Webdesign CMS – CMS Webdesign

 Webdesign CMS – Content Management Systeem

Met webdesign CMS van SEObureau krijgt u een eigen CMS website op maat. CMS staat voor content management systeem, dat betekend dat u zelf de website kan beheren en aanpassen SEObureau  werkt met het open source CMS systeem WordPress,  onze webdesigners kunnen een CMS website voor elk bedrijf in Vlaanderen ontwerpen. Met webdesign CMS bvan WordPress krijgt u een zeer zoekmachine vriendelijke website aangeboden.

Mogelijkheden van CMS webdesign

De mogelijkheden van een CMS zijn groot. Als webdesign bureau raden we een CMS vooral aan als u zelf veel aanpassingen went te doen, elke week dingen wil updaten, zoals foto’s … dan is een open source CMS aangewezen. Ons CMS werkt zeer gemakkelijk, iedereen met kennis van pc kan ermee werken. Veel bedrijven willen meestal de website zelf beheren, dan is een eigen CMS systeem mooi meegenomen.

CMS en zoekmachines

Sommige bronnen beweren dat een webdesign toepassingen met een CMS niet goed samen gaat met zoekmachines. Bij sommige content management systemen is dit wel waar, maar niet met WordPress, dit CMS systeem is één van de beste op de markt en zeer gebruiksvriendelijk.

Webdesign voor slechts € 599,-

Een eigen CMS via SEObureau kan reeds vanaf € 599,-.  Daarvoor krijgt u een basis website van 5 pagina’s en één contactpagina. De websidegn template maken we volgens uw wensen en behoeften. De oplevertijd is zeer kort, binnen de week staat u website reeds online. De prijs voor domeinnaam en webhosting bedragen € 99 ,- per jaa.

Contact

Interesse in een CMS webdesign voor uw website? Contacteer onze diensten voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact  op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.
 
SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap