Luxe discobar

 

Luxe discobar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij verzorgen uw trouwfeest met een luxe discobar met chique uistraling een perfecte geluidskwaliteit. Onze zeer exclusieve dj booth is led verlicht, samen met de led tubes en bijhorende lichtshow een echt pareltje voor trouwfeesten.

Een ledverlichte discobar voor een exclusief feest

Onze verlichte dj booth een bijhorende led verlichting geven een extra sfeer aan het feest. Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur zowel qua klank en licht. Uniek voor trouwfeesten en trouwfuiven. De Discobar, heeft een uitgebreide lichtshow met 8 High-Power LED dj spots, een led spiegelbol van 30 cm. DJ meubel met LED verlichting, 2 led tubes voor extra sfeer, apollo led effect en een lounge lazer.

Onze installatie is een echte eyecatcher voor trouw en bedrijfsfeesten

Om de installatie te plaatsen hebben we ongeveer een ruimte nodig van 6 m breed – 1,5 meter diep – 3 m hoogte. De opbouwtijd van de discobar bedraagd ongeveer 40 minuten. Er is geen bepaalde stroomvoorziening nodig, omdat de volledige lichtshow bestaat uit led verlicht, en leds verbruiken bijna geen electriciteit. Voor een geslaagd feest bent u bij De trouwfeest Dj het juiste adres!

Apparatuur

luxe-discobar-2

Onze trouwfeesten worden vezorgd met een Unieke Discobar met exclusieve ” Sfeervolle lichtshow “. Speciaal ontwikkeld voor trouwkoppels die net iets meer wensen op hun trouwfeest.