Website promoten

Website promotie is nodig om meer bezoekers te krijgen naar uw website, breng uw website onder de aandacht van een zeer groot aantal klanten door hem te promoten.

Waarom je website promoten?

Meer dan 90% van de mensen die op zoek zijn naar een bepaald product of diensten maken  gebruik van Google. Het is vandaar zeer belangrijk dat uw website in Google verschijnt op de belangrijkste zoekwoorden, en zo een hoge ranking krijgt. Laat aan iedereen zien dat uw website bestaat. Als bedrijf moet je actief zijn op internet, je website moet goed geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, want hoe hoger in Google, hoe meer bezoekers en omzet je zal halen. Onze specialiteit is advies verlenen en het ontwikkelen van opvallende websites en het schrijven van SEO landingspagina’s die we optimaliseren. Met een website kan u gemakkelijk veel geld verdienen, maar u heeft er niets aan als de website geen bezoekers krijgt. Als Seobureau zorgen wij ervoor dat de promotie van websites op de juiste manier gebeurd. In Google is er veel concurrentie, een website laten maken alleen is niet meer genoeg de dag van vandaag, er moet optimalisatie of promotie toegepast worden.

SEObureau kan uw website promoten, aan een betaalbere prijs. De klanten waarbij ons bureau reeds website promotie heeft uitgevoerd zagen vrij snel een enorme stijging van het aantal bezoekers op hun website én een grote toename van van offerte aanvragen, verkoop en klanten

Website promotie & SEO

Als u website niet gevonden wordt op uw belangrijkste zoekwoorden of producten, zal niemand weten die uw website bestaat en niemand weten welke activiteit u precies uitvoert. Het internet bestaat uit miljarden webpagina’s en elke dag komen er miljoenen bij over de hele wereld. Deze pagina’s zijn speciaal gemaakt om via zoekwoorden bovenaan te verschijnen in de ranking van Google. Het promoten van een website is zeer belangrijk. SEObureau promoot elke dag de websites van verschillenden bedrijven in Vlaanderen. 

Uw website online en offline promoten

✓   Meten is weten

Voor we beginnen installeren  we Google Analytics, een gebruiksvriendelijke rapporteringsoftware waarmee u inzicht krijgt in in hoe bezoekers uw site gebruiken, hoe ze op uw site terechtkomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen. Zie waarom bezoekers uw website leuk vinden… of waarom niet. Met Google Analytics kan u de bezoekers volgen en zien waar ze op uw site komen, waar ze blijven hangen en waar ze uw site verlaten. Ontdek de sterke en zwakke punten in de navigatie van uw site en kom erachter welke gedeelten van uw website en marketingprogramma moeten worden aangepast. Het gebruik van Google Analytics is gratis. Deze software dient wel geïnstalleerd worden in de html code van uw website.

✓   Linkbuilding

We gaan voor uw website promotie Link building toepassen, dat is het genereren van links vanaf externe webpagina’s naar andere website, de bedoeling is om een hogere waardering voor Google te behalen op voor die webpagina relevante zoekwoorden.

✓   Landingspagina’s

Om in Google op uw belangrijkste producten of diensten gevonden te gaan we landingspagina’s maken per zoekwoord. Deze landingspagina zal relevante content bevatten over dat zoekwoord. Op deze landingspagina komt de bezoeker terecht nadat hij vanuit Google heeft geklikt. Landingspagina’s zijn een heel belangrijk onderdeel bij website promotie.

✓   Sociale media marketing

Sociale media is een verzamelnaam voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. Dit doen zij door berichten te publiceren. Onder de noemer sociale media kennen we in Vlaanderen vooral: YouTube, Facebook, LinkedIn, Twitter en Google+. Het is belangrijk voor een bedrijf om aanwezig te zijn op sociale netwerken. Ok daar kunnen wij voor zorgen.

Het promoten van uw website uitbesteden

Bij het promoten van je website komt er heel wat bij kijken, niet iedereen kan dit zelf of beschikt over de tijd ervoor. Besteed website promotie uit aan een gespecialiseerde firma Seobureau kan dit voor u behandelen. Wij hebben jaren ervaring in zoekmachine optimalisatie van bedrijfswebsites.

Krijg meer bezoekers en een hogere omzet voor uw bedrijf door promotie

Wanneer u nieuwe klanten naar uw website wil krijgen moet je natuurlijk uw website bekend maken bij u klanten, dit kan door hem te promoten. Wij verlenen ook tips en kunnen u adviseren hoe je zelf u website meer bekender kunt maken!

Interesse in Website promotie?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van website promotie? Contacteer ons of meer informatie, we adviseren je vrijblijvend over de mogelijkheden.: Bel ons: +32 495 21 45 83 of Mail : info@seobureaubureau.be