Dj Verjaardagsfeest

deluxe discobar banner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dj Verjaardagsfeest inhuren? Bel 0495/21 45 83 of mail : info@djtom.be

Dj Tom is al jaren de specialist in het draaien van verjaardagsfeesten. Al 25 jaar doet hij dat met veel passie. Bij Dj Tom krijgen de klanten steeds een verjaardagsfeest ?op maat. Ons klantenbestand bestaat uit mensen dat

gaan trouwen, bedrijven dat een personeelsfeest organiseren, verenigingen voor een party of fuif, … Wij draaien alle feesten en verzorgen gast dj sets in discotheken of danscafe’s.
Zo zijn wij uitgegroeid tot de referentie in DJ-sector. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak! Als Dj spelen we in op nieuwe evoluties. Klantgerichtheid en een persoonlijke benadering zijn ons credo, klanttevredenheid onze toetssteen. Wij zijn gesteld op langetermijnrelaties. Elke volgende party, fuif of feest is voor ons het resultaat van een correcte afhandeling en een geslaagde geheel van het vorige.
Wij investeren steeds in nieuwe apparatuur, zowel klank als licht, zodat wij ook morgen weer het verschil maken.

Verjaardag Dj en muziek

Bij de organisatie van een verjaardagsfeest komt er veel bij kijken, niet enkel de feestzaal, locatie, traiteur of het opmaken van de uitnodigingen is belangrijk ook de DJ en de muziek is van cruciaal belang om tot een geslaagd  verjaardagsfeest te komen.Kies voor en ervaren dj voor je birthday party!

Wordt u binnenkort 18, 20, 21, 25, 30, 40, 50, 60, of misschien 80 jaar? Voor elke verjaardag kan je uit pakken met een knalfeest. Uw verjaardag DJ Tom zorg heel graag voor de muziek. De Verjaardagsfeest Dj mixt alle muziekstijlen feilloos aan elkaar. Wij verzorgen je verjaardagsfeest met een professionele geluidsinstallatie. We zijn ook te boeken zonder discobar als de feestzaal of locatie over een eigen installatie beschikt Bent u op zoek naar een goede  verjaardagsfeest dj ? At Your Service Contacteer Dj Tom!

 

allrounddj
DJ Tom hier aan het werk in Kokorico te Zomergem, Tom is nog relmatig Guestdj in de discotheek.

Sinds 1988 was hij resident Dj in tal van bekende clubs in Vlaanderen : Tropicana, Empire, The Lord, La Scala, King Beach, Carré Casino,
The Temple, Sotto’s …
Met de muziekkeuze die van te voren met jullie wordt afgesproken en een DJ Set van DJ Tom, is jou verjaardagsfeest een TOP feest!

U kan DJ Tom ook boeken voor een guest DJ set op fuiven, party’s, bedrijfsevents andere feesten. Tom draait dan een set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

Verjaardagsfeest Dj boeken

meisjes
Heb je interesse om Dj Tom te boeken voor jou  verjaardagsfeest?
Bel 0495/21 45 83 – Mail : info@djtom.be of klik hier voor meer info of een vrijblijvende offerte.
Indien de feestzaal of locatie over een eigen installatie beschikt is het mogelijk DJ Tom te huren zonder installatie.

 

Google info : dj verjaardagsfeest

Tips voor het organiseren van uw verjaardagsfeest

Een datum prikken

Je verjaardag komt er weer aan en dit jaar wil je er een knalfeest van maken. Dat begint bij het prikken van de datum voor het feest. Doe dat ruim een maand van tevoren, zodat je nog genoeg tijd hebt voor de voorbereidingen. Denk ook na over het soort feest dat je wilt geven. Een themafeest? Een gezellig tuinfeest? Een actief feest? Ook de locatie is iets om over na te denken. Gewoon bij jou thuis of in een gehuurd zaaltje, een restaurant, het bos of het strand?

Wil je je feest op locatie geven, dan kun je beter nog wat meer tijd nemen, zodat je tijd hebt om te boeken.

De locatie kiezen

Een feest op locatie heeft als groot voordeel dat je na afloop niets hoeft op te ruimen of schoon te maken. Wat zijn geschikte locaties om een feest te geven? Er zijn mogelijkheden zat, maar houd wel rekening met de volgende factoren:

Het soort feest dat je wilt geven: een gezellige borrel vraagt om een andere locatie dan een feestavond die in het teken staat van het thema wintersport, om maar iets te noemen.

Kies je voor een buitenlocatie, houd dan altijd een alternatieve overdekte plek achter de hand voor als het onverhoopt koud, regenachtig of stormachtig is.

Wil je je feest in een restaurant, partycentrum of andere overdekte feestlocatie geven, boek dan ruim van tevoren en bespreek uitgebreid je wensen met de eigenaar van het etablissement. Denk daarbij niet alleen aan het aantal gasten, maar ook aan versiering, eventuele livemuziek en/of DJ en eten en drinken. Zet alle gemaakte afspraken op papier. Zorg ook voor wat flexibiliteit: als er ineens veel meer of minder gasten blijken te komen, moet daar wel iets voor geregeld kunnen worden. Houd daar wel rekening mee in je planning: je kunt niet een dag van tevoren ineens nog het aantal gasten drastisch gaan wijzigen!

