Website ontwerpen

Website laten ontwerpen

SEObureau is een bureau gevestigd in Ninove dat webdesign ontwerpt voor bedrijven, kmo’s en winkels. Wij maken aantrekkelijke websites  in WordPress gekoppeld aan SEO. Zoek je een nieuw ontwerp voor u website, betaalbaar en gebruiksvriendelijk dat zit je hier goed.

Ons team van ontwerpers

Wij zijn een team van deskundige website ontwerpers met meer dan 10 jaar ervaring in websites bouwen. Een mooie website   is bepalend voor uw bedrijf want het is het visitekaartje online. Niet alleen gaan uw bezoekers alle interessante informatie vinden over uw bedrijf, ze treffen ook gemakkelijk uw contactgegevens aan om info te vragen. Een website ontwerper doet namelijk veel meer dan alleen het maken van mooie websites.   Elke website is speciaal ontworpen op maat van uw bedrijf, wensen en behoeften.

Het ontwerp van uw website

Een website laten ontwerpen kan bij SEObureau zeer snel, binnen 1 week kan uw website reeds online staan. Tijdens een eerste gesprek bespreken we de lay-out van uw website, misschien hebt u reeds een idee van hoe jou site er moet uitzien, anders laten wij u enkele website ontwerpen zien als voorbeeld. Wij hebben verschillende ontwerpen door de jaren geen als referenties. Daarna ontwerpt SEObureau uw website naar uw behoeften en wensen.

Wat kost een website project?

Hieronder een overzicht van al onze pakketten.

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, hier kunt u de website laten designen die aan uw wensen voldoet. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en meteen een duidelijke kostenindicatie voor uw website te krijgen.

Contacteer via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

 

Deze bedrijven gingen u afgelopen jaar al voor, is uw bedrijf het volgende?

Architect Gruwez Ouenaarde en GentMeer
vraag een offertekopie
Mijn BouwadviseurMeer
De Trouwfeest DjMeer
Beaustyle Hypoxicenter – Afslankingsinstituut Meer
Mortex RogitaMeer
Thienpont TuinaanlegMeer
Coerver Coacging Belgie voetbalschool Meer
Akita hondenMeer

 

Wij ontwerpen website’s over heel Vlaanderen

Ons team ontwerpt websites die functioneel en gemakkelijk zelf aan te passen zijn. Bovendien zorgen wij ervoor  dat uw nieuwe website zeer goed gevonden zal worden in Google. Een website moet geld opbrengen, als SEO specialist kunnen we daar voor zorgen. Voor het ontwerpen van een website in Oost – Vlaanderen bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Maar als website ontwerper hebben we ook klanten in West – Vlaanderen, Vlaams Brabant, zelfs tot in Antwerpen en Limburg.

Webdesign ontwerp & services

De aanwezigheid op het web en de marketing rond uw website plannen kan kan uren of zelfs dagen duren want je moet meestal verschillende diensten raadplegen zoals een website ontwerper, en  website hosting bedrijf, online marketing, SEO experts, logo ontwerpers, koppeling bouwers, content schrijvers en ga zo maar door. Maar het kan eenvoudiger want wij bieden al deze webdesign services en nog veel meer, dus er is geen noodzaak om een aantal webdesign bedrijven gebruiken.

Elk website ontwerp van klein naar groot kunnen we bouwen. Wij bieden ook een volledige ondersteuning en SEO advies , dus maak je geen zorgen je hoeft geen web-expert te zijn. Al onze  websites worden ontwikkeld met een zeer eenvoudig content management systeem, ook wel bekend als een CMS, en we bieden gratis basisopleiding over hoe u uw website te gebruiken.

Reeds meer dan 10 ontwerpen we website en ondersteunen we bedrijven online dit met onze unieke webdesign ontwerpen en online marketing technieken. Als u een website designer zoekt die zowel de ontwikkeling van het design als de optimalisatie voor zijn rekening kan nemen, dan kan één van onze ervaren website-ontwerpers u helpen om uw zakelijke website online te slagen.

Klantenservice van onze website ontwerpers

Wij bieden elke klant een-op-een top klantenservice aan, er steeds rechtstreeks contact met de webdesigner die jou website ontwerpt. Met onze zeer ervaren team van website-ontwerpers en ontwikkelaars van websites hebben wij precies alles in huis wat u nodig hebt. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of rechtstreeks, laat het ons weten als u graag een gratis webdesign offerte of optimalisatie inschatting nodig hebt.

 

 

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap