign Geraardsbergen heeft jarenlang ervaring als professioneel webdesign bureau. Veel bedrijven, zijn in hun zoektocht naar een professioneel webdesign bij SEObureau terecht gekomen. Wij hebben hun website ontworpen en geoptimaliseerd naar een duidelijke doelstelling. Met deze doelstelling maken we een actiegericht en professioneel webdesign en SEO.

Professioneel webdesign voor een website  houdt met een aantal zaken rekening. Allereerst de uitstraling van de website, hierin wordt de sfeer en huisstijl van je bedrijf gecombineerd met het gevoel wat de bezoeker moet krijgen. Dit gevoel is de eerste indruk die de website overbrengt naar de bezoeker. Met dit gevoel besluit de bezoeker om te blijven op de website.

Gebruikersgemak

Als een website bezoeker eenmaal heeft besloten om op de website te blijven is het belangrijk dat het webdesign helpt om verder op de website te komen. Hierin staat bij onze webdesignontwerpen het gebruikersgemak centraal. Dankzij onderzoek en analyses van het gedrag van bezoekers kunnen we vaststellen hoe een goed ontwerp kan zorgen dat een bezoeker snel bij het gewenste resultaat is. Dit resultaat is een combinatie van de wensen van de bezoeker en de doelstelling die je met de website  heeft.

Ben je op zoek naar een webdesign in Geraardsbergen? Een website die doelgericht is en de bezoeker in enkele stap bij het gewenste resultaat heeft? Dan ben je bij het Geraardsbergse SEObureau aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Onze pakketten:

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

.

Wij zorgen ook voor bezoekers regionaal

Winkeliers of kmo’s willen meestal in hun eigen regio  gevonden worden. Het is ook logisch dat een klant uit Antwerpen niet bij de kapper komt in Geraardsbergen en omgekeerd.

Een voorbeeld : Vdn Cleaning is een ruitenwasser die voornamelijk werkt in de regio Ninove – Geraardsbergen – Lierde – Brakel . We hebben speciaal voor dit schoonmaakbedrijf verschillende landingspagina’s gemaakt.  Zoals ruitenwasser Ninove, Ruitenwasser Geraardsbergen, ruitenwasser Lierde

 

seo kantoor geraardsbergen

Contacteer SEObureau

Wilt u weten wat SEObureau rond zoekmachine optimalisatie en webdesign voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact  op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be. Wij werken over volledig Vlaanderen, het grotendeel van onze klanten komen uit : Oost – Vlaanderen, West – Vlaanderen en Vlaams Brabant

U zal snel merken dat je voor webdesign of zoekmachine optimalisatie in de denderstreek  het best samenwerkt met ons kantoor. Wij werken ook in Smeerebe Vloerzegem,  Zarlardinge, Goeferdinge, Nederboelare, Schendelbeke, Ophasselt, Idegem, Zandbergen, Nieuwenhove, Waarbeke, Grimminge, Onkerzele, Moerbeke, Viane, …

Zie ook :

Webdesign-SEO Zottegem  –  Webdesign-SEO Ninove  –  Webdesign-SEO Aalst –  Webdesign-SEO Lierde  – Webdesign-SEO Brakel  – Webdesign-SEO Roosdaal  –  Webdesign-SEO Denderleeuw  – Webdesign-SEO Liedekerke

SEObureau  – Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83