Diensten

Onze diensten: Zoekmachine Optimalisatie & Webdesign

Het dienstenpakket van SEObureau is zeer uitgebreid. Goed gevonden worden binnen de onafhankelijke resultaten van de belangrijkste zoekmachines? Obstakels voor zoekmachines worden door ons verholpen door zowel techniek als content te optimaliseren. De belangrijkste zoekwoorden worden vastgesteld en op uw website geimplementeerd. De diensten betreffende Zoekmachine Optimalisatie  leiden tot een toename aan relevante bezoekers op uw website.

Website Optimalisatie

Onze prijzen zijn afhankelijk van het werk en het aantal zoekwoorden waar u in Google wil op gevonden

Wat mag je van ons verwachten

1. Wij onderzoeken uw website en brengen een uitgebreide analyse en SEO optimalisatie advies
2. Samen met u bespreken we de mogelijkheden en zoekwoorden die belangrijk zijn voor u diensten
3. Per zoekwoord dat u wil gevonden worden bouwen we een aparte pagina die we op de eerste pagina van Google positioneren.

Website promotie

Je hebt al een website, maar krijgt er niet genoeg verkeer op? Je hebt geïnvesteerd in een website, hopend dat je er meer aandacht of zaken mee zou genereren? Zit je nog steeds te wachten, je af te vragen of het wel zo’n goed idee was om in een website te investeren? Je website promoten is zeer belangrijk de dag van vandaag!

Een goede ranking van je website in Google is tegenwoordig zeer belangrijk en bovendien is Google nu immers de meest gebruikt zoekmachine onder internetters. De eerste stap is dat je moet zorgen dat Google je site indexeert. Website promotie bestaan uit : Je site aan te melden bij het Open Directory Project (ODP).

Waarom doen we dat ? Omdat Google deze directory gebruikt als basis van haar eigen index. Een site die in ODP staat wordt daarnaast door Google vaak gezien als belangrijker dan een site die hier niet in staat.

Ten tweede melden we je site aan bij Google via de “add url” pagina van Google. Met deze actie heb je de grootste kans dat je pagina’s snel geindexeerd worden. Nu de website klaar is om te worden geindexeerd door Google is het afwachten geblazen. Hoe kunnen we zien of Google bezig is met het indexeren van je site? Dat kan door het bestuderen van je logfiles.

Na zoekmachine optimalisatie is website promotie de meest geschikte manier om bezoekers op je website te krijgen. Website promotie is is minder doeltreffend dan zoekmachine optimalisatie, maar het aantal bezoekers stijgen wel binnen een zeer kortere periode.
Je kan zelf ook een stuk website promotie doen door zoveel mogelijk mensen te laten weten dat jouw website online staat zodat potentiele klanten naar je site toe komen, dat kan via email marketing, advertsing of via Social Media zoals Twitter, Facebook, Linkedin …

Website analyse

Voor het ontwikkelen van een nieuwe website maken we eerst een website analyse en voeren we een website onderzoek uit. Wij ontwerpen aantrekkelijke functionele  websites die scoren op internet. Voor we starten met het ontwerp van elke iedere website, maken we een website onderzoek. We maken van iedere website een grondige en duidelijke website analyse vooraleer wij beginnen ontwikkelen aan uw nieuwe website. Zo kunnen we net aan uw ensen voldoen en kunnen we uw website tot in de puntjes ideaal en professioneel op maat maken zodat uw website bezoekers meteen de gewenste informatie vinden op uw website.
Met een goede website analyse zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar wordt binnen de onafhankelijke resultaten van de belangrijkste zoekmachines. Dit wordt gerealiseerd door een uitgebreid website onderzoek. Hierdoor stijgt uw website in de zoekresultaten en neemt het aantal relevante bezoekers op uw website toe. Steeds dient rekening te worden gehouden met de veranderlijke wijze van zoekmachines om posities te kunnen behouden en verbeteren in Google !

Heb je een bestaande website en staat uw website nog niet bovenaan in Google? Laat dan uw website analyseren, wij onderzoeken de mogelijkheden van optimalisatie. Wij zetten uw site bovenaan zonder aan uw site te sleutelen. Contacteer ons voor een vrijblijvende website onderzoek en analyse.

Webdesign

Naast SEO zijn we ook gespecialiseerd in professioneel en betaalbaar webdesign.Onze websites worden responsive ontworpen volgens de regels van de kunst. U krijgt een CMS website zodat u als klant zelf u website kan aanpassen of onderhouden indien u dit wenst. Wij maken zeer gebruiksvriendelijke aantrekkelijke websites die gevonden worden in Google.
Kortom SEObureau is een enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites en Zoekmachine optimalisatie . Wij garanderen onze klanten Online succes!

Contact

Wilt u meer informatie over wat SEObureau voor u kan betekenen? Wilt u een vrijblijvend gesprek over SEO advies of ondersteuning van uw website? Bel ons op 0495/21 45 83 voor meer informatie of neem contact  op via de contact pagina hier op onze website.