Website promotie

Website Promotie en Zoekmachine optimalisatie

Een website is het beste instrument voor de promotie van uw bedrijf of organisatie. Een aantrekkelijke website is trouwens het visitekaartje van uw bedrijf. Een duidelijke en functionele website zal de bezoeker meteen infomeren over uw producten en diensten, website promotie is belangrijk de dag van vandaag voor elke onderneming. Gebruik uw website niet alleen  om u producten en diensten te tonen, maar laat de bezoekers ook kennis maken met de totaliteit van uw bedrijf.

Hoe kunt u uw website promoten, hoe kunt u promotie maken voor u bedrijf via zoekmachines?

 

website promotieSEObureau kan u adviseren over hoe je de website het best kan gebruiken als promotietool. We kunnen zelfs een nieuwe gebruiksvriendelijke website ontwerpen, een website dat bijdraagt aan de promotie van uw bedrijf. Een ding moet je begrijpen rond website promotie en dat is dat het niet gratis is. Als je geen geld wil uitgeven voor het promoten van uw website, ge je er ook nooit de vruchten van plukken. SEObureau is een klein bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in website promotie en het bouwen van websites, wij werken over volledige Vlaanderen. Of u nu een eenvoudige website hebt of een zakelijke website de promotie ervan is belangrijk om online succes te boeken. Wij helpen u graag om u website te laten scoren in zoekmachines tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Maak / huidige kwaliteit van de inhoud.

Dit is zeer belangrijk, mooie content is een groot onderdeel voor een goede ranking in zoekmachines. Schrijf duidelijke teksten met inhoud die andere mensen willen lezen en willen plaatsen op hun eigen blogs / websites en op sociale media. Dus ergens op uw website, moet u een blog en / of artikelen presenteren met inhoud die uw doelgroep relevant kan vinden.

Waar vindt u dergelijke inhoud? In principe moet u het zelf schrijven of door iemand anders laten schrijven. De “iemand anders” kan een SEObureau zijn, of iemand van uw personeel of gast bloggers. Welke aanpak je kiest hangt af van uw budget en uw tijd en talenten.

Het schrijven van artikelen op een blog zal uw ranking verhogen en een sterke bijdrage leveren aan u Zoekmachine Optimalisatie.

Tip: Op de meeste blogs is er de mogelijkheid om opmerkingen over berichten te maken. Als je een ander blog relevant voor uw onderwerp aan het lezen bent, neem de tijd om te reageren op een bericht (en zorg ervoor dat je reactie zegt iets dat relevant is ). Het is een andere mogelijkheid om uzelf en uw website gratis te promoten.

website promotieConsistentie is de sleutel

Dit zijn niet de enige manieren om natuurlijk website promotie te krijgen. Maar dit zijn de beste, en als je een aantal van deze gaat gebruiken en het consequent gaat doen over een over een periode van tijd, zal het rendement toegenomen worden en krijgt u meer verkeer op uw website.

Deze 21 tips helpen u bij website promotie

Offline Promotie

1. Zet altijd uw URL op briefpapier, visitekaartjes en in e-mail handtekeningen – waar potentiële bezoekers het kunnen zien.

2. Als uw medewerkers uniformen dragen, zet uw URL er op dat is wandelende reclame voor uw website.

3. Vermeld uw URL op alle promotionele artikelen die je weg geeft – koffiemokken, T-shirts, sleutelhangers en ga zo maar door. Een dagelijkse herinnering is een goede manier om mensen naar uw site te loodsen.

4. Zorg ervoor dat u uw webadres in alle persberichten staat.

5. Vergeet niet om uw website aan te melden in Google. Dat is een plek waar mensen het elke dag kunnen zien.

6. Heeft u bedrijfsvoertuigen? Zorg ervoor dat uw URL op elke auto of vrachtwagen staat.

7. Zet je webadres op de bodem van elke pagina van uw catalogus, zodat klanten gemakkelijk toegang hebben tot uw online winkel.

Online Promotions

8. Verbeter uw zoekmachine proces, zodat u de website hoger zal ranken.

9. Je kan je website laten optimaliseren per zoekwoord, op die manier zullen klanten vanuit Google komen als ze bepaalde zoekwoorden intypen.

10. Start een actie dat iedereen die zich inschrijft op uw site of zich inschrijft op e-nieuwsbrieven korting krijgt.

11. Stuur een wekelijkse e-mail nieuwsbrief aan geregistreerde leden van de site met tips en nieuws met betrekking tot uw bedrijf of promoties die de site biedt.

12. Stuur gratis content aan andere sites. Het is een win-win situatie: Je krijgt gratis promotie.

13. Stuur een goed geplande, klantgerichte e-mail met uw promoties naar een gerichte lijst van potentiële bezoekers en bied ze iets aan als ze kopen via uw website.

14. Linkbuilding: Maak je eigen link en ruil die met andere relevante websites.

15. Lnk naar interessante sites en laat die terug linken naar jou site, zo krijg je bezoekers van andere sites gerelateerd aan uw producten of diensten.

16. Zorg ervoor dat uw URL voorkomt in online discussiegroepen en chats.

17. Elke keer als iemand een product bestelt op uw site, stuur ze een nieuwsbrief of onder andere een catalogus zodat ze terug komen om te bestellen.

18. Inspireer uw bezoekers om reclame te maken voor u door het gebruik van virale marketing technieken,  waaronder bijvoorbeeld een “de link van een e-mail ” op elke pagina van uw site.

19. Weet je niet zeker wat uw klanten willen? Probeer dan het creëren van een online enquête op die manier kan je wensen en behoeften ontdekken.

20. Bij het ​​maken van uw eigen advertenties, zorg ervoor dat u de mensen begrijpen naar wie u zich richt, wat het doel is van uw campagne, spring creatief om met uw advertentie zodat mensen gaan klikken op uw advertentie.

21. Met andere locaties, zoals de verkoop van online geclassificeerde reclame of online veilingsites kan je de blootstelling naar uw site en producten verhogen.

Contact

Wilt u meer weten over de manier waarop u website kan gepromoot worden? Contacteer ons dan geheel vrijblijvend op 0495/21 45 83, mail : info@seobureau.be of ga naar onze contactpagina.