Website op maat – Maatwerk websites

Website – webdesign op maat

Bent u op zoek naar een website op maat? Dan zit je hier goed. SEObureau ontwikkeld het design van uw website op maat.

Websites op maat voor iedereen

Ons team ontwerpt reeds meer dan 10 jaar professionele websites op maat, voor bedrijven, kmo’s en winkels over volledig Vlaanderen. Onze specialiteit is zoekmachine vriendelijke website design! SEObureau  doet meer dan alleen websites op maat ontwikkelen, ons team zorgt ook voor de optimalisatie voor zoekmachines.

Elke website template, wordt op maat gemaakt volgens u wensen en behoeften. Na het design van uw website kunnen wij de website onderhouden of indien gewenst kan u dat zelf doen via ons gebruiksvriendelijk CMS systeem.

Contacteer ons voor een website op maat

Bel ons geheel vrijblijvend op 0495/21 45 83, mail : info@seobureau.be of ga naar onze contactpagina.

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.


Tags :

Webdesigner  –  Betaalbaar webdesign  –  Kosten webdesign  –  WordPress website laten maken  –  Website ontwerpen  –  Budget website  –  Eenvoudige website  –  Website bouwer  –  Goedkope website  –  Webdesign bureau/bedrijf

 

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be