Webdesign Zottegem

Webdesign Zottegem

Webdesign Zottegem | Webdesign en SEO is een vak apart. In de nabije omgeving van Zottegem SEObureau gevestigd. Wij nemen graag uw webdesign en SEO voor onze rekening, of u nou in Zottegem bent gevestigd of niet. Bij ons kent webdesign en zoekmachine optimalisatie (SEO) geen grenzen. SEObureau denkt graag met u mee over uw website en neemt het webdesign voor zijn rekening.

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

Wij zorgen ook voor bezoekers regionaal

Winkeliers of kmo’s willen meestal in hun eigen regio  gevonden worden. Het is ook logisch dat een klant uit Antwerpen niet bij de kapper komt in Zottegem en omgekeerd.

Een voorbeeld : Vdn Cleaning is een ruitenwasser die voornamelijk werkt in de regio Ninove – Geraardsbergen – Lierde – Brakel . We hebben speciaal voor dit schoonmaakbedrijf verschillende landingspagina’s gemaakt.  Zoals ruitenwasser Ninove, Ruitenwasser Geraardsbergen, ruitenwasser Lierde

 

webdesigner zottegem

 

U zal snel merken dat je voor webdesign of zoekmachine optimalisatie in Zottegem het best samenwerkt met ons kantoor. Wij werken ook in Elene, Oombergen, Leeuwergem, Grotenberge, Godveerdegem, Erwetegem, Sint-Maria-Oudenhove, Sint-Goriks-Oudenhove en  Strijpen.

Zie ook :

Webdesign-SEO Ninove  –  Webdesign-SEO Geraardsbergen  –  Webdesign-SEO Aalst –  Webdesign-SEO Lierde  – Webdesign-SEO Brakel  – Webdesign-SEO Roosdaal  –  Webdesign-SEO Denderleeuw  – Webdesign-SEO Liedekerke

SEObureau  – Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83