Uitnodigingen versturen

Je kunt al je gasten opbellen om ze uit te nodigen, maar een officiële uitnodiging is natuurlijk veel leuker. Die biedt bovendien het voordeel dat iedereen de datum en tijd van je feestje nog eens na kan kijken. Voor het versturen
van uitnodigingen zijn er twee mogelijkheden. De gemakkelijkste is natuurlijk de mail, maar het risico daarvan is dat een mailtje ook erg makkelijk weggegooid wordt. Je kunt je uitnodigingen ook over de post versturen. Het grote voordeel is dat iedereen het leuk vindt om post te krijgen en dat mensen dus sneller geneigd zijn je kaart een opvallend plekje te geven op hun prikbord of schoorsteenmantel! Koop een stapel kant-en-klare uitnodigingen
of ga zelf aan de knutsel
.

Maak voordat je de uitnodigingen gaat maken of kopen eerst even een lijst van wie je allemaal wilt vragen. Dan weet je precies hoeveel uitnodigingen er moeten komen en vergeet je ook niemand. Maak of koop een paar extra uitnodigingen voor mensen die je later nog te binnen schieten. Uitnodigingen versturen kun je het beste een maand voor je feest doen, zodat iedereen nog tijd in zijn of haar agenda kan vrij maken. Vraag ook of mensen willen
laten weten of ze al dan niet van plan zijn om te komen, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een voorbeeld: je nodigt dertig mensen uit in een gehuurd zaaltje en er komen er uiteindelijk maar vier… Er is ook niets mis mee om twee weken voor je verjaardag alsnog een belrondje te maken langs alle genodigden die nog niets van zich hebben laten horen!

Je verlanglijstje klaar hebben

Zodra de uitnodigingen verstuurd zijn, zorg je dat je je verlanglijstje klaar hebt liggen. Vanaf het moment dat mensen je uitnodiging binnen krijgen tot aan de dag voor je feest kunnen er namelijk op de vreemdste momenten telefoontjes komen van mensen die graag weten wat je wilt hebben. Je kunt beleefd zijn en zeggen dat het niet uitmaakt, maar daar heeft niemand iets aan, vooral jijzelf niet. Het risico is dan dat je alleen maar dingen krijgt die je niet leuk vindt. Bovendien maak je het je gasten heel moeilijk, ze moeten in dat geval zelf iets gaan bedenken wat ze leuk vinden om te geven en waarvan ze denken dat jij het leuk vindt om te krijgen. Dan moeten ze jou en je smaak wel heel goed kennen! Natuurlijk kun je naast je concrete wensen op je lijstje wel ruimte vrij houden voor een item als “verras me maar” of “koop iets waarvan je vindt dat het bij mij past”, zodat je niet van tevoren al weet wat je allemaal krijgt. Mensen diejou door en door kennen zullen er geen moeite mee hebben om deze opdrachten uit te voeren, terwijl je de anderen genoeg concrete ideeën aan de hand doet.

Je kunt er ook voor kiezen om je verlanglijstje in te leveren bij je partner en alle telefoontjes door hem of haar te laten afhandelen. Het voordeel daarvan is dat jij werkelijk geen idee hebt wat je van wie zult krijgen. Dat kan mooie verrassingen opleveren!

Bron : Verjaardagslijstje online.

Verjaardag

De verjaardag is de dag waarop men zijn of haar geboorte viert. Dit heeft betrekking op mensen, maar het vieren van een verjaardag kan ook betrekking hebben op bijvoorbeeld de oprichting van een bedrijf of vereniging. Men spreekt dan vaak van een jubileum of een lustrum. Er zijn mensen die de verjaardag van hun huisdier vieren. In veel landen, waaronder Nederland en België, komt de verjaardag overeen met de geboortedag. Wie ooit op 4 december geboren is viert zijn of haar verjaardag dit jaar op 4 december 2013. Mensen die op 29 februari geboren zijn vieren dit meestal op 28 februari of 1 maart. Ook als men op een andere dag geboren is wordt de verjaardag om praktische redenen wel eens op een andere dag gevierd. In sommige landen of culturen viert men de verjaardag niet op de datum van de geboortedag, maar op de naamdag, de dag van de heilige waarnaar men vernoemd is. Thuis wordt er een verjaardagsfeest gegeven, waarbij de gasten een cadeautje meebrengen om de jarige te bedanken en te feliciteren met zijn verjaardag. Wie niet kan komen kan de jarige een verjaardagskaart sturen om hem/haar te feliciteren en een prettige
dag toe te wensen. Lees meer

Een dj maakt of kraakt uw verjaardagsfeest

Niet alleen de gepaste lokatie of restaurant vinden is van groot belang bij de organisatie van een verjaardagsfeest ook het boeken van de gepaste verjaardagsfeest dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd verjaardagsfeest te komen. Bespreek met de dj voor uw verjaardag vooraf enkele belangrijke punten: zijn er speeches, welke muziek moet er gedraait worden, maak eventueel een draaiboek van het verjaardagsfeest.