Zelf aanpasbare website

Aanpasbare website

U wilt graag een aanpasbare website, een website die u zelf kan beheren en betaalbaar. Dat zit je hier goed. SEObureau ontwerpt een aanpasbare website vanaf 599 euro U krijgt een complete website met een template gemaakt naar uw wensen en behoeften en de website is zelf aanpasbaar. Dus als u zoekt naar een aanpasbare website kijk dan eens verder op onze website of neem contact met ons op.

Website aanpassen met WordPress CMS

CMS of ‘Content Management System‘ betekend letterlijk dat u de content binnen u website zelf kan beheren, aanpassen en updaten, zonder technische opleiding. Met behulp van het gebruiksvriendelijk systeem kunt u heel eenvoudig teksten toevoegen, of afbeeldingen plaatsen. Bij SEObureau krijgt een zeer zakelijke  CMS website tegen een zeer redelijke prijs inderdaad!

Simpel gezegd, als je gewoon een beetje ervaring met Microsoft Word hebt dan zal je in staat zijn om de inhoud van uw eigen website heel gemakkelijk aan te passen. Je hebt geen programmeer of HTML ervaring nodig. De aanpassingen kunnen gedaan worden met elke normale webbrowser van overal in de wereld of met uw iPhoneVeel bedrijven vinden het moeilijk om hun website content zo actueel mogelijk te houden. Vaak duurt het een tijdje voor u websitebouwer de site gaat aanpassen, klanten krijgen dan verouderde informatie te zienDat is de reden waarom zo veel bedrijven overschakelen naar een CMS van onze diensten.

WordPress CMS is een verbazingwekkend systeem. Een website laten maken die u zelf kunt beheren is de perfecte oplossing voor de meeste bedrijven. Als je een advies zoekt voor het ontwerpen en ontwikkelen van uw site is SEObureau u aangewezen partner. Onze sites zijn responsive een worden goed gevonden in Google niet alleen goed uit.

 Meer info

Wil jij meer weten over het aanpassen van je website? Wilt u een vrijblijvend gesprek over WordPress CMS websites? Neem contact  op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be

 

Leer in 1 minuut u website aanpassen in WordPress. De meeste mensen die nieuw zijn in de wereld van CMS websites kunnen zich niet voorstellen hoe ze hun site zelf kunnen , aanpassen en beheren. In de demo film hieronder kan u zien hoe u uw website kunt bijwerken en publiceren allemaal in slechts 1 minuut!

WordPress is een content management systeem waarmee je snel en makkelijk een website kunt aanpassen en beheren.  Je kan gemakkelijk teksten en foto’s plaatsen en aanpassen, een nieuwsbrief versturen, … Niets is eenvoudiger dan zelf je website aan te passen, wat je hebt aangepast staat onmiddellijk live op je website, dit is het grote voordeel van WordPress CMS

SEObureau  – Camberg 15 – 9400 Voorde – info@seobureau.be |+32 (0)495/21 45 83