Kosten website laten maken?

Kosten website design laten maken

Kosten website 2016

Kosten website: De kostprijs om een website te laten maken zijn afhankelijk van enkele factoren. Hoeveel pagina’s moet u website bevatten? Wilt u een basis website of een zeer uitgebreide website? Wilt u er SEO bij of niet? Dit zijn enkele punten die belangrijk zijn bij het bepalen van  de onkosten voor maken van een website.

Het te betalen bedrag om een website te laten maken

Voor de prijs van € 850,- kan u hier reeds een basis website laten ontwerpen, de site bevat 5 pagina’s en een contact pagina. Gemaakt volgens de regels van de kunst, responsive en zelf aanpasbaar via ons CMS systeem.  Om u een betere overzicht te bieden van het bedrag om een website te laten ontwikkelen hebben we hieronder onze website pakketten als voorbeeld.

A : Prijs basis website laten maken

Een zakelijke basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

B : Onkosten zakelijke website laten maken

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

 C : Productiekosten uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout wordt op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket, modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

Prijs website

Elke maand zoeken heel wat mensen naar het bedrag om een website te laten maken. Uit onderzoek blijkt dat er per maand meer dan 1000 keer gezocht wordt er in Google op: “prijs website laten maken”, “kosten website laten maken of ” wat kost een website laten bouwen“. Als mensen ons vragen wat zijn de uitgaven zijn om een website te bouwen moet ik meestal het antwoord schuldig blijven, omdat we niet weten wat de klant juist wil. De onkosten of prijs van een website op voorhand zeggen is niet mogelijk als je niet met webdesign pakketten werkt.

Een offerte voor de  vervaardigingskosten voor uw website

Kosten website gezocht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen. Contacteer via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

Tags :

Hoge ranking in Google  – Hoger in zoekmachines  – Online-Internet marketing uitbesteden  – SEO bedrijf  – SEO Belgie  – SEO diensten  – SEO prijzen  – SEO promotie website  – Social media marketing  – Website marketing  – WorldPress website optimalisatie  – Zoekmachine marketing  –  SEO referenties

Het tarief van een website: waarom is maatwerk zo kostbaar?

De behoeften van een website worden niet altijd goed in kaart gebracht. Mensen vragen me soms ” Waarom kost een maatwerk website zo veel geld”? Het antwoord is vrij simpel. Omdat een webdesigner er veel werk aan heeft, de kostenstructuur van maatwerk website’s lopen op tot duizenden euro’s , alleen voor de ontwikkeling. Nadien moet de site ook nog geoptimaliseerd worden.

We krijgen regelmatig mails met de titel Kosten website, vorige week nog kreeg ik telefoon van iemand die vroeg wat de uitgaven waren  om een website te laten maken. Hij wou er niet veel geld aan besteden want een website kan iedereen toch maken de dag vandaag zei hij. dat klopt er zin veel programma’s waar je zelf een website kan mee bouwen, maar die zijn niet zo professioneel en zeker niet geoptimaliseerd, met een website alleen ben je niets, de dag van vandaag, mensen moeten hem ook vinden, en dat is andere koek. Het gaat allemaal niet vanzelf, een goede website kost nu eenmaal wat geld.

Maatwerk kost altijd meer

Er is natuurlijk een enorm prijsverschil tussen een WordPress website met een responsive template en een maatwerk responsive website met op maat ontworpen lay-out. Een WordPress website kan je reeds laten maken vanaf ongeveer € 600 en een site volledige op maat kost zeker meer dan € 10.000 bij een professioneel webdesign bureau. Meestal zal je het verschil zelfs niet merken, behalve in je geldbeugel!

Een mooie, professionele,  responsive CMS website met een op maat gemaakt ontwerp kost meestal meer dan 100 werkuren voor de ontwikkeling alleen. Daarnaast is er ook de koppeling met de datebase, setup, e-commerce oplossingen, enz. De kosten voor een professionele website op maat bedragen meer dan € 10.000

 Conclusie

Het ontwerpen van websites op maat daar kruipt veel tijd in. Het rendement dat goed geoptimaliseerde websites creëeren is niet te schatten, een website op maat geoptimaliseerd website is niet goedkoop, maar betaald zichzelf snel terug. De volledige optimalisatie is behoorlijk complex, een expert is daar van ‘s-morgens vroeg tot ‘s-avonds laat mee bezig. Een SEO deskundige is bezeten door zijn vak en zal tot het uiterste gaan om jouw wensen en doelstellingen online waar te maken. Als je met deze mensen kan samenwerken voor je website, kijk dan niet op de eerste plaats naar wat het kost, maar vooral naar wat het oplevert.