Eenvoudige website

Eenvoudige website

U wilt graag een mooie en praktische website, maar wel eenvoudig graag! Dat kan. SEObureau biedt u een eenvoudige website aan slechts € 599,-. U krijgt een zoekmachine vriendelijke website die goed zal gevonden worden in Google, en het webdesign is eenvoudig en functioneel. Dus als u zoekt naar een eenvoudige website neem contact met ons op.

Een eenvoudige website voor slechts € 599,-

SEObureau is een klein bedrijf met kantoren in Knokke en Ninove met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en zoekmachine optimalisatie, wij werken over volledige Vlaanderen . Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer zakelijke website, volledige geoptimaliseerd voor Google wij helpen u graag als webdesigner tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Wij ontwerpen een website reeds voor € 599,- speciaal voor starters of kmo’s die een gewone website willen om later eventueel uit te breiden met extra pagina’s of SEO.

Wij ontwikkelen onze websites in WordPress, met dit CMS systeem kunt u zelf uw website beheren en onderhouden.

Om het voor onze klanten wat makkelijk te maken hebben we wij 3 pakketten ontwikkeld.

 

 A : een eenvoudige basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

 B : Zakelijke eenvoudige website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

Wilt u meer weten?

Contacteer onze diensten voor een vrijblijvend gesprek over het ontwerpen van webdesign of SEO advies voor uw zaak! Neem contact  op via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

 

Deze bedrijven gingen u afgelopen jaar al voor, is uw bedrijf het volgende?

Architect Gruwez Ouenaarde en GentMeer
vraag een offertekopie
Mijn BouwadviseurMeer
De Trouwfeest DjMeer
Beaustyle Hypoxicenter – Afslankingsinstituut Meer
Mortex RogitaMeer
Thienpont TuinaanlegMeer
Coerver Coacging Belgie voetbalschool Meer
Akita hondenMeer
Tags :

Hoge ranking in Google  – Hoger in zoekmachines  – Online-Internet marketing uitbesteden  – SEO bedrijf  – SEO Belgie  – SEO diensten  – SEO prijzen  – SEO promotie website  – Social media marketing  – Website marketing  – WorldPress website optimalisatie  – Zoekmachine marketing  –  SEO referenties

 

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap