Optimalisatie

Home – Optimalisatie Website

Optimalisatie website

Door website optimalisatie krijgt u meer bezoekers op uw website die zich omzetten tot klanten!

Optimalisatie website: Meer dan 70 procent van de bedrijven in Vlaanderen hebben een mooie website, maar die wordt niet gevonden in zoekmachine Google en dat is jammer natuurlijk.  Vooral omdat 95 procent van de mensen diensten en producten gaan opzoeken via zoekmachines. Indien u website niet hoog in zoekmachines staat kopen deze mensen bij u collega’s.  Het team van SEObureau kan u website door optimalisatie hoger brengen in de organische zoekresultaten, zodat u meer relevante bezoekers krijgt op uw website.

Website optimalisatie vraagt een deskundige aanpak

U website door SEO of zoekmachine optimalisatie hoger krijgen in de organische zoekresultaten is veel goedkoper dan adwords, maar daar is een deskundige aanpak voor nodig. Voor SEO is er een gedegen strategie en werkwijze  nodig om uiteindelijk meer bezoekers op uw website te krijgen. Veel mensen denken dat een website met enkele foto’s hoog in de zoekresultaten kan komen, niets is minder waar want  een website moet duidelijke inhoud  bevatten, pas met goeie content zal uw website hoog scoren.

Optimalisatie websiteOver de structuur van SEO is nagedacht

De juiste strategie toepassen is zeer belangrijk voor de optimalisatie van uw website want:

 •   Hoe hoger u website in Google staat, hoe meer mensen u website bezoeken
 •   Meer bezoekers betekend kan op meer klanten en aanvragen
 •   Een goed geoptimaliseerde website, betekend naast meer potentiele klanten ook een grotere  naamsbekendheid van uw onderneming.

Wij van SEObureau zullen u adviseren over Website optimalisatie

Goede leesbare teksten zijn zeer belangrijk voor Google

Potentiele klanten die via een zoekmachine op uw website terecht komen hebben een bepaald zoekwoord ingetypt, dit betekend dat deze mensen een bepaald product of dienst aan het zoeken zijn. Een bezoeker moet in één oogopslag kunnen zien wat u aanbied, duidelijke teksten bepalen of een bezoeker gaat verder lezen of de site gaat verlaten. De webpagina moet alle informatie bevatten die de bezoeker nodig geeft om klant te worden. Google wil zijn gebruikers zo goed mogelijk van dienst zijn met zo relevant mogelijke resultaten. Uw website optimaliseren met relevante content is dus echt nodig!

Laat uw website optimaliseren om hoger te staan binnen de Google zoekresultaten.

Voor elk bedrijf is hun website zeer belangrijk, de website is het online vistekaartje. Maar een mooie website alleen door verkoop je niets mee.  Wanneer u met verschillende zoektermen hoog rankt, dan zorgt dit voor een structurele stroom van bezoekers naar uw site. De optimalisatie van uw website hangt van verschillende factoren af. SEObureau biedt een totaaloplossing van webdesign en zoekmachine optimalisatie, ons team bestaat uit zeer ervaren copywriters die u een goed geoptimaliseerde website kunnen leveren.

 Wilt u graag snel meer waardevollere bezoekers op uw website krijgen? Kies dan meteen voor website optimalisatie.

Wij optimaliseren zowel nieuwe als bestaande websites

Iedere website die wij ontwerpen is gebouwd met de bedoeling om er een maximaal rendement uit te halen, onze websites zijn zoekmachine vriendelijk en kunnen geoptimaliseerd worden op alle belangrijkste zoekwoorden gerelateerd aan uw diensten. Hebt u een bestaande website die niet goed scoort in zoekmachines? Dan kunnen wij de website optimalisatie op ons nemen en zorgen voor een toppositie in zoekmachines.

Hoe gaan we te werk bij optimalisatie

De optimalisatie website gebeurt op verschillende manieren, de eerste stap is de interne optimalisatie, daarvan is de content het grootste onderdeel, we behandelen de code van de website. Deze moet geoptimaliseerd worden voor zoekmachine Google, een zoekmachine kan alleen de code van een website lezen vandaar is het belangrijk dat uw code goed in elkaar zit zodat Google uw website goed kan lezen.  We gaan de belangrijkste zoekwoorden bepalen, aangaande uw activiteiten zal ons team zal onderzoeken welke zoekwoorden bepalend zijn, op welke keywords potientele bezoekers het meest gaan zoeken in Google. De volgende stap is het meten van de concurrentie op elk zoekwoord. Zo krijgen we inzicht in de concurrentie op elk zoekwoord en kunnen we  het maandelijkse zoekvolume afwegen tegen de concurrentie.

