Webdesign offerte website

banner webdesig

Website design offerte

Een webdesign offerte gezocht? Ontvang binnen het uur een offerte voor een nieuw webdesign voor uw website. Onderstaande prijzen zijn als voorbeeld weergegeven. Wij maken u graag een gepersonaliseerde offerte die past bij uw budget en wensen. Vraag onmiddellijk en eenvoudig één webdesign offerte aan voor het maken van uw website. Betaal geen duizenden euro’s voor een professionele website, JA het kan ook anders!

Om het voor onze klanten wat makkelijk te maken hebben we wij 3 pakketten ontwikkeld.

PAKKET A : een basis website

Een basis website, geschikt voor kmo’s, winkels of kleine bedrijven. De website bestaat uit 5 tot 10 pagina’s om uw diensten voor te stellen en een contactformulier. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET B : Zakelijke website

Deze website maken we op maat met een SEO pakket van 10 extra landingspagina’s inbegrepen Er zijn verschillende modules bij voor blog, nieuwsbrief enz. Met het CMS-systeem kunt de site aanpassen.

PAKKET C : Uitgebreide website en SEO

Een website met unieke layout, op maat gemaakt en bevat een volledig SEO pakket en modules  voor blog, nieuwsbrief, enz. Wij staan garant voor het onderhoud van de websites en SEO landingspagina’s.

Vraag eenvoudig online een offerte aan en ontvang deze per mail

Wat zit er inbegrepen in uw website design offerte?

Onze websites zijn : 100% responsieve, we zorgen voor de Social media-integratie,  SEO & analytics, Google +, places integratie, een eigen beheersysteem om gemakkelijk updates te doen, ondersteuning & training.Wij ontwikkelen uw website in het WordPress CMS systeem. Zie hieronder enkele voorbeelden van professionele websites die wij hebben ontworpen .
  • Bloembinderij Onverbloemd – Webshop
  • Opticien Oog
  • MDS Insurance
  • The Cleaning Crew
  • Beaustyle
  • Botique online
  • t neerhof


Contact

Wilt u weten wat de prijs is voor een professionele website of webdesign? Contact  ons via de contactpagina hier op onze website.  Bel 0495/21 45 83 of mail: info@seobureau.be.

U zal merken dat het vrij eenvoudig is om online een offerte aan voor te vragen voor een website, webdesign of zoekmachine marketing. Hoe duidelijker u kunt aangeven waarvoor u precies een offerte wenst aan te vragen, hoe beter wij wij een prijsindicatie kunnen bezorgen.   Mochten u nog vragen hebben kan u steeds met ons telefonisch contact op nemen.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Ga naar onze contactpagina en ontvang binnen het uur een gratis offertes op maat van een van onze webdesigners. Zo bespaart u tijd én geld. We weten uit ervaring  dat een bedrijf verschillende website offertes aanvraagt om te kunnen vergelijken, maar let op dat je geen appels met peren gaat vergelijken. Kijk goed wat u krijgt voor u geld!  Wil je een aantrekkelijke website, zeer gebruiksvriendelijk, met CMS systeem (zodat je alles zelf kan aanpassen),  zoekmachine vriendelijk geschreven, responsive… en dit voor een zeer goedkope prijs, ga dan zeker niet verder met offertes aanvragen, maar bel ons: 0495/21 45 83!

Wij bieden u een professionele website aan slechts € 599 ,- gemaakt in WorPress CMS

 

SEOBUREAU | Camberg 15 – 9400 Voorde (Ninove)  | Bel : 0495/21 45 83 |E-mail : info@seobureau.be | Sitemap