We bekijken de pijnpunten van uw website voor we starten met optimaliseren

Als u beslist om met ons samen te werken gaan we bespreken we de problemen van uw website en zullen wij u advies op maat geven voor het optimaliseren van uw website, we bekijken de pijnpunten en zullen samen de zoekwoorden bepalen voor we starten met de volledige optimalisatie.

Enkele punten die zeer bepalend zijn voor de optimalisatie van uw website:

Uw webpagina´s moeten de juiste meta-tags krijgen

 • Binnen het kader van zoekmachine optimalisatie (SEO) is het belangrijk dat al uw webpagina´s meta-tags bevatten gerelateerd aan de inhoud van de webpagina.
  De belangrijkste meta-tags zijn
  1. De Titel van de webpagina;
  2. De ´Description` (korte beschrijving van het behandelde onderwerp);
  3. De ´extensie` binnen de URL van iedere webpagina, achter het domeinnaam van uw website.

Laat uw website responsive ontwikkelen

 • Een responsive webdesign maakt het namelijk mogelijk om een website in één versie te ontwikkelen die zichtbaar is in verschillende schermresoluties. Een responsive website past zich aan het formaat van het scherm aan, zonder dat er teksten of afbeeldingen verloren gaan.op die manier zullen gebruikers van mobiele apparatuur zoals tablets en smartphones een betere ´user experience` krijgen (en dus minder snel uw website zullen verlaten).

Wij zorgen voor linkbuilding ,  relevante ´externe links` naar uw website

 • Wij gaan zorgen voor relevante externe links naar uw website vanaf andere sites.
 • Het is belangrijk om alléén relevante externe links naar uw website te plaatsen, dus van websites welke informatie bevatten die passen met de inhoud uw eigen website.

We blijven het herhalen dat de inhoud  van uw teksten op je webpagina’s zeer belangrijk zijn

Google moet kunnen bepalen waar een website over gaat. Pas nadien kan de zoekmachine oordelen of uw website relevant is bij een bepaalde zoekopdracht. Relevant genoeg om hoog in het organisch resultaat te staan. De eerste pagina van Google is niet eenvoudig te bemachtigen. De zoekmachine hanteert naar schatting meer dan honderd verschillende criteria die ofwel een hoge of een lage positie bepalen. Hou er rekening mee dat hoe meer websites relevant worden gevonden aan een bepaalde zoekopdracht, hoe moeilijker het zal zijn om op de eerste pagina te geraken. De optimalisatie gebeurd steeds op 2 woorden. Bijvoorbeeld:  Met de zoekterm ‘DJ’ is haast geen toppositie te bemachtigen, met de zoekterm ‘DJ trouwfeest’ is het een stuk eenvoudiger.
De optimalisatie van een website is ook voor ons steeds een nieuwe uitdaging. Als we gaan samen werken is het onze bedoeling om uw website hoog te laten scoren in een zoekmachine. We gaan van in het begin  goed nadenken over de zoekwoorden op uw website. Want uw website optimaliseren door het gebruik van zoektermen met minder concurrentie zorgt ervoor dat u sneller en met meer zekerheid zal scoren in de zoekmachine van Google.

Een duidelijke analyse van uw zoekwoorden zorgt voor online succes

Het maken van de analyse rond de zoekwoorden neemt veel tijd in beslag maar is erg belangrijk. We moeten de basistermen bepalen en nadien uitzoeken wat de beste synoniemen zijn van de zoekwoord. De basistermen (optimalisatie website)  zijn gemakkelijk te bepalen door bijvoorbeeld op je eigen website te zoeken, maar ook op die van concurrenten. Hoe populairder een keyword, hoe meer dat de concurrentie van andere websites ook op dit zoekwoord zal optimaliseren. Het team van SEObureau is zeer ervaren op het gebied van  zoekmachineoptimalisatie, zo bent u verzekerd van een efficiënte website optimalisatie.

Alleen optimaliseren is niet voldoende, uw webpagina’s moeten up-to-date blijven

Als de website optimalisatie afgelopen is stopt het niet voor ons! Een webpagina moet regelmatig onderhouden worden, Google zal het waarderen als de informatie op je website actueel en up to date is. In een succesvolle SEO opdracht dient tijd en energie te worden gestoken. Neem het van ons aan, het is belangrijk zowel de website als de SEO pagina’s te onderhouden. Zonder uw website regelmatig aan te passen, zal deze na verloop van tijd dalen in de zoekresultaten van Google. Wij onderzoeken wekelijks de ranking van uw website en inden nodig plaatsen we SEO-teksten bij, zo blijft u verzekerd van bezoekers op uw websites.

SEObureau bouwt niet alleen een succesvolle website, wij zorgen er ook voor dat uw website succesvol blijft!

Contact

Optimalisatie website gezocht? Wilt u meer weten over website optimalisatie? Contacteer ons via de contactpagina, bel 0495:21 45 83 of mail: info@seobureau.be. En kom te weten hoe wij uw website tot een hoger niveau brengen!